Ne konuştuğunu bilmeyen erkek

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
432
56
48
Ya o kadar saçma sapan şeyler konusuyir ki oyun oynuyor oynayamazsa dertler başına birikmis gibi hissediyor benim durduk yere enkotu hallerimi çekiyor demek ki dışardan öyle görünüyorsun diyor hangi kadın buna kızmaz ya

Eksik kısımları biz mi tamamlayacağız ? Kim bu erkek , sevgili/eş/kardeş/baba ?

enkotu hallerimi çekiyor demek ki dışardan öyle görünüyorsun diyor
Bu kadar boş beleş tipleri nerden buluyorsunuz? O kadar merak ediyorum ama o kadar merak ediyorum ki anlatamam yani.

Oturup bi de ne kadar kötü göründüğünüzü size anlatmasını dinliyorsunuz. Daha önemli işleriniz yok mu?

Eksik kısımları biz mi tamamlayacağız ? Kim bu erkek , sevgili/eş/kardeş/baba ?
Sevgilisidir tabi ki. Babalar durup dururken fotoğraf çekip gel bak ne çirkin görünüyorsun demezler. Çoğu fotoğraf çekmeyi bile bilmez. Aramalara dönemeyen babalar bile var.

S Sevgiperisi88 boşluktamısınız yoksa buradakiler ile matrak mı geçiyorsunuz. Sürekli konu açıyorsunuz. Bi iş arıyorum diye açıyorsunuz bakıyorum peşine cinsellik bölümünde açmışsınız sonra tekrar başka Bi konu ile Bdv de. Amacınız ne

Sevgilisidir tabi ki. Babalar durup dururken fotoğraf çekip gel bak ne çirkin görünüyorsun demezler. Çoğu fotoğraf çekmeyi bile bilmez. Aramalara dönemeyen babalar bile var.

Boleyn Kizi , Sevgiperisi88 son dönemde seri konu açınca hayatındaki detayları unutmuşum.

Konu sahibi 29 , sevgilisi 27 yaşında. Sevgilisi ailesince iyi eğitim aldırılmış ancak iş beğenmeyen ve çalışmak istemeyen bir insandı.

Sevgilisinin ailesinin durumu iyi ancak sevgilisinin babası, evde yatan oğluna para vermeyecek kadar akıllı bir adamdı.

Sevgiperisi ise ısrarla Ekim' de evlenmek istiyordu. Neden Ekim demeyin , olursa Ekim' e kadar... diyordur belki.

S Sevgiperisi88 bu adamla olmak sizi gerçekten mutlu ediyor mu ?

Son düzenleme:
Anlamadım negatif enerjisiyle sizide mi huzursuz ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…