Ne konuştuğumu bilmiyor muşum


Adamin genel davranislari size karsi kaba ise ayrilmanizda fayda var. Adamin sizi cepte görmesine karsi potansiyel baskalarini katmak dogru karsilik degildir. Bence iletisiminizi bir süre daha gözlemleyin, ama ben adamin genel konsuma tarzini begenmedim
 
Ben potansiyel başkalarını katmadım ki ama geçmişten bahsettim . Eğer isteseydim olurdu ama istememişim ki şuan burdayım dedim.
 
Sorudaki manasızlığını manasını anlayabilsem cevabınız iyi yada kötü diyeceğim ama...
Şey mi demek istemiş burada benden başka kaç sevgilin var? Seni görmeye kaçı bu kadar gelip gidiyor?
Yok öyle demek istemedi. Bu zamana kadar kim gelmiş gitmiş demek istedi. Onunla gözümü açmadım sonuçta ki boşanmış bir kadınım .
 
Yok öyle demek istemedi. Bu zamana kadar kim gelmiş gitmiş demek istedi. Onunla gözümü açmadım sonuçta ki boşanmış bir kadınım .
Aynen size diyor ki benden evvel kim sana benim kadar değer verip bu yolları ezber eyledi?

Sizde isteseydim ederlerdi ben senin etmeni tercih ettim sen ezber ettin ne guzel oldu böyle demissiniz.

Ama adama biraz sert bir uslupla cevap verince nevri dönmüş. Isteydim ederlerdi hmmm nasil yani? Olmuş...
 
Adamın biraz nevri dönmek istiyormuş gibi geldi bana zaten genelde benim konuşmalarımda kusur arayan birisi .
 
Adam bana narsist gibi geldi. Eski sevgilime benzettim hareketlerini. Sürekli kendini yüceltmesi, sizi ezmeye çalışması, istediği cevabı alamayınca kabalaşması tipik başlangıç belirtileri. Burcu da boğadır Allah bilir ya da aslan. Çok güzel vermişsiniz cevabını, bir kere sindirildiniz mi önünü alamazsınız çünkü. Ne kadar zamandır berabersiniz?
 
Hahaahh aslan valla nası bildiniz
İstediğini alamayınca kabalaşan canının isteğine göre davranan erkek modellerinden fenalık geldi artık. 10 ay fln oldu herhalde ama benim evliliğimden önce de bir süre beraberliğimiz olmuştu. Total tanışıklık süressi 4 sene .
 
Hiç şaşmıyor bu iki burcun insanı çünkü ikisi de egoist narsist karakterler oluyorlar. Sonra diyorlar ki astroloji yalan:)

Ama tavrınız güzel dişli birisiniz o yüzden de sürekli kıskandirmaya çalışıyor sizi. Beklediği vıcık vıcık pohpohlanmayi göremediği için anlatıyor. Yoksa bir erkek kolay kolay başka bir kadının kendisine olan ilgisini sevgilisine anlatmaz. Siz deseniz ofisten biri bana aşık, yok adamın teki beni süzdü diye ne namussuzlugunuz kalır ne edebiniz. Sizin burcunuz ne ikizler olabilir mi acaba
 
Gel egomu okşa o kadar yol yapıyoruz burda demiş resmen. Sonrasında mesajlarda kudurmuş sanırım onlara da iyi cevap vermişsin ağzın bal yesin. Seninle bu kadar rahat konuşamaz.
 
Ay bende onu diyorum işte . O bana neler diyo ben bi kere korelileri beğendiğimi söyledim de amaan hemen sinirlendi. Kendisi sabah akşam beğendiği ünlülerin resimlerinş gönderiyo bana yok ben oğlağim.
 
Ya süper bir cevap vermişsiniz hiç düşünmeyin. Onun sorması da garip lütfetmenizi mi bekliyor ne alaka? Şakaya vurduysa sizin cevabınızı da şakaya vursun o halde.
Adamda narsistlik değil de narsistlik adı altında gizlenmiş bir eziklik kompleksi var. Kendini harika gösterme peşinde, size kendisini beğenen kadınlar da olduğunu söyleyerek aklınca değerini arttırıyor ama siz böyle davrandığınızda kızıyor çünkü içten içe bu sattığı muhteşemliğini nasıl göremediğinizi anlamıyor ve onu bırakmanızdan korkuyor. Ne kadar narsist gibi dursa da bence asıl size özel bu narsist tavır. Kendini pazarlamak adına kendine övgüler yağıyor ama içten içe o da kendini yetersiz görüyor, sadece kaybetme hissini yaşayanlar kendini pazarlama gereği duyar. O yüzden sizin en ufak lafınızı kendi erkeklik gururuna yapılmış sayacak ve günler geçtikçe size daha çooook böyle hakaretler eder gibi geliyor bana. Karakterini o tavırda gördüm. Kendine güvenen insan böyle davranmaz. Hemen galeyana gelmez. Ayrıca aslında sizin cevabınız onu da yücelten bir cevap bir nevi, başkaları da istedi ama ben seni yeterli gördüm ki yanımdasın gibi ama o cevabınıza bu açıdan bakamayacak kadar tehlike altında hissediyor kendini.
 
Vaaay çok değişik bir bakış açısı ile güzel bir yorum olmuş Hiç bu açıdan bakamamıştım ama düşününce çok haklı geldiniz teşekkürler
 
hiç bişey yapmamışsınız bence adam kıt kafalı nedemek gözü başkalarında fılan aşırı özgüvensiz bi adam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…