- 23 Ağustos 2016
- 783
- 765
- 33
Bu bana surekli oluyor ama hic alinmak aklima gelmemisti dogrusu. Bir de ben kucuk gosteriyorum, ondan da olabilir.Orda çalışanın tepkisi o ayakkabı 350 TL demek oldu.
Ee yani?????? Soran mı oldu.. Şoka ugradigim icin bir sey diyememistim
Siz neden hademenin küçümseme olduğunu düşünüyorsunuz, siz de bunu söyleyin bakalım. Ne var bunda bu kadar kızacak, alınacak? Bu kadar hakarete uğradığınızı düşünüyorsanız size bunu diyen kişiye sorun,ben bilemem . Olayın muhatabı ben değilim. Niye profesör demedi diye bana sormanız komik.Soruma cevap vermemişsiniz neden prof musun diye sormadi sizce demiştim..
+450000. Daha iyi açıklanamazdı herhalde.Siz neden hademenin küçümseme olduğunu düşünüyorsunuz, siz de bunu söyleyin bakalım. Ne var bunda bu kadar kızacak, alınacak? Bu kadar hakarete uğradığınızı düşünüyorsanız size bunu diyen kişiye sorun,ben bilemem . Olayın muhatabı ben değilim. Niye profesör demedi diye bana sormanız komik.
Salaş giyinmiş herkese 'sen bilmem ne mesleğinden misin' demiyoruz durup dururken, bize her sorana da alınmıyoruz. En fazla merak edersiniz, neden öyle düşündü diye, hayır değilim dersiniz geçer gider, bu konuda kompleksli değilseniz tabi ki.
Bir insan sizin tarif ettiğiniz kıyafete bakarak zırt diye hademe misin diye sormaz, öyle bir 'hademe' giyim tarzı mı var, profesör giyim tarzı mı var da biz bilmiyoruz ? Ha eğer 40 sene öncenin Türk filmlerini izleyip ona göre kafanızda mesleki profil yorumu yapıyorsanız bilemem.
Belki de hastanede tanıdığı birine benzetti, neden özellikle hademe desin ve bunu küçümseme amacıyla kullansın? Hastanede bir sürü farklı meslek grubu var, sadece profesörler ve hademeler yok. Herhalde kendisi de bunu sizin kadar biliyordur. Diyelim ki siz haklısınız, o amaçla kullandı, eğer siz de o kişiyle aynı fikirde olmasanız bunu küçümseme olarak algılamazdınız. Kendi bilinçaltınız açığa çıkmış verdiğiniz tepkiyle. Biraz objektif olun, belli ki bazı meslek sahiplerine karşı önyargılısınız, onların belli bir kalıpta, görünüşte olduğunu düşünüyorsunuz ki, bu laf sizi bu kadar yaralamış.
Biri bana terzi misin, şoför müsün, öğretmen misin, memur musun diye sorsa niye alınayım? Siz de bazı meslekleri aşağı seviyede görüyorsunuz ki, bana bu meslekten olup olmadığımı sordu diye kızıyorsunuz.
Hademeler şık giyinmiyor muymuş da hemen savunmaya geçmişsiniz ben normalde şık giyinirim diyerek? Asıl sorun sizin egonuzda bence, insanları direk mesleğine ve dış görünüşüne göre kafasında kalıplara sokan asıl sizsiniz.
Bir de gidip 'ağız payı vermek
Neyse beni anlayan anladı ki kendi hayatlarından örnekler verdiler...teşekkür ederim yorumunuz için iyi aksamlar..Siz neden hademenin küçümseme olduğunu düşünüyorsunuz, siz de bunu söyleyin bakalım. Ne var bunda bu kadar kızacak, alınacak? Bu kadar hakarete uğradığınızı düşünüyorsanız size bunu diyen kişiye sorun,ben bilemem . Olayın muhatabı ben değilim. Niye profesör demedi diye bana sormanız komik.
Salaş giyinmiş herkese 'sen bilmem ne mesleğinden misin' demiyoruz durup dururken, bize her sorana da alınmıyoruz. En fazla merak edersiniz, neden öyle düşündü diye, hayır değilim dersiniz geçer gider, bu konuda kompleksli değilseniz tabi ki.
