Karsinizdaki adam depresyonda oldugu belli. Agzindan tek kelime cikmiyor; olumlu veya olumsuz. Adama diyorsunuz ki "iyiyim,kotuyum veya rahatsiz etme beni seni hayatimda istemiyorum, yeter ki bir sey de" Fakat bu adam susuyor,susuyor..Neden? Cunku hayat onu hep yordu, en sonunda atasini topraga verdi ve kosesine cekildi. Bu adama sirilsiklam asiksiniz ve askinizi itiraf ettiginizde size "babami kaybettim,bir sure yalniz kalmak istiyorum" diyor..
Bu adami ne kadar sure onsuz sevebilirim ki? Ben 2 aydir seviyorum ve sevmeyede devam edecegim. Zaten ask kavusamamakti. Zaten kader denilen bir sey vardi, o zaten her seyi onceden planlamis, ne yaparsak yapalim bir sekilde hayat olmasi gerektigi gibi devam ediyor.
Asktan olen yok farkindayim ama canim yaniyor gecmek bilmiyor... Bok vardi asik olacak, duygulari kontrol edemeyecek..
Bu adami ne kadar sure onsuz sevebilirim ki? Ben 2 aydir seviyorum ve sevmeyede devam edecegim. Zaten ask kavusamamakti. Zaten kader denilen bir sey vardi, o zaten her seyi onceden planlamis, ne yaparsak yapalim bir sekilde hayat olmasi gerektigi gibi devam ediyor.
Asktan olen yok farkindayim ama canim yaniyor gecmek bilmiyor... Bok vardi asik olacak, duygulari kontrol edemeyecek..