Ne kadar sure karsiliksiz sevebilirsiniz?

Optimiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
20
3
3
32
Karsinizdaki adam depresyonda oldugu belli. Agzindan tek kelime cikmiyor; olumlu veya olumsuz. Adama diyorsunuz ki "iyiyim,kotuyum veya rahatsiz etme beni seni hayatimda istemiyorum, yeter ki bir sey de" Fakat bu adam susuyor,susuyor..Neden? Cunku hayat onu hep yordu, en sonunda atasini topraga verdi ve kosesine cekildi. Bu adama sirilsiklam asiksiniz ve askinizi itiraf ettiginizde size "babami kaybettim,bir sure yalniz kalmak istiyorum" diyor..

Bu adami ne kadar sure onsuz sevebilirim ki? Ben 2 aydir seviyorum ve sevmeyede devam edecegim. Zaten ask kavusamamakti. Zaten kader denilen bir sey vardi, o zaten her seyi onceden planlamis, ne yaparsak yapalim bir sekilde hayat olmasi gerektigi gibi devam ediyor.

Asktan olen yok farkindayim ama canim yaniyor gecmek bilmiyor... Bok vardi asik olacak, duygulari kontrol edemeyecek..

Karsinizdaki adam depresyonda oldugu belli. Agzindan tek kelime cikmiyor; olumlu veya olumsuz. Adama diyorsunuz ki "iyiyim,kotuyum veya rahatsiz etme beni seni hayatimda istemiyorum, yeter ki bir sey de" Fakat bu adam susuyor,susuyor..Neden? Cunku hayat onu hep yordu, en sonunda atasini topraga verdi ve kosesine cekildi. Bu adama sirilsiklam asiksiniz ve askinizi itiraf ettiginizde size "babami kaybettim,bir sure yalniz kalmak istiyorum" diyor..

Bu adami ne kadar sure onsuz sevebilirim ki? Ben 2 aydir seviyorum ve sevmeyede devam edecegim. Zaten ask kavusamamakti. Zaten kader denilen bir sey vardi, o zaten her seyi onceden planlamis, ne yaparsak yapalim bir sekilde hayat olmasi gerektigi gibi devam ediyor.

Asktan olen yok farkindayim ama canim yaniyor gecmek bilmiyor... Bok vardi asik olacak, duygulari kontrol edemeyecek..
Babasının yeni kaybettiyse normal yani, adamın canından can kopmuş, sevgili görecek hali yok. Allah sabır versin, inşallah kısa zamanda toparlanır.

adamın babası ölmüş, Allah rahmet eylesin sizin derdinize bak ya, kim olsa yerinde aşk mesşk düşünmez ne günlere kaldık ya....

bahane olmasın bu durum
insan acılarını yanlız yaşamaktansa sevdikleri ile paylaşmayı tercih eder
belkide ne şiş yansın ne kebap gibi bir düşüncesi vardır sessiz kalmakla malum :
ilerde ben sana evet dememiştim ki diyebilir

adamın babası ölmüş, Allah rahmet eylesin sizin derdinize bak ya, kim olsa yerinde aşk mesşk düşünmez ne günlere kaldık ya....
Neredeyse 3 ay olacak ben surekli haliini hatrini ve hayatin yasamla olum arasinda oldugunu ve atesin yalnizca dustugu yeri yakacagini soylemistim..

bahane olmasın bu durum
insan acılarını yanlız yaşamaktansa sevdikleri ile paylaşmayı tercih eder
belkide ne şiş yansın ne kebap gibi bir düşüncesi vardır sessiz kalmakla malum :
ilerde ben sana evet dememiştim ki diyebilir
Bilemiyorum o cok garip biri cozemiyorum onu.

1 Eylulde mesaj atmisti Babami topraga verdim diye.. Kafam karisik numarasini sildim, artiik ona ulasamam o bir gun geri donmedigi muddetce. Her sey bitti ben de ama sevgim haric.
Adam yaklaşık 60 gün önce babasını kaybetmiş.Bilmem farkında mısın?

