Ne kadar sure karsiliksiz sevebilirsiniz?

Haklisiniz, zaten buraya bunu sormamin bi baska nedeni farkli yas ve tecrubelerden gelecek cevaplar, vizyonumu genisletmek amacli ama bilirsiniz kalp farkli bir sey, dedigim gibi hayt her seye ragmen devam ediyor..

o zaman bizi dinle. Ben de gencken duygularimi yogun yasardim her konuda. Cok salaklik etmisim. Sen de etme.

Biz onunla hic sevgili olmadik ki, hoslandigimi anlayinca acildim ama zamanlamam yanlisti.. Yaninda olmak istedigimi belli ettim karsilik vermedi, saygi duydum ama 2 ay gecti hala sesi solugu yok. Hani cidden ne halde bi bilsem, istemese kesinlikle ileri geri konusurdu biliyorum 'git kizim isine, yoluna, bosuna benimle vakit kaybetme' derdi bundan eminim. Ama susmasi beni uzuyor, ne haldedir diye dusunuyorum, illa beni sevsin vs demiyorum, yani sonucta bu hayatta karsiliksiz seven tek ve ilk kisi ben degilim sonucta fakat nasil oldugundan haberdar etse ne sevinirdim.. Neyse kader kismet her sey bakalim belki bir gun yazar bunalimdan cikinca..
Hıııı hiç sevgili olmadınız...Ben sevgilisiniz sandım. Bence de zamanlamanız yanlış olmuş ama belki birisi ona destek veriyordur,kimseyle konuşmadığına emin değilsiniz sonuçta. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı.

Karsinizdaki adam depresyonda oldugu belli. Agzindan tek kelime cikmiyor; olumlu veya olumsuz. Adama diyorsunuz ki "iyiyim,kotuyum veya rahatsiz etme beni seni hayatimda istemiyorum, yeter ki bir sey de" Fakat bu adam susuyor,susuyor..Neden? Cunku hayat onu hep yordu, en sonunda atasini topraga verdi ve kosesine cekildi. Bu adama sirilsiklam asiksiniz ve askinizi itiraf ettiginizde size "babami kaybettim,bir sure yalniz kalmak istiyorum" diyor..

Bu adami ne kadar sure onsuz sevebilirim ki? Ben 2 aydir seviyorum ve sevmeyede devam edecegim. Zaten ask kavusamamakti. Zaten kader denilen bir sey vardi, o zaten her seyi onceden planlamis, ne yaparsak yapalim bir sekilde hayat olmasi gerektigi gibi devam ediyor.

Asktan olen yok farkindayim ama canim yaniyor gecmek bilmiyor... Bok vardi asik olacak, duygulari kontrol edemeyecek..
babası ölmüş Allah rahmet eylesin ve zçık açıkta demiş istemiyorum diye..daha neyin beklemesi buo_O

Karsinizdaki adam depresyonda oldugu belli. Agzindan tek kelime cikmiyor; olumlu veya olumsuz. Adama diyorsunuz ki "iyiyim,kotuyum veya rahatsiz etme beni seni hayatimda istemiyorum, yeter ki bir sey de" Fakat bu adam susuyor,susuyor..Neden? Cunku hayat onu hep yordu, en sonunda atasini topraga verdi ve kosesine cekildi. Bu adama sirilsiklam asiksiniz ve askinizi itiraf ettiginizde size "babami kaybettim,bir sure yalniz kalmak istiyorum" diyor..

Bu adami ne kadar sure onsuz sevebilirim ki? Ben 2 aydir seviyorum ve sevmeyede devam edecegim. Zaten ask kavusamamakti. Zaten kader denilen bir sey vardi, o zaten her seyi onceden planlamis, ne yaparsak yapalim bir sekilde hayat olmasi gerektigi gibi devam ediyor.

Asktan olen yok farkindayim ama canim yaniyor gecmek bilmiyor... Bok vardi asik olacak, duygulari kontrol edemeyecek..
Aşk kavuşamamak değildir canım benim, aşk kavuşupta onunla sonsuza kadar mutlu kalabilmektir. Leyla ile mecnun, Aslı ile Kerem kavuşsaydı sonsuza kadar mutlu olabilecekler miydi, bilemiyoruz, o yüzden gerçek aşkı bu hikayeler sanma. Sevildiğin ve sevdiğin aşkı bul, mutlu ol. Böyle garip adamlarında nazını niyazını çekme. Babası ölmüş Allah rahmet eylesin ama kesin bir cevap verebilirdi, kimseyi oyalamaya hakkı yok. Duygularından emin olanı, benimsin diyeni bul. Ve hayatta kimsenin peşinden koşma. Vazgeçilemeyecek kimse yoktur bu hayatta. Mutlu bir ilişki ile gönlünü şenlendirmek, bulutların üzerinde gezmek varken günlerini, aylarını çöpe atma. :KK68:

Son düzenleme:
Koyun Can Derdinde , Kasap Et Derdinde.

Adamin babasi ölmüs , sende ask derdindesin...

Ne zaman bukadar duyarsiz olduk !!!

Onun sevgisini kazanana kadar pes etmezdim. Nitekim etmedim ve evliyim çok sıkıntı çektim ama mutluyum allaha şükür. Bizde yuvayı dişi kuş yaptı :) beraber yaşıyoruz küçük de bi yumurtam var içimde :) seviyorsan pes etmezsin.

Tecrübeyle sabit ,git ve unut onu .Babasi bahane aynısını yaşadım. Gerisini sen bil ,hayal kur düşün ....Aptal yerine konuşmak daha zor

"Bok vardi asik olacak, duygulari kontrol edemeyecek.." bu kısma çok katıldım

Back
X