- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Bi annemde var evin anahtari oda ben yokken gelmez zaten 7 24 hep konusuyoruz 2 komsum var devamlı gelirler ama tuvalete bile girmezler balkonda otururlar kahve icer giderler gecen haftada temizlik yapmaya gelmisti komsulardan biri ama ben evdeydim yanindaydim hepgelen giden çok oluyormu evine ,
anahtar başkasında varmı
Ozur diliyorum inanin bilmiyodum kapatilsin konum o zamanBu tür konular yasak bilginiz olsun .
Tesekkur ediyorum aksama sirke alip silicem heryeriniSonu böyle biten konular yasak. Gelen gideni kontrol et, şaka amaçlı yazılmış olabilir. İçin rahat edecekse de sirkeli suyla sil her yeri.
Hayir dun giydi banyo yaptiktan sonra bugun tuvalete gidince gormus beni aradiNasıl anlamış ki.bide mum muş yani ilginç.
Hayırda ta ertesi gün mü incelemiş giydiği şeyi.
Aklıma gelen tek şey bilerek söylemiş şaka vs.yoksa kim giydiğini inceleyip ertesi gün bide mum yazısı sayıyı anlıyacak
Malesef 1 haftadir suphe duyuyodum acabami diye bu olay oluncada dank diye oturdu yerine tesekkur ediyorumKonu kapanmadan yazayım .
Şüphe ettiğin bşy varsa hemen evden uzaklaştır .
Evet tulum giyiyo calisirken buyuk ihtimal gece uyurken biseyler oldu sacma sapan konusmakta istemiyorum inanmiyorum pek fazla boyle seylere ama bilmiyorum sabah farkettiyse aksam oldu bende kotu ruyalar gordum bu aralar cok fazla ruya goruyorum berbat ruyalarSanayide calisiyor demissin orda yazilan birseyden bulasmis olabilir dicem. ama ic camasitiyla calismiyordur herhalde
Yaa bende inanirim ama bence esin birseyler ceviriyor gibi geldi. Ama seni aramazdi yada balkona falan asiyormusun camasir acaba birinin camasiri dustu senmi farketmedinEvet tulum giyiyo calisirken buyuk ihtimal gece uyurken biseyler oldu sacma sapan konusmakta istemiyorum inanmiyorum pek fazla boyle seylere ama bilmiyorum sabah farkettiyse aksam oldu bende kotu ruyalar gordum bu aralar cok fazla ruya goruyorum berbat ruyalar
Mumla yazilan yaziyi vikiyorum canim. Muhtemelen yazi mumla yazilinca gorunmez diye birisi yapmis olabilir ozellikle esine dikkat etKizlar merhaba ben bi konu danismak istiyorum kafami kurcaliyo kac saatir. Acaba bu konuyu buraya acmam dogrumu bilmiyorum aklima baska bisey gelmedi. Neyse konuma geciyorum esim aksam isten gelip banyosunu yapti sanayide calistigi icin yag pas icinde gelir her geldiginde banyo yapar neyse herzamanki baksırlarından giymis yikayip katlarim dolabina koyarim. Sonra yemegini yiyip is yapmak icin tekrar sanayiye gitti anahtari olmadigi icin bekledim gelmesini cocuklarimi uyuttum o sira o geldi actim kapiyi gelir gelmez yatti uyudu. Sabah ise gitti oğlen beni aradi baksırımda sayilar yaziyo bu ne dedi ben sandim hani benimle dalga geciyo guldum falan bu sinirlendi kapatti yarim saat sonra aradim bagirdi cagirdi niye dalga geceyim seninle is vakti diye baksirinda 4216 sayisi yaziyomus mumla yazilmis mum yazisi diyo kaziyinca cikiyomus yenimi aldin hani seri numarasi falan olabilirmi dedi hayir nerdeyse iki senedir pazara cikmiyorumki alayim zaten almaya cekiniyorum oyle seyler zaten katlarken ben goruedum olsa mantikli bi aciklamada gelmiyo aklima kizim evde cok huzursuz disari ciktigimda sakinlesiyo yeni tasindigimizda eve okutmustum komsum geldi dedi evinde biseyler olabilir bidaha okut insallah haftaya yine okutucam mantikli aciklamasi olan varmi
Kızınızın evde huzursuz olup dışarı çıktığında rahatlaması tipik çocuk davranışı değil midir zaten? Yanlış yorumluyor olabilirsiniz bence. (Dediğiniz gibi eve giren çıkan sizden habersiz biri de yokmuş)Kizlar merhaba ben bi konu danismak istiyorum kafami kurcaliyo kac saatir. Acaba bu konuyu buraya acmam dogrumu bilmiyorum aklima baska bisey gelmedi. Neyse konuma geciyorum esim aksam isten gelip banyosunu yapti sanayide calistigi icin yag pas icinde gelir her geldiginde banyo yapar neyse herzamanki baksırlarından giymis yikayip katlarim dolabina koyarim. Sonra yemegini yiyip is yapmak icin tekrar sanayiye gitti anahtari olmadigi icin bekledim gelmesini cocuklarimi uyuttum o sira o geldi actim kapiyi gelir gelmez yatti uyudu. Sabah ise gitti oğlen beni aradi baksırımda sayilar yaziyo bu ne dedi ben sandim hani benimle dalga geciyo guldum falan bu sinirlendi kapatti yarim saat sonra aradim bagirdi cagirdi niye dalga geceyim seninle is vakti diye baksirinda 4216 sayisi yaziyomus mumla yazilmis mum yazisi diyo kaziyinca cikiyomus yenimi aldin hani seri numarasi falan olabilirmi dedi hayir nerdeyse iki senedir pazara cikmiyorumki alayim zaten almaya cekiniyorum oyle seyler zaten katlarken ben goruedum olsa mantikli bi aciklamada gelmiyo aklima kizim evde cok huzursuz disari ciktigimda sakinlesiyo yeni tasindigimizda eve okutmustum komsum geldi dedi evinde biseyler olabilir bidaha okut insallah haftaya yine okutucam mantikli aciklamasi olan varmi
Evet asiyorum ama baskasnin camasiri olsa farkederdim ust katimizdaki cok nadir camasir asar yasli basli insanlar esimde baya kalipli sanmiyorum onlarin kiyafetinin esime olucaginiYaa bende inanirim ama bence esin birseyler ceviriyor gibi geldi. Ama seni aramazdi yada balkona falan asiyormusun camasir acaba birinin camasiri dustu senmi farketmedin
Ya oylede bugun komsum geldi o soyledi kizin evde durmak istemiyo melek o goruyo herseyi ondan huzursuz oluyodur evine okut falan dedi beni korkuttu oncedende huysuzdu ama 2 gundur daha bi huysuz yere koydugum gibi agliyo hep pesimde komsum diyo ben kizina okudugumda basim agriyor hasta oluyorum okumak istemiyorum dediKızınızın evde huzursuz olup dışarı çıktığında rahatlaması tipik çocuk davranışı değil midir zaten? Yanlış yorumluyor olabilirsiniz bence. (Dediğiniz gibi eve giren çıkan sizden habersiz biri de yokmuş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?