Ne kadar soğuk nazlı bir annem var yada sadece bana mı böyle anlamadım

Zor birisi ablanız belli,konuşmayı kabul etmediğine göre herşeyi kendisi yapmak istiyor herhalde..
ne yapıcam ben bunlarla bilmiyorum çok yaramaz birde neyi düşünüyorum biliyormusun ben eşimden boşandığım zaman hamileydim aldır diye baskı yaptılar kimse benim ne hissettiğimi sormadı zorladılar beni cahildim gidecek güvenecek kimsem yoktu içim kanaya kanaya aldırdım bebeğimi ablam çocuğu ile geldi aman bi çocuk değilmi büyür gider aramızda oldu benim bebeğimin suçu neydi ozaman

takma kafana..bazen çyle olur...kesin kafasına birşeyler takıyordur...

takma kafana..bazen çyle olur...kesin kafasına birşeyler takıyordur...
çok huzursuzum çok dün bu konuyu açtıktan sonra eve gittim annemle muhabbet etmeyi denedim
dublajla ilgili bişeyler yapıp annemin kafasını dağıtmaya çalıştım sonra odama gittim eğlenceli bi dublaj yapıyordum
ablamın çok bilmiş ukala oğlu kapı arasından beni gözetleyip odada kilerle kahkaha atıyordu alay konusu oldum yani sonra bi baktım çocuk beni gözetliyor 32 dişi ortada beyinsiz ne var ya evde hareket edemeyecekmiyim ben dedim ablam nasıl cırladı bir görsen

Durumlar farklıymış. Zor senin içinde,
Ablan anlattıklarına göre bundan sonra daha da burnunun dikine gidecek gibi
Sende mi boşandın. kaç sene oldu

çocuk işte olur öyle şeyler..hatta şuanda düzeni bozulmuş ablanın ve çocuğunun..normalde koruduğundan daha çok korur çocuğunu anlayışla karşıla..arada saçmalamaları bile doğal..herşey yoluna girene kadar biraz sabretçeksin..zamanla düzelir..

böyle bi damat adayını kmse kabul etmez. ağzın bi kere yanmış b kere daha yakma derim.. sana değer vermediği ortada diğer konularınıda okuyup öyle yorum yapıyorum. daha yaşın genç hem çocuklu hemde sorumsuz bencil bi adam nasıl bi ömür geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…