Ne konuştuğumu bilmiyor muşum

Ay yok hiç alakası bile yok . Baya kültürlü ve yüksek mevkide birisi. Ama bana karşı davranışları acı
Teorikte kültürlü dışarıdan bakınca mevkili ama içi keko gibi sanki.

Çabuk sinirlenmeler. En korktuğum şeylerin başında gelir. Çabuk sinirlenen o hiddetle her şeyi yapar (ha kültürlü belki ama ilk hakaretle başlar ki size akılsız demiş sonra küfürler devam eder. Bir tane de patlattı mı ben demiştim derim.) Bir de abuk subuk şeylere sinirleniyor.

Çabuk sinirlenen varsa koşarak uzaklaşın bence. Öyle her şeye sinirlenilmez. Tam geçimsiz hareketleri.

Ego da tavan gibi yok herkes bana aşık ama ben senin gibi "ezik" kızın peşindeyim söyle bana ben olmasam kim gelecek bu yolları.

Madem değersizim işte orada tüm sana aşık kızlar kollarını açtı seni bekliyor durma derler.

Ama siz de tam yapıştırmışsınız cevabı helal olsun. Soruya bak şaka yollu sizi küçük görme resmen ama hadi biz masumca güldük eğlendik diyelim. Siz de tam şaka yollu gibi bir cevap vermişsiniz aslında öyle algılanabilir. Ama adam ciddi almış, kendi de o kadar ciddiyse ne bu beni küçümsemeler derler. Madem şakaysa sen de şaka algıla benim dediklerimi. Ama yokkk işin ucu kendine dokununca hiç öyle olmamış. Biraz özgüvensiz bir beyefendi sanki gülüp geçememiş. "Hahhaha iyi ki gelmemişler yoksa bu güzel kızı kaçırırdım da onu görmeye bu cefayı bile çekme şerefine erişemezdim." deseydi oysa ne hoş olurdu. Biraz da insan kendinden emin olacak.

Kolay gelsin valla. İşiniz zor gibi ama adamı en iyi siz tanırsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne mal adam ya, şuradan şuraya gelmiş ne var ki? Benim çocuk Rusya'dan geldi daha yeni, yine yaranamadi adam alt tarafı birkaç şehir aşmış, alkış istiyor .
Hiç yüz verme,o alttan alır bence. Üstüne düşersen iyice simaracak

saçma bir soru karşısında suç bastırıyor , geri adım atma ,

ben olsaydım

oooo gelip gidenleri ne sen sor ne ben söyleyim derdim ,

Yani lafa göre laf olmus. Ama onu demek yerine sen ne biçim konuşuyorsun da diyebilirdiniz. ardindan ben böyle desem hiş olurmu diye ekleseniz daha sağlam olurdu

Bulunmaz hint kumaşı modeli erkek, uzak durmakta yarar var.
"Kadınlar bana hasta, ne şanslısın ki benim gibi bir erkekle birliktesin, kıymetimi bil, öv beni, şımart beni, pohpohla beni, ne kadar muhteşem bir erkek olduğumu söylemiş miydim" mesajı veriyor, sorduğu soruya rögar kapağı gibi cevabı alınca muhteşem erkek duyguları incinmiş
Ayrılın gitsin bence.

Sende hata yok soru soran cins o nasıl soru gelen olmusssu.
Almış lafını sussun otursun simdi

Aman ne olur sen aklı başında birine benziyorsun .
Bu adam kompleksli bundan uzak dur .
Önüne daha iyi seçenekler çıkar yavrum bak burdan herşey açık açık gözüküyor.
Biz yetikinler insan sarrafiyiz bizi dinle boşver bu genci bu olgunlaşmamış muz gibi ham sen daha aklı basindasin olmaz bu tip sana

adam istiyor ki o çok kıymetli herkesçikler onun peşinde ama o sana bakıyor sen de buna tav ol ve aşkından yan tutuş kül ol..
oldukça özgüven problemi var abimizin.. çok uzun süreceğini sanmıyorum bu ilişkinin..

Yani adam bak senin için taaa oralara geliyorum başka kimse yapmaz niyeti ile sormuş onu cevap olarak da ‘hayır’ denilmesini beklemiş, nezaketen de bozmamak adına öyle denilebilirdi. Siz ciddi bir soru gibi istesem gelirdi ama istemediğim için yok demişsiniz bozulmuş.

Genç diil ki 45 yaşında

Ohhh iyi yapmışsınız Ondan başka alternatifiniz yok diye düşünüyormuş herhalde tam cuk oturan bi cevap olmuş kudursun şimdi

Esimi gordum resmen. Hem kimseyi bilmek istemez benden once kimse yoktu senin hayatinda diye kodlar hem de boyle cevap alabilecegi sorular sorar. Normalde nasildir bilmiyorum ama cekilmez bi kiskancliklari oluyo bu tiplerin. Saglikli da gelmiyo bana. Cekilir gibi degil bizde ama umarim sizde bununla sinirli kalir yoksa sizlik bi durum yok bence

Aslında kıskanç da değil niye oraya gittin ne giydin fln demez yani en azından her zaman ama geçmişteki ilişkilerimi hem sorar hem de çıldırır anlatınca . Ben bir kişi eksik anlatmışım aklıma gelmemiş yani geçenlerde tekrar sordu bende söyledim söylerken o unuttuğum bir kişiyide saydım uuuu kıyamet koptu hani bu yoktu sen kaç kişiyle görüştün falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…