- 9 Şubat 2017
- 314
- 897
- 103
- Konu Sahibi masal__perisi
Değil mi bana da öyle geldiSen gerçek misin![]()

Bayılıyorum böyle kadınlara ince zeka, on ikiden vuran tespitler, düz yoldan anlatmaya çalışsaydı bu kadar etkili olmazdı kesinlikle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi bana da öyle geldiSen gerçek misin![]()
ben gerçeğim de yazdığım ironi.Sen gerçek misin![]()
+1000ben de eş sevgisinden çok anne korkusu olduğunu düşünüyorum sende.
çoğu kadın ailesinden kaçmak için yanlış evlilik yapar.
eminim 7 yılda eşinin pek çok falsosu olmuştur ama annenden uzaklaşmak için üzerini örtmüşsündür.
düzelir diye kendini kandırdın belki de.
eğer hazır değilsen boşanma zaten.
önce kendini madden ve manen hazırla.
ailene ve eşine muhtaç olmayacak kadar iyi ve güçlü olduğunda boşarsın.
boşandın diye kimseyle beraber yaşamak zorunda değilsin.
gerekirse şehir dışı iş bul, yeni bir hayat kur ve mutlu ol.
Çok pardonben gerçeğim de yazdığım ironi.
bkz: diğer mesajlarım :)
Haklisin yalniz konu sahibi olaya bu kadar ironik bakamayabilir. O yüzden olabildiğince yalın anlatımlar yol gösterici olacaktır .her hikayenin altından başka hikaye çıkıyor .durumu zor ve yolu meşakkatli!Değil mi bana da öyle geldi
Bayılıyorum böyle kadınlara ince zeka, on ikiden vuran tespitler, düz yoldan anlatmaya çalışsaydı bu kadar etkili olmazdı kesinlikle![]()
estağfurullah sazanlık değil :)Çok pardondışardayken okudum . Aklıma geldi fakat yine de ağır olmuş çünkü konu sahibi bu ironiyi anlayacak psikolojide değil . Başka mesaj okumadım .benimle birlikte kaç sazan
![]()
Niyetinin iyi olduğundan şüphem yok . sakin ve sessiz bir yerde yazdıklarını okuyunca kendimi çok aptal hissettim :)estağfurullah sazanlık değil :)
konu sahibine eşinin bakış açısını sunmaktı niyetim.
bazen bende de olur. insanlık hali :)Niyetinin iyi olduğundan şüphem yok . sakin ve sessiz bir yerde yazdıklarını okuyunca kendimi çok aptal hissettim :)
Sazan benÇok pardondışardayken okudum . Aklıma geldi fakat yine de ağır olmuş çünkü konu sahibi bu ironiyi anlayacak psikolojide değil . Başka mesaj okumadım .benimle birlikte kaç sazan
![]()
Tüm yorumları okumadım, pardon o zaman:)ironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?
aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.
şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.
ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim
![]()
Aynen bende:)Sazan benBende telden okudum bir hışımla cevap yazdım
![]()
Ironi dedigin elinle odunla insanların kafasına vurmakla olan bir şey değil . Ince zeka ve kinaye ister bu yazdığınızın ironi olduğunu herkese yuttturursun ama edebiyat kökenli yazarlık yapan birine yutturamazsın . Ama manevran acemi olsa da konu sahibini uyutmussun tebriklerironi olduğunu gerçekten anlamadınız mı?
aslında kocan senin için böyle düşünüyor, kendine gel demek istedim. konu sahibi bunu gayet iyi anladı. bir sonraki mesajım da buna dairdi.
şair diyor ya "melali anlamayan nesle aşina değilim" diye.
ironiden anlamayan hanımlara aşina değilim
![]()
ee yani?Ironi dedigin elinle odunla insanların kafasına vurmakla olan bir şey değil . Ince zeka ve kinaye ister bu yazdığınızın ironi olduğunu herkese yuttturursun ama edebiyat kökenli yazarlık yapan birine yutturamazsın . Ama manevran acemi olsa da konu sahibini uyutmussun tebrikler