Bir insan sizin tarif ettiğiniz kıyafete bakarak zırt diye hademe misin diye sormaz, öyle bir 'hademe' giyim tarzı mı var, profesör giyim tarzı mı var da biz bilmiyoruz ? Ha eğer 40 sene öncenin Türk filmlerini izleyip ona göre kafanızda mesleki profil yorumu yapıyorsanız bilemem.
Belki de hastanede tanıdığı birine benzetti, neden özellikle hademe desin ve bunu küçümseme amacıyla kullansın? Hastanede bir sürü farklı meslek grubu var, sadece profesörler ve hademeler yok. Herhalde kendisi de bunu sizin kadar biliyordur. Diyelim ki siz haklısınız, o amaçla kullandı, eğer siz de o kişiyle aynı fikirde olmasanız bunu küçümseme olarak algılamazdınız. Kendi bilinçaltınız açığa çıkmış verdiğiniz tepkiyle. Biraz objektif olun, belli ki bazı meslek sahiplerine karşı önyargılısınız, onların belli bir kalıpta, görünüşte olduğunu düşünüyorsunuz ki, bu laf sizi bu kadar yaralamış.
Biri bana terzi misin, şoför müsün, öğretmen misin, memur musun diye sorsa niye alınayım? Siz de bazı meslekleri aşağı seviyede görüyorsunuz ki, bana bu meslekten olup olmadığımı sordu diye kızıyorsunuz.
Hademeler şık giyinmiyor muymuş da hemen savunmaya geçmişsiniz ben normalde şık giyinirim diyerek? Asıl sorun sizin egonuzda bence, insanları direk mesleğine ve dış görünüşüne göre kafasında kalıplara sokan asıl sizsiniz.
Rica ederim, size de iyi akşamlar Laborant Hanım.Neyse beni anlayan anladı ki kendi hayatlarından örnekler verdiler...teşekkür ederim yorumunuz için iyi aksamlar..
Yok cnm ben eski bankacıyımYasadiginiz cirkin bir durum ama boyle seyler olabiliyor. Benim babam da bankaya salas gittigi zamanla takim elbise giyip gittigi zaman ayni davranmadiklarini soylemisti. Insanlarin kafalarinda belli kaliplar oluyor ister istemez, biz de yapiyoruz bunu.
yok cnm ben eski bankacıyım bankada kıyafet değil mevduata bakılıyor hedeflerden kıyafet görecek zaman yokYasadiginiz cirkin bir durum ama boyle seyler olabiliyor. Benim babam da bankaya salas gittigi zamanla takim elbise giyip gittigi zaman ayni davranmadiklarini soylemisti. Insanlarin kafalarinda belli kaliplar oluyor ister istemez, biz de yapiyoruz bunu.
Babama genelden denk gelmemis demek.Yok cnm ben eski bankacıyım
yok cnm ben eski bankacıyım bankada kıyafet değil mevduata bakılıyor hedeflerden kıyafet görecek zaman yok
Bir müşterim gelmişti çok zengin adam terlikle gezerdi kıyafet takıntımız olmuyor genelde
Bakış açınızı çok sevdim...Siz neden hademenin küçümseme olduğunu düşünüyorsunuz, siz de bunu söyleyin bakalım. Ne var bunda bu kadar kızacak, alınacak? Bu kadar hakarete uğradığınızı düşünüyorsanız size bunu diyen kişiye sorun,ben bilemem . Olayın muhatabı ben değilim. Niye profesör demedi diye bana sormanız komik.
Ay çok kötü ya zevzeklik etmiş adam lafa bakEski eşim İstanbul' a, internette bulduğu bi arabayı almaya gitmişti. Otobüsle gittiği ve yorgun olduğu için salaş bi haldeydi. Adamla görüştüğünde, bunun salaş halini görünce senin paran bu arabayı almaya yetmez demişti. Halbuki gitmeden önce telefonda konuşup anlaşmışlardı. Bu da adamla kavga edip dönmüştü. Hiç unutmam çok zoruna gitmişti ve bana anlatırken gözleri dolmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?