ne kadar süre?

xoxzo_35

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.087
2
641
İzmir
merhabalar. ben hamile değilim ama doktorum bana gebeliğe hazırlık için folbiol verdi. 3 aydır kullanıyorum ama allahım gebeliği ne zaman nasip edecek bilmiyorum. doktoruma da telefonla ulaşamıyorum. ben belki 1 sene sonra hamile kalacağım o zamana kadar bu hapı kullanacak mıyım. bilgisi olan var mı acaba :uhm::enbuyukkk:

Sanırım o folik asidin bir değişiği ama gebe kalmadan 3 ay önce kullanılması gerekiyor...
Ee yani gebe ne zaman kalacağını da bilmediğin için sürekli kullanmakta biraz saçma...
Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde kullanmaya başlamıştım canım...

ana sen hamiş misinnnnnnnnnnnn oğluşun mu olacak. canım allahım uzun sağlıklı ömürle kollarına lmayı nasip etsin inşallah Şeniz

bazı dr lar hamile kalmadan önce başlatıyolarmış bir zararı yok ama ne bileyim bana gereksiz geliyo bende hamile kaldıktan sonra içmeye başladım
inşallah bekletmeden gelir bebişinn

bazı dr lar hamile kalmadan önce başlatıyolarmış bir zararı yok ama ne bileyim bana gereksiz geliyo bende hamile kaldıktan sonra içmeye başladım
inşallah bekletmeden gelir bebişinn

bana da işte 3 ay önce verdi hamileye hazırlık olsun diye. 3 aydır kullanıyorum. sanki bu ilacı kullanmaya başlayalı uykuya daha bir düşkün oldum. ne zaman hamile akalbilirim bilmiyorum. ya bir seneyi bulursa. 1 sene bu ilacı mı kullancam ben.kafamçokkarıştı

benim midemi çok rahatsız ediyo bi kaç ay daha kullan istersen olmazsa gidersin yeniden dr a kontrol amaçlı zararlı bi yanı yok zaten ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…