Ne olacağız yardım edin

- inanın hiç iyi değilim, bayılacak gibiyim, sürekli ne zaman söyleyeceğiz sizinkilere deyip duruyor. dün karar alıyor anında evden gidiyor ve dünden beri söyleyelim diye ısrar edip duruyor.. çocuk oyuncağı sanki..
yarın yada salı günü dediğim zaman da; süreci uzatma deyip duruyor.. ardındanda vazgeçmekten korkuyorum diyor..
ve ben hiç hazır değilim aynen dediğin gibi.. ne maddi ne manevi.. resmen öldürüyor beni..
..
fake bence:kahve:

Konu sahibi aynen şunu deyin bunca zaman bana destek olmadın . Tamam ayrılalim belki hayatima yön verecek sorunlarimla ilgilenecek baska biri olur hayatimda tabi sejin icin de ayni durum gecerli de . Sonra otur yüzünde değişen renkleri izle

hangisine inanalım sayın fake?????

herkese merhaba.. ben 2 yıllık evliyim.. ve vajinismusum..
psikolojik tedavi görüyorum, ben de saplantı (vesvese) hastalığı var malesef.. daha bunu atlatamadan birde vajinismus çıktı başıma..
hastalığım daha da ilerledi ve artık dayanamıyorum.. vajinismus geçse sanki herşey düzelecek gibi geliyor..
ve eşimle ne zaman kavga etsek, bu sorunu da ortaya sürmeye başladı.. hatta bu sebepten ayrılma kararı bile aldık..
eşim çok anlayışlı fakat ara ara o da bunalıyor bu durumdan.. ufak bir sorun olsa tartışmaya başlasak; ilişkiye bile giremiyoruz demeye başlıyor..
kendimi eksik görüyorum artık dayanamıyorm..
o kadar çok deneme de bulunduk ki eşimle birlikte malesef hiç ilerleme yok.. kasıldığım gibi kalıp eşimi itiyorum üzerimden..
parmağını bile değmesine izin veremiyorum hemen itiyorum.. olmuyor !!! çıldıracağım !!!
her seferinde olacak diyerek yatağa giriyorum, kndimi rahat bırakıyorum fakat olmuyor..
parmak egzersizleri de denedim, parmağımla ilerleyebiliyorum ama tek parmağımla.. iki parmağımla acıyor, daha ilerlemeden vazgeçiyorum..
anestol krem ve kayganlaştırıcı denedim, sonuç olumsuz yine..
..
eşim bu aralar çok durgunlaştı, ilgisizleşti, soğuklaştı ve çok korkuyorum.. ilişkiye girmek yani denemek istemiyor artık.. yakında bir ayrılık haberi gelirse şaşmayın !!
nolursunuz bana yardım edin.. çok yalnızım bu konuda.. çok dar sanki vajinam; tek parmağımı zor alıyorum..
nolursunuz bana ilişki öncesi ve sırasında ne yapacağımı anlatın..
..

- Merhaba kızlar, şaşkın durumdayım..
yumurtlama dönemim geçti, adetimde
bugün bitti yıkandım..
Fakat neredeyse 1 aydir devam eden gögüslerimde ki şişlik ve hassasiyet geçmedi bir türlü.. Bariz bir şekilde şiş ve yanma tarzı sürekli bir acı var.. Giderek de artıyor.. Bunun dışında iştahım arttı ve gece terlemelerim var. Ayrıca regl dönemlerim cok siddetli agrılı geçerdi ignesiz duramazdim fakat bu dönem ilk kez ağrısız geçti ilac bile almadim.
Regl olmasam; neredeyse hamile miyim diyeceğim..
Salı günü dra gidecegim.. ama cok endiseliyim ve rahatsizim.. 2 --- 3 haftadir bunlar devam ediyor.
Sizce ne oluyor bana? :KK43: :KK43:
..

- Nerden nasıl anlatayım bilmiyorum.. eşimi 7 yıldır tanıyorum, 2.5 yıllık da evliyiz. Çocuğumuz yok. Ciddi sorunlarımız var ama çözümlenebilecek sorunlar.. Ama eşim çözmeye yanaşmıyor, baskı yaptığımda da kavga gürültü vs kopuyor. Ve sorunlar giderek büyüyor.. Biz eşimle ettiğimiz kavgaların siniriyle birkaç kez boşanalım vs dedik. Ama birbirimizi çok sevdiğimiz için; sonunda bir şekilde hep vazgeçtik. 2 gün önce yine şiddetli kavga ettik ve boşanma lafları çıktı. Ama yine toparladık.
..

