ne konusmaliyim ne demeliyim

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
Tekrar merhabalar. Bir onceki konumla baglantili yine yardiminiza ihtiyac duydum. Diger konumu bilmeyenler icin ozet geceyim. Begendigim bi cocuk vardi facebooktan mesaj attim sadece hayatinda biri olup olmadigini ogrenecektim ama onun tum ugraslari sonucu kim oldugumu ve kendisini nereden tanidigimi ogrendi. Simdi ara ara mesajlasiyoruz ama o telefonla alakasi olmayan biri cevaplari gec vermek durumunda kaldigi icin kopukluk oluyor. Bende nasil olsa artik kim oldugumu biliyor dusuncesiyle ilgimi belli ediyorum. Oda bu durumdan sikayetci degil. Bu aksam telefonla konusmak istedigimi boyle olmayacagini soyledim oda tamam dedi ama ne konusacagimi nasil toparlayacagimi bilemiyorum. Sizce neler demeliyim ne konusmaliyim yardimci olun lutfen

Amacın ne ki? Evlenmek mi? Tanımak mı? Hoşça vakit geçirmek mi? Gönlünü eğlemek mi? Tam olarak ne istiyorsan ona yönelik bir ilişki inşa etmelisin.

bu akşam geçti ama gece oldu ?
soruna gelecek olursak, fazla üstüne düşme en mesaj atarak ne istediğini yeteri kadar belli etmişsin zaten. bundan sonra normal bi şekilde sohbet ve tanışma yap. uzak durursa üsteleme.

O zaman bu kadar hızlı tüketme bence karşındakinin merakını. Madem uzun bir süreci hedefliyorsun, daha yavaş, daha karşılıklı gelişebilir.

bu akşam geçti ama gece oldu ?
soruna gelecek olursak, fazla üstüne düşme en mesaj atarak ne istediğini yeteri kadar belli etmişsin zaten. bundan sonra normal bi şekilde sohbet ve tanışma yap. uzak durursa üsteleme.
gecen gunlerde biraz fazla soru sorup uzerine gittim whatsapptan o sebeple canli canli konusurken nasil toparlayacagimi bilemiyorum:)

Öncelikle hayatında biri var mıymış? Bu sorunun cevabını tam olarak öğren bence. Sonra da günlük sohbet et ve kendisini tanımak istediğini söyle, bir kahve içmek üzere sözleşin. Aah ne heyecanlı... :)

Şimdi baktım konunuza da, Böyle olmayacağını derken neyi kast ediyorsunuz anlamadım ama bir ilişki başlatmak için adım mı bekliyorsunuz ondan? Bence öyle bir konuşma yapmayın, yüz yüze görüşmeden. Ya da davet edin yüz yüze görüşün bir yerlere gidin. Onun davranışlarına ilgisine bakın telefondan ne kadar ne konuşulabilir ki. İlginizi anlamıştır zaten orası kesin.Karşılıklı gelişsin bir şeyler.

Öncelikle hayatında biri var mıymış? Bu sorunun cevabını tam olarak öğren bence. Sonra da günlük sohbet et ve kendisini tanımak istediğini söyle, bir kahve içmek üzere sözleşin. Aah ne heyecanlı... :)
Olmadigini soylemisti hayatinda kimsenin.. en son iliskisi 4 sene once olmus. Seni tanimak istyorum demek cok zor benim icin cunku hayatimda hicbir erkege bunu demedim :)

Şimdi baktım konunuza da, Böyle olmayacağını derken neyi kast ediyorsunuz anlamadım ama bir ilişki başlatmak için adım mı bekliyorsunuz ondan? Bence öyle bir konuşma yapmayın, yüz yüze görüşmeden. Ya da davet edin yüz yüze görüşün bir yerlere gidin. Onun davranışlarına ilgisine bakın telefondan ne kadar ne konuşulabilir ki. İlginizi anlamıştır zaten orası kesin.Karşılıklı gelişsin bir şeyler.
boyle olmayacak derken ondan etkilendigimi biliyor yani bende o sebeple soruyorum sizlere ne diyecegimi :) lafi ortaya attim bi kere simdi nasil gelisecek durum ne yapacagimi sasirdim

Bowlinge gidin, tiyatroya gidin, resim sergisine gidin, tarihi bir parka gidin, müzeye gidin, yürüyüşe çıkın... Üzerine konuşulabilecek bir ortamda görüşmek daha iyi olur.

Ya tesadüfen konuştuğun bir arkadaşınmış gibi devam et. Bir kere ilgilendin diye alnında "bu kız sana kul köle" yazmıyor ya... Yollarınız kesişmiş, bundan sonrası yüz yüze görüşmeye bakıyor.

Bowlinge gidin, tiyatroya gidin, resim sergisine gidin, tarihi bir parka gidin, müzeye gidin, yürüyüşe çıkın... Üzerine konuşulabilecek bir ortamda görüşmek daha iyi olur.
Super fikirler bunlarda direk bowlinge gidelim denmez ki:) telefon konusmamizda ne diyecegim muhabbetini o yone nasil kaydiracagim onu bilmiyorum :)

"Merhaba, nasılsın"dan girersin, nerelerde ne yaptığını sorarsın, anlatır, teklifini yaparsın. Telefon konuşması da birkaç dk'yı geçmek zorunda değil. Hatta bence geçmemeli

X