Ne kadar zamanda gecer?

Berlin Hanim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
245
576
18
Kizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski

Bu çok şeye göre değişir. Aile, ortam, arkadaşlar, karşıdaki insanın kötü huyları, geçirilen zaman, ne kadar sevmiş olmanız, karşınıza çıkan yeni insanlar ve s. Ama her gün önceki güne göre daha az acıtır.

Kizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
Hiç belli olmuyor ya..
Ama en az bi 3 ay vermelisiniz bence kendinize.
Kadınlar için ilişki süresinin yarısı derler (sizin durumunuzda 2,5 yıl) ama bu hesaplama bana çok insafsızca geliyor. Bence 3-4 ay içinde iyi hissedeceksinizdir...

+5 yıllık sevgilim olmadı ama max 3 ay veririm herhalde. 😀 yani en üzüldüğüm sevgilimden sonra 3 ay filan sürmüştü uzulmem çünkü, ondan 3 ay.
Bi de ben flört etmeyi seven biriydim benim için oyun gibiydi, başlarım takılmaya geçer. 😀

Tamamen yapı meselesi benim için max 1-2 hafta olurdu sanırım.
Tatile yurtdışına vs giderdim kendimi ayarlayıp
Yeni ortamlar yeni arkadaşlar iyi gelir

+5 yıllık sevgilim olmadı ama max 3 ay veririm herhalde. 😀 yani en üzüldüğüm sevgilimden sonra 3 ay filan sürmüştü uzulmem çünkü, ondan 3 ay.
Bi de ben flört etmeyi seven biriydim benim için oyun gibiydi, başlarım takılmaya geçer. 😀
Sizin bu kadar umursamaz ve flortozken 3 aysa cenaze islemlerimi baslatiyorum ben o zaman ⚰️

Tamamen yapı meselesi benim için max 1-2 hafta olurdu sanırım.
Tatile yurtdışına vs giderdim kendimi ayarlayıp
Yeni ortamlar yeni arkadaşlar iyi gelir
Ne max 1-2 hafta mi? Ne kadar cool kizlarsiniz ya japon baligimin ölümünü kabullenmem bir bucuk ayimi almisti (ki kendisi 75848373. balığımdı) 😂

Ne üzülmesi yahu? Kız kardeşim ayrıldığı günün ertesi sabahı heyecanla uyanıyor, yeni ve değişik birinin hayatına girme ihtimali sebebiyle. :KK51: Hiç vakit kaybetmeden yeni sulara yelken açıyor.

şu kadar ay bu kadar yıl diye değilde, kabullenerek unutmaya başlayacaksınız. Kabullene kabullene, içinizde yavaşça solacak, eriyecek ama hep bir mum izi kalacak. Az bir zaman değil 5 yıl. Öylece hemen geçecek, unutacaksınız diye bir kuralda yok. Akışa bırakın düzelecek göreceksiniz

Ne üzülmesi yahu? Kız kardeşim ayrıldığı günün ertesi sabahı heyecanla uyanıyor, yeni ve değişik birinin hayatına girme ihtimali sebebiyle. :KK51: Hiç vakit kaybetmeden yeni sulara yelken açıyor.
Bu kadari da fazla degil mi🤠

Ne max 1-2 hafta mi? Ne kadar cool kizlarsiniz ya japon baligimin ölümünü kabullenmem bir bucuk ayimi almisti (ki kendisi 75848373. balığımdı) 😂
Valla coolluktan değil 😅😅 benimki de cok iyi değil ki.. bağlanamıyorum pek her şey dozunda iyi..
Mesela yıllar geçirmiş olayım adam ister istemez vefa der yok cok duygusal olamıyorum bir kere soğuyunca.. :/ emek vs diyemiyorum..
Eğer sizin içinde dönülmez bir durumsa dediğim gibi kendinizi oyalayın kapatmayın yoksa cok kafaya takarsınız

Konunun başlığından tahmin ettim, ama konuya girince daha bir içim cız etti 😊

Ne kadar oldu ayrılalı? Karşı tarafla üstü kapalı göndermeleriniz, barışma sinyali var mı? Ya da ayrılık sebebiniz bir anlık bir karar ya da karşı tarafın kararı mı, yoksa mantığa uymayan sebeplerden sevseniz de ayrılmanız mı gerekiyordu? Yani iyi böyle ama acısı dinsin mi diyoruz içimizde bir ümit mi var?

Back
X