Bugün sabah gayet iyi bir şekilde kahvaltı yaptık ve işe gitti. Öğlen annemlere geçtim ve msj attı.. ''Ayrılmak istiyorum yüzüne söyleyemedim, kararlıyım vs vs vs vs vs'' diye.. bende ''tamam nasıl istiyorsan öyle olsun vs..'' diye cevaplar attım.. Akşam beni işten çıkınca annemlerden alacak gece 23:00 gibi eve gececeğiz. Salı günüde haftalık izni ve dava açacağız. Sonra ailelere söyleyeceğiz. Ayrıntıları bu akşam konuşacağız.
..
Beni sevdiğini biliyorum. Ama ciddi sorunlarımız var ve çözelim dediğim halde o yine her zaman ki gibi kaçıyor. Tuhaf bir şekilde inatçı, başına buyruk.. Şuan emin olmadığını ve beni sevdiğini biliyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Çünkü ne kadar yıpransak da hala çözebilme imkanımız var ve ben eşimi çok seviyorum. Sadece eşimin ayağa kalkması gerekiyor fakat kıpırdamıyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta.. Çocuk oyuncağı gibi görüyor. Çocuk gibi, inatçı, başına buyruk, asi.... Ne kadar konuşsamda anlamıyor.
Hem çok sinirliyim şuan hem üzgün hem de çaresiz.
Ne yapayım nasıl davranayım?? Aklı nasıl başına gelir?? Ne olur birşeyler deyin bana??
Şuan elim ayağım titriyor o kadar fenayım ki.. sürekli çişim geliyor, titriyorum, yemek yiyemiyorum, çaresizim.. 2 3 saattir ruh gibiyim. duramıyorum yerimde. annemler sorup duruyor. Birşey diyemiyorum ve ne olacağını da bilmiyorum. başımı şuan alıp gidip bir otelde kalıp ortadan kaybolmak istiyorum.. Ara ara canıma kıyma fikri bile geliyor......... Bu adam nasıl akıllanır, nasıl silkelenir..... Burada boşanma konularını okurken hikaye gibi okuyup geçiyordum ama ne kadar zor birşeymişşş...... Ölüm gibi birşey....
..
..

kabahat sende.
2,5 senedir adamı tatmin edememişsin. tabi ki aldatır, yalan söyler, kedinin fareyle oynadığı gibi oynar. sen onun sadece hizmetçisisin, karısı olamazsın bu kusurunla.
dua et ki seni boşamıyor.
o ne yaparsa yapsın katlanacaksın. çünkü vajinusmussun, yani sakat gibi bir şeysin.
başında bir erkek var işte. seviyor sevmiyor boşver. öyle devam et. dul kalmak ölüm gibi zaten.

Bu nasıl bir ifade tarzıdır ne demek sakat gibisin.. Kusura bakmayın ama erkekte böyle bir sıkıntı olsaydı aynı şeyi söyler miydiniz? Karısını tatmin edememiş karısıda aldatmış dermiydiniz çok merak ediyorum.. Ayrıca vajinismus değilde kanser olsaydı ve yapamasaydı kocasının isteklerini yine boşaması mı gerekirdi eşinin..

Lütfen en azından bir kadın olarak bu tarz hitaplardan kaçının ve düşünce yapınızı değiştirin. Dünya erkeklerin istekleri doğrultusunda dönmüyor.

2012 de 2 yıllık evlisin.

2017 de 2,5 yıllık evlisin.

zaman yavaş akıyor galiba sizin oralarda.

Bu nasıl bir ifade tarzıdır ne demek sakat gibisin.. Kusura bakmayın ama erkekte böyle bir sıkıntı olsaydı aynı şeyi söyler miydiniz? Karısını tatmin edememiş karısıda aldatmış dermiydiniz çok merak ediyorum.. Ayrıca vajinismus değilde kanser olsaydı ve yapamasaydı kocasının isteklerini yine boşaması mı gerekirdi eşinin..

Lütfen en azından bir kadın olarak bu tarz hitaplardan kaçının ve düşünce yapınızı değiştirin. Dünya erkeklerin istekleri doğrultusunda dönmüyor.
zaten fake konu canım.
üzülme.

kinaye ironi idi o yorum.

- Nerden nasıl anlatayım bilmiyorum.. eşimi 7 yıldır tanıyorum, 2.5 yıllık da evliyiz. Çocuğumuz yok. Ciddi sorunlarımız var ama çözümlenebilecek sorunlar.. Ama eşim çözmeye yanaşmıyor, baskı yaptığımda da kavga gürültü vs kopuyor. Ve sorunlar giderek büyüyor.. Biz eşimle ettiğimiz kavgaların siniriyle birkaç kez boşanalım vs dedik. Ama birbirimizi çok sevdiğimiz için; sonunda bir şekilde hep vazgeçtik. 2 gün önce yine şiddetli kavga ettik ve boşanma lafları çıktı. Ama yine toparladık.
..

