Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

inşallah canımm sanada banada isteyen herkese nasip etsin Allah. incir kürünü de burda okudum bu ay onuda yapıcam bakalm inşallah hayırlısıyla olur bu sefer

inşallah canımm sanada banada isteyen herkese nasip etsin Allah. incir kürünü de burda okudum bu ay onuda yapıcam bakalm inşallah hayırlısıyla olur bu sefer

inşallah canım incir kürü mutlaka yap faydasını gören çok insan var bende geçen ay 1 hafta yaptım bu ay kaçırdım ama öteki ay bende devam incir kürüne

belli bi zamanı var mı yani ne zaman yapmam gerekio cnm
canım normalde forumlarda adet zamanı başlansın diye yazmışlar ama ben adetin 10.gününden 17.gününe kadar yaptım yumurta çatlasın diye... bu kürü 21 gün uygulayın 7 gün ara verin yazıyor ibrahim saraçoğlu sitesinde...

bende 21 gün die okumuştum evet ama pek işime gelmedi :) ilaca başlayınca başlayım diodum

Ilk oğluma 2.5 sene sonra hamile kaldım şimdi ikinciye hamileyim hemen kaldım sanırım hiç beklemiyordum ilkel yöntemle de korunuyordum amma oldu :))

Yaklaşık 4 yıl uğraştım. en sonunda aşılama yöntemi ile yeni hamileyim. inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyu.

Ben 8 ay tam ovaluasyon günlerinde deneyip deneyip hamile kalamamıştım. Tam adet olacakken bir sancı olur ya o vakit birlikte olmuştum, o vakit tutmuştu... Yani o sancıyla birlikte olmak pek iyi olmuyor ama :) bende işe yaradı..Çünkü benim gibi bazı insanların ovaluasyon günleri normal seyrin dışında istisnai olabiliyor...

ovulasyon testleriyle 2. ayki denememde kaldım şükür

Canim hayirli olsun.Allah saglikla almayi nasip etsin bebegini kucagina. Birsey sorucam ovulasyon testine gore hangi gunler iliski oldu? Ozellikle o gunlere mi dikkat ettin yoksa diger zamanlarda da belli bir duzenle iliski var miydi?

6. ayımda hamile kaldım
Daha çok yeni inşallah sağlıkla doğar

ben evlendikten 9 ay sonra hamile kaldım , hergün de oldu bazen 2 bazen 3 kere korunma sıfır ama 9. Ayda oldu..
Oda nasıl oldu adet bitimi son zaman lekelenme oluyor ya işte ozaman hamile kalma otanı daha yüksek ..
Ben öyle kaldım adetim bitti sandım yıkandım akşamına ilişki sonrası leke devam etti 1 ay sonra 1 aylık hamile olduğum çıktı :))

:) 7 yıl sürdü, ne zaman ki vazgeçtim hamile olduğumu öürendim. Uzunca bir süre inanamadım, hala da inanamıyorum.

Canim hayirli olsun INSALLAH Bisey sorucam hamile kaldigin ay farkli olarak yaptigin bisiy oldumu veya gun asiri iliski?:40

normalde ilişkiden sonra 15-20 dk ayaklarımı dikip kalkıp duş alıyodum
hamile kaldığım ay ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadım yatıp uyudum ve 2 günde 1 ilişkiye girdik

Allah yavrunu sana bagislasin seni de ona insallah bende 1 senelik evliyim gecen gun ustune oluuorum zannetdim ama suan bu mesaji okudum kirildim sanki aglayasim var pko luysam ne yapcamm

Gecen gun 9 gun gunde 1 2 damla kahvemsi akintiyla adet oldum ama cok az lekelenme 9 vu gun bitdiyi gun kan testi verdim negatif hsg 1.20.bi akrabam da diyorki belki ustune goruyosun eger dedi ustune goruyosan adet bitiminden 13 sonra git kan testi ver bukadar erken tum testler negatif olur dedi kizlar cok umutlandim ama RABBIM BILIR TABIKI KIZLAR ne olabilir bu olay basina gelen doktora giden bi bildiyinix varmi bu konuda hsmilelik mi pko mu ne bu adetlerim zaten 48-55gunde bir oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…