Ne olabilir

Evet asiyorum ama baskasnin camasiri olsa farkederdim ust katimizdaki cok nadir camasir asar yasli basli insanlar esimde baya kalipli sanmiyorum onlarin kiyafetinin esime olucagini
Yaa simdi banlanmak istemiyorum ama esiniz ic camasirinin ona ait olup olmasigini bilir herhalde. Suphelendigiz seyde olabilir ihmal etmeyin derim

Kac yasinda kiziniz

Bencede fantazi ancak diğerlerinin aksine sizinle oynamaya çalıştığı bir fantazi diye düşünüyorum ben
Az evvel 4216 sayısı ile ilgili araştırma yaptım hiç birşeyde geçmiyor korkulacak birsey yok yalnız pi sayısının us sayılarından biri bu sizi korkutmaz herhalde

tekstil ürünleri numunelerinde kod yazar bazen, mum gibi değil de kazıyınca çıkan birşey gibi. pasajlardan ya da pazarlardan almışsa numune ürünlerden almış olabilir.normal yani korkmasın.

O sacma komsudan uzaklaş allah aşkına inanma bunlara

Böyle boş şeylere gerçekten inanıp itibar ediyor musunuz?
Kocanızın donuna mumla sayı yazana kadar yediği içtiği bişeye müdahale etmek daha kolay olurdu

Bence sorun komşuda. Bana biri bu şekilde konuşsa bi düşünürüm bu niye böyle şeyler söyleyip aklımı bulandırıyor diye. Samimiyeti de azaltırım o kişiyle.

Ben olsam bölgemde sonu bu numarayla biten sabit hattı arardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…