Ne kadar zamanda gecer?

şu kadar ay bu kadar yıl diye değilde, kabullenerek unutmaya başlayacaksınız. Kabullene kabullene, içinizde yavaşça solacak, eriyecek ama hep bir mum izi kalacak. Az bir zaman değil 5 yıl. Öylece hemen geçecek, unutacaksınız diye bir kuralda yok. Akışa bırakın düzelecek göreceksiniz
Erzurum loru mu🥺 bana her sey onu hatirlatiyooor
O da erzurumlu idi 😀

Konunun başlığından tahmin ettim, ama konuya girince daha bir içim cız etti 😊

Ne kadar oldu ayrılalı? Karşı tarafla üstü kapalı göndermeleriniz, barışma sinyali var mı? Ya da ayrılık sebebiniz bir anlık bir karar ya da karşı tarafın kararı mı, yoksa mantığa uymayan sebeplerden sevseniz de ayrılmanız mı gerekiyordu? Yani iyi böyle ama acısı dinsin mi diyoruz içimizde bir ümit mi var?
Bir anlik karar degil tam tersine sonu olmayan bir yol oldugu için biraz da mecburiyetten. Ayrilan taraf benim. Severken ayrilmak dedikleri tabir.
Umit falan istemiyorum bir an once acisi gecsin istiyoruum 😿

Benimkiler genelde daha iyisi ve yenisinisi bulunca hemen geçiyor.

Bi defa sevgilimden ayrılmıştım beni aşırı sinirlendirmişti.
Ayrilir ayrilmaz direkt telefonu alıp sırada bekleyeni arayıp demiştim ki hala benimle olmak istiyor musun o da evet demişti tamam diyip teli kapattığımda yeni sevgili yapmış olmuştum. 😄

Bir anlik karar degil tam tersine sonu olmayan bir yol oldugu için biraz da mecburiyetten. Ayrilan taraf benim. Severken ayrilmak dedikleri tabir.
Umit falan istemiyorum bir an once acisi gecsin istiyoruum 😿
Oo işimiz daha kolay. Oluru olmayanın unutulması kolay.
Örnek veriyorum, çalışmadığı için mi bitti? Evlendiğinde çalışmayan bir adamla geçecek evliliği düşün.
Çapkınlığından mı bitti, senin kurduğun sofraya oturup doyurduğu karnıyla başkasının yanına giden adamı düşün tiksin.
Böyle böyle abartılı örneklerle iğrenmeye çalış.

İğrenmek, tiksinmek verilen emeklere biraz ayıp oluyor ama olumsuzları abartarak soğuyorum ben. Güzel oluyor yani.
Sempati ve saygıyı koruyarak soğumadım hiç. Ama tabii ki kimsenin yüzüne de ayıp etmedim.
İçinden içinden tiksineceksin :KK53:

Ayrilir ayrilmaz direkt telefonu alıp sırada bekleyeni arayıp demiştim ki hala benimle olmak istiyor musun o da evet demişti tamam diyip teli kapattığımda yeni sevgili yapmış olmuştum. 😄
Abi sizin nasıl sırada bekleyeniniz var böyle ben kendimi bile unuturum agahahahsh

Ben avmde tuvalete gitsem kadın sırası bile olmuyor peşimde, sizin talip sıranız nasıl var nasıl söylee shhshs

Ne üzülmesi yahu? Kız kardeşim ayrıldığı günün ertesi sabahı heyecanla uyanıyor, yeni ve değişik birinin hayatına girme ihtimali sebebiyle. :KK51: Hiç vakit kaybetmeden yeni sulara yelken açıyor.
Ay aynı ben
pamuk musun nesin pamuk musun nesin e de bu minvalde yorumlarda bulunmuştum 🤣

Abi sizin nasıl sırada bekleyeniniz var böyle ben kendimi bile unuturum agahahahsh

Ben avmde tuvalete gitsem kadın sırası bile olmuyor peşimde, sizin talip sıranız nasıl var nasıl söylee shhshs

Bilmem girdigim ortamlardan vs tanistigim erkekler hep oluyordu ve hoslaniyorlardi açık soylemeselerde anlıyorum, bazisi da bunu acik acik soyluyordu iliskim olsa da. İlişkim bitince hoşuma gidenlerden bir tane alıyordum.

Bu arada bunların çoğu da çapkın tipler oluyor. Aldatilmisligimda var.😃
Ama ben zaten öyle her ilişkimi deli divane aşık yaşamıyordum. Gözüme yakışıklı gelen, boyu uygun birlikte eğlendiğim tipler oluyordu.

[
saka miii buu bunu okurken kulaklikta zeki muren ah bu sarkilarin gozu kor olsun caliyor arka fonda suan burdaki kizlar yuzunden kendimi asiri kezo hissediyorum 😂

Bilmem girdigim ortamlardan vs tanistigim erkekler hep oluyordu ve hoslaniyorlardi açık soylemeselerde anlıyorum, bazisi da bunu acik acik soyluyordu iliskim olsa da. İlişkim bitince hoşuma gidenlerden bir tane alıyordum.

Bu arada bunların çoğu da çapkın tipler oluyor. Aldatilmisligimda var.😃
Ama ben zaten öyle her ilişkimi deli divane aşık yaşamıyordum. Gözüme yakışıklı gelen, boyu uygun birlikte eğlendiğim tipler oluyordu.
helal olsun ne diyebilirim ki şuan ayna karşısına tükürmeye gidiyorum yüzüme aghsjd

Çapkınların da ağzı güzel laf yapıyor iyi oluyor açıkçası :deli:

Kizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
Süreye göre dönem uzun olabilir.Birde sizin ne kadar sevdiğinize bağlı.Unutamam derseniz unutamazsıniz.İllaki aşk acısı olacak unut diyenlere bakmayın.

Back
X