Bugün sabah gayet iyi bir şekilde kahvaltı yaptık ve işe gitti. Öğlen annemlere geçtim ve msj attı.. ''Ayrılmak istiyorum yüzüne söyleyemedim, kararlıyım vs vs vs vs vs'' diye.. bende ''tamam nasıl istiyorsan öyle olsun vs..'' diye cevaplar attım.. Akşam beni işten çıkınca annemlerden alacak gece 23:00 gibi eve gececeğiz. Salı günüde haftalık izni ve dava açacağız. Sonra ailelere söyleyeceğiz. Ayrıntıları bu akşam konuşacağız.
..
Beni sevdiğini biliyorum. Ama ciddi sorunlarımız var ve çözelim dediğim halde o yine her zaman ki gibi kaçıyor. Tuhaf bir şekilde inatçı, başına buyruk.. Şuan emin olmadığını ve beni sevdiğini biliyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Çünkü ne kadar yıpransak da hala çözebilme imkanımız var ve ben eşimi çok seviyorum. Sadece eşimin ayağa kalkması gerekiyor fakat kıpırdamıyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta.. Çocuk oyuncağı gibi görüyor. Çocuk gibi, inatçı, başına buyruk, asi.... Ne kadar konuşsamda anlamıyor.
Ne yapayım nasıl davranayım?? Aklı nasıl başına gelir?? Ne olur birşeyler deyin bana??
Şuan elim ayağım titriyor o kadar fenayım ki.. sürekli çişim geliyor, titriyorum, yemek yiyemiyorum, çaresizim.. 2 3 saattir ruh gibiyim. duramıyorum yerimde. annemler sorup duruyor. Birşey diyemiyorum ve ne olacağını da bilmiyorum. başımı şuan alıp gidip bir otelde kalıp ortadan kaybolmak istiyorum.. Ara ara canıma kıyma fikri bile geliyor......... Bu adam nasıl akıllanır, nasıl silkelenir..... Burada boşanma konularını okurken hikaye gibi okuyup geçiyordum ama ne kadar zor birşeymişşş...... Ölüm gibi birşey....
..
..
Canım oncelikle hic bisey senin canindan değerli değil. Onu kazanmak icin intihara kalkistin diyelim yanina gelir ama sonrasinda degerin daha da azalir zayif güçsüz görür seni. Bence bir süre ayrı kalin sakin kafayla düşünün senin güçlü ayaklarinin ustunde durduğunu gorup ne kaybettigini anlamali. Aileler destek olucak size yardimci olcak insanlarsa birine anlatmalisin hem sana yol gösterir hemde belki esinin kendine gelmesini sağlarlar.. Esin belkide senin surekli sorunlardan bahsetmenden sıkılmıştır. Yani rahat olmaya çalış gül herzaman birak o merak etsin o uzerine düşsün.

ironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?

aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.

şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.

ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim

:bicak:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

yazıda ironiyi gostermek zordur noktalama işaretlerini gerektiği şekilden kullanırsanız bunan sonraki yazılarınızda daha anlaşılır olacaktır kusura bakmayın devamını okumadan bende tepki verdim

2012 de 2 yıllık evlisin.

2017 de 2,5 yıllık evlisin.

zaman yavaş akıyor galiba sizin oralarda.

zaten fake konu canım.
üzülme.

kinaye ironi idi o yorum.

Canım oncelikle hic bisey senin canindan değerli değil. Onu kazanmak icin intihara kalkistin diyelim yanina gelir ama sonrasinda degerin daha da azalir zayif güçsüz görür seni. Bence bir süre ayrı kalin sakin kafayla düşünün senin güçlü ayaklarinin ustunde durduğunu gorup ne kaybettigini anlamali. Aileler destek olucak size yardimci olcak insanlarsa birine anlatmalisin hem sana yol gösterir hemde belki esinin kendine gelmesini sağlarlar.. Esin belkide senin surekli sorunlardan bahsetmenden sıkılmıştır. Yani rahat olmaya çalış gül herzaman birak o merak etsin o uzerine düşsün.

