canım o zaman inşallah iyi haberlerini alırız stres yapma birde ilişkiden sonra kalkma yarım saat kadar beline de yastık koy incir kürü var onu yap bunlar faydalı şeyler...bu arada doktor tamamen rahmim temizlensin diye korun dedi
inşallah canımm sanada banada isteyen herkese nasip etsin Allah. incir kürünü de burda okudum bu ay onuda yapıcam bakalm inşallah hayırlısıyla olur bu sefer
inşallah canım incir kürü mutlaka yap faydasını gören çok insan var bende geçen ay 1 hafta yaptım bu ay kaçırdım ama öteki ay bende devam incir kürüne
canım normalde forumlarda adet zamanı başlansın diye yazmışlar ama ben adetin 10.gününden 17.gününe kadar yaptım yumurta çatlasın diye... bu kürü 21 gün uygulayın 7 gün ara verin yazıyor ibrahim saraçoğlu sitesinde...belli bi zamanı var mı yani ne zaman yapmam gerekio cnm
canım normalde forumlarda adet zamanı başlansın diye yazmışlar ama ben adetin 10.gününden 17.gününe kadar yaptım yumurta çatlasın diye... bu kürü 21 gün uygulayın 7 gün ara verin yazıyor ibrahim saraçoğlu sitesinde...
yani bende ilaç kullanmadığım için kullanasım gelmedi sende kendini hazır hissettiğinde başlarsın canımbende 21 gün die okumuştum evet ama pek işime gelmedi :) ilaca başlayınca başlayım diodum
ovulasyon testleriyle 2. ayki denememde kaldım şükür
6. ayımda hamile kaldım
Daha çok yeni inşallah sağlıkla doğar
Canim hayirli olsun INSALLAHBisey sorucam hamile kaldigin ay farkli olarak yaptigin bisiy oldumu veya gun asiri iliski?:40
Walla ben tam 3 yillik evliyim bnm anca oldu suanda 7 haftalik hamileyim. Ama ilk iki sene ha olur diye doktorlara gtmedim .snr bigun kahverengi lekelenmem oldu 12gun
Boyunca mcburen gttm ve pkolu oldugumu ogrendm .esimde de varikosel var. Ve snraki ay klomen tedavisi gordm guzel sonuclar vrdm ama olmadi. Snr doktorum hsg cekil ddi korkudn cekilemedm tam 5 ay snr cekildm o arada sogan ve incir kuru denedm olmadi. ve hsg sonucu tek tupum kapali cikti. ve bska doktora gttm oda bna klomen folik asit ve ecopirin dye hap vrdi. Ve o ay dha yumrta takibi qorurken hamile kalmisim. Sukurler olsn ki . Rbbme cok dua ettm bebek dualari okudum kuran okudum hacet namazlari kildm dualrini okudum. Rbbm nasip etti sonunda...İns her isteyene versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?