- 20 Ocak 2010
- 47.126
- 174.566
- 1.123
- 44
Attıkları neydi özelden banada atabilir misin merak ettimGoogle dan ufak bir araştırma yaptım kaynak malum gazete gibi görünüyor
Yani gazatenin her okuru potansiyel bu düşüncenin savunucusu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attıkları neydi özelden banada atabilir misin merak ettimGoogle dan ufak bir araştırma yaptım kaynak malum gazete gibi görünüyor
Yani gazatenin her okuru potansiyel bu düşüncenin savunucusu
Bu arkadaş recebi bilmemde tutkulu bir cübbeli hayranı:)Recep İvedik ne katmış kültürümüze acaba ? Onu sorup öyle def etseydiniz keşke :)))
Böyle şeyler yazma konun kapanır hatta banalanbilirsin bileBu arkadaş recebi bilmemde tutkulu bir cübbeli hayranı:)
Munenin canı sağ olsunBöyle şeyler yazma konun kapanır hatta banalanbilirsin bile![]()
Ohoooo... baştan desene şunu :)))Bu arkadaş recebi bilmemde tutkulu bir cübbeli hayranı:)
Attığın linkte en sonda yazan gazete ismini gorünce çok şaapmadımMunenin canı sağ olsun![]()
Seni cok iyi anlıyorum, APTAAAAAAAL diye bağırmak geçiyor içimden böylelerine.Konu başlığında bahsi geçen manyak!
Bu benim bir arkadaşım malesef
Şu sosyal içerikli whatsap mesajlarından birini banada gönderdi
Neymiş kemal sunal bir dönemin sosyal katiliymiş kültürümüze büyük zararlar vermiş
Yahu katilin tanımı mı değişti adam ne yi katletmiş
Hani izlemesemde adamın iyi bir oyuncu olduğunu filimlerininde sosyal içerikli olduğunu ve bunun bizat bizim toplumumuzu yansıttığını düşünüyorum
Size dayatılanı bu kadar mı safça kabul edersiniz
Kadına bir daha bana hiçbir konuda mesaj atma diye yazdım
Hatalı olabilirim ama böylelerini çevremde istemiyorum
Dert oldu akşamdan bu yana paylaşmak istedim
Doğru ya siyasette yoksun göremiyorum seniAma dur 2 satır yazayım. Yazmazsam uykum kaçar :)))
Sosyal medyada hep gözüme çarpan ( yeni değil ama 10 yıldır falan ) dikkat, sorgu ve zeka gerektiren konularda her gördüğünü mal bulmuş mağribi gibi hatta ilk kendisi tespit etmiş gibi paylaşanlardaki özgüven, meydan okuma, dayatma, üstünlük kurma, rekabet etme duygusu konunun doğrusunu ve aslını astarını bilenlerde yok. Sadece bir yerlerden Kopyaladıkları Caps ya da 2 satır yazıyı beğenen bir başka taraftar bulduklarında yaşadıkları ego patlamasıyla yaptıkları tantanadan ayırıp doğrusunu duyurmak imkansız bir hal alıyor. Hele bir de yanlışı teyit eden bir de azınlık hayran kitlesi varsa gerisini siz düşünün..
Uzun süredir Sosyal medya kullanmıyorum bu sebeple ve WhatsApp durum mesajlarına bile bakmıyorum artık..
Çünkü sinirimi bozuyor milletin birbirine laf sokma yarışı...
Oysa ne kadar kolay 'küçükhanımefendi' 'küçükprens' olmak insanlar için profil arkasında..
Ve o profillerin arkasında sadece kendini merkez alan vicdani erozyonlar var. Ve zİyadesi ile 'kendine acımak' var aslında..
Çoğu zaman Bdv de yorum yapmam.. yaparsam da ya katkı sağlamalı ( bu başlıktaki gibi ) mesajım ya da insanların zekasını küçümseyen tepeden tepeden konuşan sahici olmayan insanlara tepki göstermek olmalı..
2. Durumda tuhaf olmaya başladı. Yorum yazmışım..
Yani bana toslamış konu sahibi güzel güzel atıp tutarken. O öyle değil böyledir demişim bende..sonra konusu kapanmış.. özelden mesaj yazıp had bildiriyor.. falan falan işte konudan bağımsız..
Aslında böyle bir deha haberin kaynağını çokta düşünmemek lazımAttığın linkte en sonda yazan gazete ismini gorünce çok şaapmadım![]()
İşte bende onu diyorum bunlar ciddiye alınmaz zatenAslında böyle bir daha haber kaynağını çokta düşünmemek lazım![]()
Yok cancağazım banlanmaz umarım kimseHala daha Kibar Feyzo'yu bıkmadan izlerim, o kadar derin, o kadar tokat gibi cesur bir film ki; o faşo yazısındaki ters Ş, o düzeni umumi tuvaletle anlatış.. Senaryo, oyunculuk...
Valla konu, konudan-konuya atlatıp banlatma potansiyelli bir konu S su-doku ,baştan diyeyim de :)
Evet, maalesef böyle önüne geleni "Neyi paylaşıyorum ben ya?" demeden paylaşan tayfa da var, çok acayip şeyler gördüm, insanlar kimlere kimlere dil uzatıp laf atabiliyor, rahmetli Kemal Sunal'a da sallamışlar işte. Sil yolla gönder tamam.
Heralde anlatamadımValla listemde olan birçok kişi alakasız şeyler yolluyor ister grup konuşmalarında ister özel siyasi sosyal ne olursa ama hiç bu kadar dert etmiyorum o insanım düşüncesini değiştirebilir miyim hayır insanları da düşünceleri nedeniyle silsem etrafımda kimse kalmaz ha tamam çok önemli biri değildir yazma bana demişsinizdir de bu kadar da dertlenip konu açacak bir olay yok bu ülkenin çoğunluğu zaten Kemal Sunal'ın değerini biliyor