Ne kadara dikilir kızlar maliyeti fazla mı olur ? yardımm..

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
$1151075_501727676573666_1653818094_n.webp $1185307_501727716573662_437084813_n.webp Arkadaşlar üst kısmı bu şekilde olan bir gelinlik ne kadara dikilir $1003918_501727493240351_988490085_n.webp genel görünümde bu şekilde..Bir de gelinlik güzel mi çok mu sade ben çok beğendim ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.Alıntı yapılmasın lütfen teşekkürler :)

Çok hoş bir gelinlik. Benim gelinliğim de bol dantelliydi, üst kısmı ve etek uçları.
Benimki 1500'e dikildi. Bu da 1500 civarı tutar bana göre.

Çok hoş bir gelinlik. Benim gelinliğim de bol dantelliydi, üst kısmı ve etek uçları.
Benimki 1500'e dikildi. Bu da 1500 civarı tutar bana göre.

Çok mutlu oldum teşekkür ederim uyguna gelirmiş yani :) pek gelinlikle ilgili bilgim olmadığından pahalı olur sanıyordum :)

Eger dantelini gercek fransiz danteli secerseniz ve de abartiya kacmadam bu resimdeki gibi kullanirsaniz ve de iyi bir terziye diktirirseniz maliyeti 3.000 civarina gelir (zaten bunun yarisi kumas maliyeti) ama daha uygun olsun derseniz daha ucuz ve fransiz danteline benzer kumas bulabilirseniz daha ucuza getirebilirsiniz..

Eger dantelini gercek fransiz danteli secerseniz ve de abartiya kacmadam bu resimdeki gibi kullanirsaniz ve de iyi bir terziye diktirirseniz maliyeti 3.000 civarina gelir (zaten bunun yarisi kumas maliyeti) ama daha uygun olsun derseniz daha ucuz ve fransiz danteline benzer kumas bulabilirseniz daha ucuza getirebilirsiniz..

bu resimdeki gerçek fransız dantelimi ben anlamıyorum.Aynen resimdeki gibi kullanılacak dantel kısımlar değişmeyecek

Eki Görüntüle 833923 Eki Görüntüle 833924 Arkadaşlar üst kısmı bu şekilde olan bir gelinlik ne kadara dikilir Eki Görüntüle 833934 genel görünümde bu şekilde..Bir de gelinlik güzel mi çok mu sade ben çok beğendim ama sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.Alıntı yapılmasın lütfen teşekkürler :)

aynısını arkadasım dıktırdı canım.bugun düüğününden geldim:) ve sırt kısmı müthişti bayıldım.kendisi istanbulda yaşıyor 2500 civarı diktirdim demişti.

gelinlik çok güzelmiş.:16: fiyat hakkında hiçbir fikrim yok:50:
o değil de konu başlığını görünce "aha yeni bir kızlık zarı vakası" dedim:52:
çok mu bdv okuyorum ben ya:44:

ya bağışlayın beni,konunun başlığını okuyunca aklıma direk kızlık zarı geldi... :)
alakası yok halbuki..
bu aralar kafam bulanık.. bu arada model çok güzel, mutluluklar...

valla ben dikiş tarftarı değilim kaç çeşit gelinlik var buna benzer belki aynıs bile çıkar
ben diktirdim 7 yılönceydi kadına verdiğimle giydiğim arasında dağ kadar fark vardı hiç benzemiyordu düşün
bol dantel istemiştim ben hafif parlak taşlar olacak demiştim o zaman doğu görevim sebebiyle sürekli gidip gelemedim tabi giydiğim beyaz elbiseydi çok sadeydi herkes çok beğendi ben ve annem hariç keşke annemi dinleyip hazır alsaydım hem daha uygun hem seçenek çok olurdu
ben şanssızdım yani

Back
X