Ne olacağız yardım edin

Evli olduğum kişinin bana ettiği eziyetler için hep kendimi suçladım yıllarca. şöyle yapsaydım böyle olmazdı, bunu söylemesem kızmazdi diye diye yıllar geçti. Bir gün bir tartışmanın ardından "ben bıktım boşanmak istiyorum " diyince aynen senin yaşadıklarını yaşadım. Titreme , soğuk soğuk terleme , nefes alamama.... Sonra dedim ki bu evlilik bana ne kattı , hiçbir şey. Çocuk yok , işim var. kendime bir hayat kurarım , yer içer gezerim dedim. Ben böyle toparlayınca , her şeyden vazgeçince karşımdaki kişi afalladı. Geri adım atmak istedi fln fln....

Benim de tekrarlayan depresyon sorunum var, çok hassas biriyim , hayatım çok zorlaşıyor bazen. O yüzden neden bu kadar saçma birine bu kadar sıkı sıkı sarıldığını çok iyi anlıyorum. Bırak.... Bırak gitsin, bitsin her şey. Nefes alamıyorsun bu adam yüzünden. Böyle cesur kararlar vermezsen hayatını ezilen ezile yaşarsın.

ben de eş sevgisinden çok anne korkusu olduğunu düşünüyorum sende.
çoğu kadın ailesinden kaçmak için yanlış evlilik yapar.
eminim 7 yılda eşinin pek çok falsosu olmuştur ama annenden uzaklaşmak için üzerini örtmüşsündür.
düzelir diye kendini kandırdın belki de.
eğer hazır değilsen boşanma zaten.
önce kendini madden ve manen hazırla.
ailene ve eşine muhtaç olmayacak kadar iyi ve güçlü olduğunda boşarsın.
boşandın diye kimseyle beraber yaşamak zorunda değilsin.
gerekirse şehir dışı iş bul, yeni bir hayat kur ve mutlu ol.
+1000

Otur düşün. İçindeki sesleri sustur. Hayat evlilikten ibaret değil.

ben gerçeğim de yazdığım ironi.

bkz: diğer mesajlarım :)
Çok pardon :ıslık: dışardayken okudum . Aklıma geldi fakat yine de ağır olmuş çünkü konu sahibi bu ironiyi anlayacak psikolojide değil . Başka mesaj okumadım .benimle birlikte kaç sazan :KK70:

Değil mi bana da öyle geldi :cool:
Bayılıyorum böyle kadınlara ince zeka, on ikiden vuran tespitler, düz yoldan anlatmaya çalışsaydı bu kadar etkili olmazdı kesinlikle :super:
Haklisin yalniz konu sahibi olaya bu kadar ironik bakamayabilir. O yüzden olabildiğince yalın anlatımlar yol gösterici olacaktır .her hikayenin altından başka hikaye çıkıyor .durumu zor ve yolu meşakkatli!

Çok pardon :ıslık: dışardayken okudum . Aklıma geldi fakat yine de ağır olmuş çünkü konu sahibi bu ironiyi anlayacak psikolojide değil . Başka mesaj okumadım .benimle birlikte kaç sazan :KK70:
estağfurullah sazanlık değil :)

konu sahibine eşinin bakış açısını sunmaktı niyetim.

Tüm konuşmaları okudum baştan sona.. Arkafaşım vajinismus öyle kadının tek başuna üstesinden gelebileceği bir durum değil.. Bakın kendimden örnek vereyim 4 yıllık evliyim.. Evliliğimin ilk zamanlarında 3 ay kadar eşimle bir türlü birlikte olamıyordum.. Her seferinde olay o raddeye geldiğinde olmuyordu itiyordum kaç kez itmişimdir haturlamıyorum.. Ve o bana o kadar iyi davranıyordu ki öyle davranmama rağmen hem de.. Ve ben daha da ezildim.. Sonra dedim ki beni bunca zaman bekledin ama olmuyo yapamıyorum boşanalım sana bunu yaşatmaya hakkım yok dedim ve bana dedi ki ben seninle bu yüzden mi evlendim değil 3 ay 30 yıl geçse senden asla vazgeçmem varsın olmasın.. O kadar rahatlamıştım ki.. Sonrasındaki günlerde her şey yoluna girdi çok şükür.. Şimdi 2 buçuk yaşında bir oğlumuz var ve mutluyuz.. Yani demem o ki eşiniz sizi böyle bir durumda aldattıysa sizi aslaaa sevmiyor asla kendinizi kandırmayın ve üzmeyin.. Boşanmak sizin için en doğrusu..

Vazgeçmekten korkuyorum ne demek yahu?
Madem böyle bir ihtimal var bu çabası nedir?
Yerinizde olsam tek başıma 1 hafta tatile çıkar ve kimseye haber vermezdim. Ne telefon ne bişey. Sanki ben yaşamışım gibi oldu ve ilk hissettiğim şey kaçıp gitmek..

ironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?

aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.

şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.

ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim

:bicak:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK
Tüm yorumları okumadım, pardon o zaman:)

ironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?

aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.

şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.

ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim

:bicak:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK
Ironi dedigin elinle odunla insanların kafasına vurmakla olan bir şey değil . Ince zeka ve kinaye ister bu yazdığınızın ironi olduğunu herkese yuttturursun ama edebiyat kökenli yazarlık yapan birine yutturamazsın . Ama manevran acemi olsa da konu sahibini uyutmussun tebrikler

Ironi dedigin elinle odunla insanların kafasına vurmakla olan bir şey değil . Ince zeka ve kinaye ister bu yazdığınızın ironi olduğunu herkese yuttturursun ama edebiyat kökenli yazarlık yapan birine yutturamazsın . Ama manevran acemi olsa da konu sahibini uyutmussun tebrikler
ee yani?

ironi
ad
  1. 1.
    biriyle ya da bir olayla alay.
  2. 2.
    TİYATRO TERİMİ
    etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

Neden sürekli yazının rengini değiştirip yazıyorsun konu sahibi?
Sen de bizimle mi dalga geçiyorsun? Hamile miyim diye konular açmışsın.. ama vajinusmussun... Bence kocandan önce kendi psikolojine bak çünkü bana hiç normal gelmedin şurada yazdıklarınla.

Boşanıp ayrı kalamayip yeniden birleşen çok insan var tabi bosanalim diyorsa yapabileceğin birşey yok sevdiğinden eminsen yine sana döner böyle giderse birbirinizi yipratmaktan başka yapacak bisey kalmaz biraz zaman lazım

Back
X