- Nerden nasıl anlatayım bilmiyorum.. eşimi 7 yıldır tanıyorum, 2.5 yıllık da evliyiz. Çocuğumuz yok. Ciddi sorunlarımız var ama çözümlenebilecek sorunlar.. Ama eşim çözmeye yanaşmıyor, baskı yaptığımda da kavga gürültü vs kopuyor. Ve sorunlar giderek büyüyor.. Biz eşimle ettiğimiz kavgaların siniriyle birkaç kez boşanalım vs dedik. Ama birbirimizi çok sevdiğimiz için; sonunda bir şekilde hep vazgeçtik. 2 gün önce yine şiddetli kavga ettik ve boşanma lafları çıktı. Ama yine toparladık.
..
Bugün sabah gayet iyi bir şekilde kahvaltı yaptık ve işe gitti. Öğlen annemlere geçtim ve msj attı.. ''Ayrılmak istiyorum yüzüne söyleyemedim, kararlıyım vs vs vs vs vs'' diye.. bende ''tamam nasıl istiyorsan öyle olsun vs..'' diye cevaplar attım.. Akşam beni işten çıkınca annemlerden alacak gece 23:00 gibi eve gececeğiz. Salı günüde haftalık izni ve dava açacağız. Sonra ailelere söyleyeceğiz. Ayrıntıları bu akşam konuşacağız.
..
Beni sevdiğini biliyorum. Ama ciddi sorunlarımız var ve çözelim dediğim halde o yine her zaman ki gibi kaçıyor. Tuhaf bir şekilde inatçı, başına buyruk.. Şuan emin olmadığını ve beni sevdiğini biliyorum. Ayrılmak da istemiyorum. Çünkü ne kadar yıpransak da hala çözebilme imkanımız var ve ben eşimi çok seviyorum. Sadece eşimin ayağa kalkması gerekiyor fakat kıpırdamıyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta.. Çocuk oyuncağı gibi görüyor. Çocuk gibi, inatçı, başına buyruk, asi.... Ne kadar konuşsamda anlamıyor.
Hem çok sinirliyim şuan hem üzgün hem de çaresiz.
Ne yapayım nasıl davranayım?? Aklı nasıl başına gelir?? Ne olur birşeyler deyin bana??
Şuan elim ayağım titriyor o kadar fenayım ki.. sürekli çişim geliyor, titriyorum, yemek yiyemiyorum, çaresizim.. 2 3 saattir ruh gibiyim. duramıyorum yerimde. annemler sorup duruyor. Birşey diyemiyorum ve ne olacağını da bilmiyorum. başımı şuan alıp gidip bir otelde kalıp ortadan kaybolmak istiyorum.. Ara ara canıma kıyma fikri bile geliyor......... Bu adam nasıl akıllanır, nasıl silkelenir..... Burada boşanma konularını okurken hikaye gibi okuyup geçiyordum ama ne kadar zor birşeymişşş...... Ölüm gibi birşey....
..
..