Bazen ölümü kabullenmek zor, herkes metanetli olamaz ya da bunu birileriyle paylaşamaz
Bırak bir süre yalnız kalsın ama bunun bir zamanı yok
Bir ayda da toparlanır, bir yılda da
Yoluna devam etmeni öneririm

Evet yani, uzun süredir sevgilisi olsaydınız, en zor zamanında sizi yanında isteyebilirdi. Ama yeni annesi, babası ölen bir insan, hazır benimle ilgilinen bir kız varken bir sevgilimi yapsam modunda olamaz...

Adam yaklaşık 60 gün önce babasını kaybetmiş.Bilmem farkında mısın?
Ona attigim mesajlari gorseniz yaninda olabilmek icin direndim durdum surekli bazi seyleri anlattim ama ben de bunu haketmedim en azindan iyi degilim diyebilirdi susmak icine atmak cok daha agir..

Karsilik bulana kadar:KK53:
İnadim inattir:KK51:

(Basliga cevap verdim sadece icerigi okumadim... Yorumlardan anladim annesini babasini kaybetmis Allah sabir versin:KK43:)

Ben karsimdaki erkege anne deyil de hayat yoldasi olmak istiyorum diyene kadar.

Bunu demeden once yaptiginiz gibi superwomanliga soyunulup onunuze gelen mumkunse en sorunlu erkege asigim sanmaya devam ediliyor.
Ask deyil sekerim bu. Annelik damarlarin kabarmis, ve bu adami tamir edebilecegini saniyorsun. Ac gozlerini ve uyan.

PS: babasini kaybetmis, Allah rahmet eylesin. Senle iliski yada herhangi biriyle iliski icinde olmak isteseydi zaten sana geri donerdi. Bosuna yipratma kendini. Hissettigin ask oldugunu dusunmuyorum sen ne kadar da oyle olduguna inansan da. Mantigini kullan canim, ilerde gecicek hatirlamiyacaksin bile.

Son düzenleme:
Ona attigim mesajlari gorseniz yaninda olabilmek icin direndim durdum surekli bazi seyleri anlattim ama ben de bunu haketmedim en azindan iyi degilim diyebilirdi susmak icine atmak cok daha agir..
Bak ben yine hala aynı şeyi söyleyeceğim.Babası ölmüş.Sen en yakınını en canını kaybetmek ne demek bilseydin bunu demezdin.Ne mesajı,insanın yavrusunu gözü görmüyor.Acı çekiyor,bir takım sorumluluklar ona yüklenmiştir.Ailede ondan daha çok yıkılan toparlaması gereken insanalr vardır.Aşk meşk mi düşünecek.Düşünemediği için de sana hiçbirşekilde ümit vermek istemiyordur.Sen yapacağını yapmışsın.Gerisi ona kalmış.Üstelememelisin.Geri teper.

Bak ben yine hala aynı şeyi söyleyeceğim.Babası ölmüş.Sen en yakınını en canını kaybetmek ne demek bilseydin bunu demezdin.Ne mesajı,insanın yavrusunu gözü görmüyor.Acı çekiyor,bir takım sorumluluklar ona yüklenmiştir.Ailede ondan daha çok yıkılan toparlaması gereken insanalr vardır.Aşk meşk mi düşünecek.Düşünemediği için de sana hiçbirşekilde ümit vermek istemiyordur.Sen yapacağını yapmışsın.Gerisi ona kalmış.Üstelememelisin.Geri teper.
Haklisin kesinlikle, yani ben de kendi kendime dusunuyorum hic bi yakinimi kaybetmedigim için ne kadar empati kursam dahi eksik kaliyorum.. Zaten sorunlu bi hayati vardi, mucadele verirdi.. Annesine destek oluyordur haliyle, en onemlisi babasini nasil kaybettigini bile bilmiyorum, bu cok onemli bir etken... Yapacagimi yaptim tabi ama maalesef rademe hakim olamiyorum bu yuzden numarasini sildim yani kendimi yesemde bitirsemde asla mesaj atamam, artik kaderimde varsa eger onunla bir sekilde tekrar bir araya gelebiliriz yoksa zaten yooktur...

İyi değilim demiş zaten. Babasının vefatı ile alakalı söylediği cümlede bunu demek istemiş.
Açıklamasını başından yapmış.
Bence silmene de gerek yoktu.
Öyle kalsaydı madem sevmeye devam edeceksin?!
Bu kadar aceleci olma kadere inanıyorsan.
Elinden geleni yap ve akışa bırak.
Büyütme bu kadar.

Back
X