- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.354
- 23
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Teorikte kültürlü dışarıdan bakınca mevkili ama içi keko gibi sanki.Ay yok hiç alakası bile yok . Baya kültürlü ve yüksek mevkide birisi. Ama bana karşı davranışları acı
Bu forumda her konu nasıl buraya geliyorNarsist mi acaba
Bulunmaz hint kumaşı modeli erkek, uzak durmakta yarar var.Yok aynı şekilde kendisi yapıyor ben ağzımı açıp laf etmiyorum ama he yani benzer şeyler söylüyor. Ben bişi demiyorum. Yok lokantaya gitmiş 2 kadın gözünü dikmiş buna yok iş yerinde bi kadın açık açık aşı ilan etmiş yok birisi kız arkadaşını ayarlamak istemiş ohooo daha neler neler ağzımı açıp bişe demedim ben
Sende hata yok soru soran cins o nasıl soru gelen olmusssu.Merhabalar , benim hayatımdaki kişi ile bugün atıştık. Ama çok anlamsız bir sebep ve o saat bu saattir ne aradı ne sordu. Şuan ben onunla farklı şehirlerdeyimm. Yani yazlık diyelim . Kışın gene aynı yerdeyiz neyse . Bugün konuşurken telefonda benim olduğum şehre gelip gittiğinden bahsediyordu. O yolları ezberledim artık işte kaç oldu bu falan filan dedi. Sonrasında da seni görmeye oraya bu kadar gelip giden var mı dedi . Ben de cevaben yani ben istesem olurdu ama sonuçta istemediğim için dedim . Ooooo bu lafa çıldırdı. Vay efendim ne biçim lafmış bu konuşacağım lafı bilmiyormuşum. Aklım yokmuş benim. Ben de dedim ya sen ne diyorsun sen bir soru sordun ben de cevap verdim. Cevabından rahatsız olma ihtimalin olan soruları neden soruyosun o zaman dedim. Soruyorsan gelecek cevaba da bozulmayacaksın ki bozulacapın bi cevap da vermedim dedim. Vay benim gözüm başkalarındaysa hemen arayacakmışım gelsinlemiş. Neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum dedim. Başka da cevap vermedim sonra suratıma kapadı. Sonrasında da bi iki mesaj atmış tartışmak istemiyorum dedim gene başka cevap vermedim daha da yazmadı zaten. Ben şimdi ne yaptım ya ? Biri beni aydınlatsın
Aman ne olur sen aklı başında birine benziyorsun .Yok aynı şekilde kendisi yapıyor ben ağzımı açıp laf etmiyorum ama he yani benzer şeyler söylüyor. Ben bişi demiyorum. Yok lokantaya gitmiş 2 kadın gözünü dikmiş buna yok iş yerinde bi kadın açık açık aşı ilan etmiş yok birisi kız arkadaşını ayarlamak istemiş ohooo daha neler neler ağzımı açıp bişe demedim ben
Yok aynı şekilde kendisi yapıyor ben ağzımı açıp laf etmiyorum ama he yani benzer şeyler söylüyor. Ben bişi demiyorum. Yok lokantaya gitmiş 2 kadın gözünü dikmiş buna yok iş yerinde bi kadın açık açık aşı ilan etmiş yok birisi kız arkadaşını ayarlamak istemiş ohooo daha neler neler ağzımı açıp bişe demedim ben
Yani adam bak senin için taaa oralara geliyorum başka kimse yapmaz niyeti ile sormuş onu cevap olarak da ‘hayır’ denilmesini beklemiş, nezaketen de bozmamak adına öyle denilebilirdi. Siz ciddi bir soru gibi istesem gelirdi ama istemediğim için yok demişsiniz bozulmuş.Merhabalar , benim hayatımdaki kişi ile bugün atıştık. Ama çok anlamsız bir sebep ve o saat bu saattir ne aradı ne sordu. Şuan ben onunla farklı şehirlerdeyimm. Yani yazlık diyelim . Kışın gene aynı yerdeyiz neyse . Bugün konuşurken telefonda benim olduğum şehre gelip gittiğinden bahsediyordu. O yolları ezberledim artık işte kaç oldu bu falan filan dedi. Sonrasında da seni görmeye oraya bu kadar gelip giden var mı dedi . Ben de cevaben yani ben istesem olurdu ama sonuçta istemediğim için dedim . Ooooo bu lafa çıldırdı. Vay efendim ne biçim lafmış bu konuşacağım lafı bilmiyormuşum. Aklım yokmuş benim. Ben de dedim ya sen ne diyorsun sen bir soru sordun ben de cevap verdim. Cevabından rahatsız olma ihtimalin olan soruları neden soruyosun o zaman dedim. Soruyorsan gelecek cevaba da bozulmayacaksın ki bozulacapın bi cevap da vermedim dedim. Vay benim gözüm başkalarındaysa hemen arayacakmışım gelsinlemiş. Neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum dedim. Başka da cevap vermedim sonra suratıma kapadı. Sonrasında da bi iki mesaj atmış tartışmak istemiyorum dedim gene başka cevap vermedim daha da yazmadı zaten. Ben şimdi ne yaptım ya ? Biri beni aydınlatsın
Genç diil ki 45 yaşındaAman ne olur sen aklı başında birine benziyorsun .
Bu adam kompleksli bundan uzak dur .
Önüne daha iyi seçenekler çıkar yavrum bak burdan herşey açık açık gözüküyor.
Biz yetikinler insan sarrafiyiz bizi dinle boşver bu genci bu olgunlaşmamış muz gibi ham sen daha aklı basindasin olmaz bu tip sana
Ona göre de işte ben ne konuştuğumu bilmiyormuşum. İlginçNe konuştuğunu bilmeyen , size "aklın yok" diye hakaret eden bir erkek arkadaşınız var aman dikkat!
Bana 20 yıl geçsin ben isteyim yine sen beni istersin falan der.
Sence sana '' 20 yıl geçsin ben isteyeyim yine sen beni istersin. '' demesi yersiz mi?10 ay fln oldu herhalde ama benim evliliğimden önce de bir süre beraberliğimiz olmuştu. Total tanışıklık süressi 4 sene
Aslında kıskanç da değil niye oraya gittin ne giydin fln demez yani en azından her zamanEsimi gordum resmen. Hem kimseyi bilmek istemez benden once kimse yoktu senin hayatinda diye kodlar hem de boyle cevap alabilecegi sorular sorar. Normalde nasildir bilmiyorum ama cekilmez bi kiskancliklari oluyo bu tiplerin. Saglikli da gelmiyo bana. Cekilir gibi degil bizde ama umarim sizde bununla sinirli kalir yoksa sizlik bi durum yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?