Ne demek rica ederim.allah hepimizden razi olsun.allahcim insaalah tez zamanda karnizizi doldurp saglikli sihhatli hayitli evlat nasip etsin.Meryem süresi nin hikmetini duydum ama kulak arkası etmiştim sayende bu gün başlayacam okumaya Allah razı olsun
İki aydir deniyorum ve olmuyor(( cok mutsuzum.neler yapiyosun iliskiden sonra iste genel seyler dediler bana kalkma otur falan filan ama ben hemen lavobaya gidiyorum idrarimi yapiyorum ondan mi olmuyorum iki aydir her regl oldugum gun agliyorum (((
İki aydir deniyorum ve olmuyor(( cok mutsuzum.neler yapiyosun iliskiden sonra iste genel seyler dediler bana kalkma otur falan filan ama ben hemen lavobaya gidiyorum idrarimi yapiyorum ondan mi olmuyorum iki aydir her regl oldugum gun agliyorum (((
ben 10 ayda kaldım doktora gittim progestorana bakıldı 4 çıktı yumurta oluşmamaış çatlamıyo dedi bende iyi benim dogal yolla olmaz dedim 2 ay sonra tedaviye başlıcaktık doktor bunu dedikten sonra geç döllenme ile hamile kalmışım 13. haftamızdayız mucizemleMerhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler
Ben gidip idrarimi yapiyorum.ondan mı olmuyor acaba(( beklemek gerekiyormus sanirim ((
eliza testi yaptırdın mı canım gebeligin ilk haftalarında yapılan bi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?