Halt etmisler kurban olsunlar Kemal Sunal a onun gibi biri daha gelmezKonu başlığında bahsi geçen manyak!
Bu benim bir arkadaşım malesef
Şu sosyal içerikli whatsap mesajlarından birini banada gönderdi
Neymiş kemal sunal bir dönemin sosyal katiliymiş kültürümüze büyük zararlar vermiş
Yahu katilin tanımı mı değişti adam ne yi katletmiş
Hani izlemesemde adamın iyi bir oyuncu olduğunu filimlerininde sosyal içerikli olduğunu ve bunun bizat bizim toplumumuzu yansıttığını düşünüyorum
Size dayatılanı bu kadar mı safça kabul edersiniz
Kadına bir daha bana hiçbir konuda mesaj atma diye yazdım
Hatalı olabilirim ama böylelerini çevremde istemiyorum
Dert oldu akşamdan bu yana paylaşmak istedim
Konu başlığında bahsi geçen manyak!
Bu benim bir arkadaşım malesef
Şu sosyal içerikli whatsap mesajlarından birini banada gönderdi
Neymiş kemal sunal bir dönemin sosyal katiliymiş kültürümüze büyük zararlar vermiş
Yahu katilin tanımı mı değişti adam ne yi katletmiş
Hani izlemesemde adamın iyi bir oyuncu olduğunu filimlerininde sosyal içerikli olduğunu ve bunun bizat bizim toplumumuzu yansıttığını düşünüyorum
Size dayatılanı bu kadar mı safça kabul edersiniz
Kadına bir daha bana hiçbir konuda mesaj atma diye yazdım
Hatalı olabilirim ama böylelerini çevremde istemiyorum
Dert oldu akşamdan bu yana paylaşmak istedim
Bu zihniyete asla tahammül edemiyorum tepkim net ve serttir her zamanE kadın saçmalamış da siz daha beter saçmalamışsınızBir daha bana mesaj atma nedir yahu rahatsızsanız engelleyin madem ya da hiç açmayın mesajlarını. Bu kadar galeyana gelecek birşey görmedim hele bir derdim var da konu açacak dert hiç görmedim
Böyle paylaşımlar beni çok rahatsız ediyorHatali degilsiniz
Maalesef devir iyi insanlari damgalama devri. Ayaklarin bas oldugu bir devir. Ben de cok rahatsizim boyle paylasimlardan ama cevrem de hep o paylasimlari yapanlarla dolu. Paylasimi da gectim merhaba deyince oturup anlatiyorlar hani sosyal medya kullanmamak da cozmuyor isi.
Google dan ufak bir araştırma yaptım kaynak malum gazete gibi görünüyorKemal Sunal'ın belki de en büyük hayranlarından biriyim. Öldüğünde ağlamaktan ölecektim ben de. Hala da filmlerini Allahın her günü izlerim. Bazen günde birkaç tane. Allah gani gani rahmet eylesin, babam gibi severim.
Velhasılı, siz o densizi bana gönderin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?