Cilt Bakımı Ürünleri Ne marka kullanmalıyım yüzüme?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Maina Sipsi

Night is still young.
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
Benim yüzüm cilli cokta rahatsız değilim bu durumdan ama yazın çoğalıyor bıyık bölgeme kadar artıyor bunlar.
Ayrıca yüzümün bazı bölgelerinde kararma da var biraz ağdadan dolayı olsa gerek
Sivilceler var yağlı bir cildim var.Garnier 3ü 1 arada kullanıyorum ama cokta bir ise yaradıgını söyleyemem

Asıl sorum bu cilde nasıl bir günes kremi kullanmalıyım ? Su bazlı mı olsun kaç faktör olsun? Çünkü cildim zaten yağlı. Bildiğiniz marka varsa yardım edin lütfen

Günes kremi 50 faktor olsun bence ufak tefek akne sorunum var benimde arastirmalarim sonucu solante acnes tinted 50 faktor gunes kremini aldim hem akne olusturmuyor hem tedavi edici ozelligi varmis birazda kapatici ozelligi var tavsiye ederim

Benimde yüzümde çiller vardı ve artık yok:) rol markanın 50+faktör yüz kredinin kullanıyorum turuncu renkte. Aldığımda tavsiye eden bayan ederken bile kullanın dedi çünkü güneş ışınları evin içine perdeden de olsa giriyor yada fark etmeden cama çıkıyoruz açıyoruz vs. Gerçekten dediği gibi yaptım kışında hiç bırakıyorum (bulutlu günler hariç) çok memnunum tavsiye ederim.

Benim yüzüm cilli cokta rahatsız değilim bu durumdan ama yazın çoğalıyor bıyık bölgeme kadar artıyor bunlar.
Ayrıca yüzümün bazı bölgelerinde kararma da var biraz ağdadan dolayı olsa gerek
Sivilceler var yağlı bir cildim var.Garnier 3ü 1 arada kullanıyorum ama cokta bir ise yaradıgını söyleyemem

Asıl sorum bu cilde nasıl bir günes kremi kullanmalıyım ? Su bazlı mı olsun kaç faktör olsun? Çünkü cildim zaten yağlı. Bildiğiniz marka varsa yardım edin lütfen
Bence Daylong extreme 50 faktör veya Dermaceutic K Ceutic yine spf 50 nemlendirici krem bunlar cok iyi :)) eczanelerde bulabililirsiniz :)

X