- Konunun fake olmasını bende çok isterdim.. hatta zamanı geriye sarıp çocukluğuma dönmek isterdim.. Ama malesef herşey doğru.. Ağustos 2014den beri evliyim.. yani 2.5 yıllık evliyim..
Onun öncesindede uzun flört ettik.. 2009dan beri birlikteyiz yani..
Benim yalan takıntım var ve malesef yalan söyleyemiyorum.. Fake gibi; bu tür bir iftira ile karşılaştığımda da takıntı yapıyorum.. İsteyenler olursa; evlilik cüzdanımı yada sosyal medya hesaplarımı göndereyim.. :)
Merak edenler için; evet kızlar haklı çıktınız.. Herşey blöfmüş.. eşim eve geri döndü..
Ama döndüğünde ben evde yoktum...........
Ama o bir haftada yani bir önceki haftada neler yaşandı neler oldu bir bilseniz..
Herşey hikaye gibi.. hatta film gibi..
Şuan sağlık sorunlarım daha ağır basıyor, çünkü o bir hafta içinde hastalandım
ve rahmimde büyük bir kitle olduğu ortaya çıktı.. Şimdi onunla uğraşıyorum..
..
Bana burada o kadar çok yardımcı oldunuz ki; öyle cesaretlendirip güç verdiniz ki..
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum kızlar..
..

..

..
..
..
O duyguyu biliyorum. Bir enkazın altında kalmış gibi hisseder insan. Çok acıtır. Tam üç kez yaşadım. Ama hala evliyiz. Boşanacak gücü bulamadık bir türlü.

O duyguyu biliyorum. Bir enkazın altında kalmış gibi hisseder insan. Çok acıtır. Tam üç kez yaşadım. Ama hala evliyiz. Boşanacak gücü bulamadık bir türlü.

- Hem de ne enkaz.. Ancak yaşayan bilir zaten..
ne yemek yiyebiliyorsun, ne uyuyabiliyorsun, ne düşünüp konuşabiliyorsun..
herşeye kolayca ağlayabilen ben, bu süreçte ağlayamadım bile..

- Konunun fake olmasını bende çok isterdim.. hatta zamanı geriye sarıp çocukluğuma dönmek isterdim.. Ama malesef herşey doğru.. Ağustos 2014den beri evliyim.. yani 2.5 yıllık evliyim..
Onun öncesindede uzun flört ettik.. 2009dan beri birlikteyiz yani..
Benim yalan takıntım var ve malesef yalan söyleyemiyorum.. Fake gibi; bu tür bir iftira ile karşılaştığımda da takıntı yapıyorum.. İsteyenler olursa; evlilik cüzdanımı yada sosyal medya hesaplarımı göndereyim.. :)
Merak edenler için; evet kızlar haklı çıktınız.. Herşey blöfmüş.. eşim eve geri döndü..
Ama döndüğünde ben evde yoktum...........
Ama o bir haftada yani bir önceki haftada neler yaşandı neler oldu bir bilseniz..
Herşey hikaye gibi.. hatta film gibi..
Şuan sağlık sorunlarım daha ağır basıyor, çünkü o bir hafta içinde hastalandım
ve rahmimde büyük bir kitle olduğu ortaya çıktı.. Şimdi onunla uğraşıyorum..
..
Bana burada o kadar çok yardımcı oldunuz ki; öyle cesaretlendirip güç verdiniz ki..
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum kızlar..
..
neden 2012 deki konuda da 2 yıllık evliyim yazdınız?
o zamandan bu zamana hem vajinusmussunuz hem de gebelik şüphesi yaşıyorsunuz.

kabahat sende.
2,5 senedir adamı tatmin edememişsin. tabi ki aldatır, yalan söyler, kedinin fareyle oynadığı gibi oynar. sen onun sadece hizmetçisisin, karısı olamazsın bu kusurunla.
dua et ki seni boşamıyor.
o ne yaparsa yapsın katlanacaksın. çünkü vajinusmussun, yani sakat gibi bir şeysin.
başında bir erkek var işte. seviyor sevmiyor boşver. öyle devam et. dul kalmak ölüm gibi zaten.

Siz nasıl böyle bir cümle kuruyorsunuz ne demek bu ya aldatır onuda yapar bunuda yapar hak mi sizin bu söylediğiniz ben bile sinir oldum konu sahibi ne yaptı bilemiyorum:sinirli: vajinismus olan kadın ölsün mu ne yapsin? Bu konu sahibinin yerinde sizde olabilirdiniz peki siz istermiydiniz aldatilmayi?nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz boşanan bir çok kadın var ve cokta mutlular biz kadinlar erkeklere muhtaç degiliz onlar için yaşamıyoruz.bence kusur konu sahibinde değil sizin bu saçma dusuncesizde:kızgın: kadın düşmanı.

Back
X