NE Olacak Benim Bu Halim :(

Mutlu_sonn

Allah Var Gam Yok 🌸
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
653
307
323
Kızlar galiba yardımınıza,fikirlerinize ihtiyacım var...
benim bir kötü huyum var o da baya SİVRİ DİLLİ OLMAM.yani aklımdan geçeni söylüyorum ve sonra da pişman oluyorum. İnsanlar benim sivri dilli olduğumu ve benimle uğraşılmayacağını şaka yollu söylüyorlar bana.Evet hakkımı asla yedirmem,haksızlığa tahammülüm yok ve asla sessiz kalmam ama gereken de bu değil midir zaten hayatta.Susup oturunca çok hanım hanımcık kız mı olurum yani?? off offf...Ben bu intibayı üzerimden atmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum galiba.Benim gibi olan ve bu durumdan bir şekilde sıyrılan var mı bir akıl verin lütfeeeeeeeeennnnnn :(

Aha valla ben :KK70: bende sivri dilliyim tatlım ve henüz yenebilmiş değilim bu huyumu. Bazen bende pişman oluyorum ama söylemeyip icime atarsam dahada sinir oluyorum. Normalde cok tatlı dilli olduğumu söylerler, sevgimi belli ederim karşımdakine ama kızınca o dilin dikenleri çıkıveriyor işte:KK62:

Aha valla ben :KK70: bende sivri dilliyim tatlım ve henüz yenebilmiş değilim bu huyumu. Bazen bende pişman oluyorum ama söylemeyip icime atarsam dahada sinir oluyorum. Normalde cok tatlı dilli olduğumu söylerler, sevgimi belli ederim karşımdakine ama kızınca o dilin dikenleri çıkıveriyor işte:KK62:

bu çok kötü bir huy ya:( bende tatlı dilliyimdir ama bi ortamda, özellikle iş yerinde dilimi tutamıyorum.insanlar benim sürekli konuşmama gülmeme okadar alışmışlar ki birazcık sessiz dursam moralin mi bozuk diyorlar.ben çok konuşmayayım derken bu sefer de insanlar alışılmamış halimi yanlış yorumluyorlaro_O iki ucu b..klu değnek anlayacağın :110:

Şahane bir huy. Hakikaten .
Keşke bende öyle olabilsem. Susuyorum diye insanlar kendini mükemmel sanıyor. Asla soyleyemiyorum karşıdakine suçunu .
Biri bir şey dediği an Şlak diye yapıştırsam cevabi keşke.

Valla bende tam tersi insanlara hakettikleri cevabı bazen vermedigim ve gece aklıma gelip kendi sinirimi bozduğum için dertliyim :) Emin ol seninki daha iyi :))

Valla bende tam tersi insanlara hakettikleri cevabı bazen vermedigim ve gece aklıma gelip kendi sinirimi bozduğum için dertliyim :) Emin ol seninki daha iyi :))

öle mi diyorsun yani :) ben kafama bişey takıldıysa gider sorarım.yoksa kafam konuşur durur bende buna izin vermiyorum ama yine de bazen susmak daha iyi galiba :)

bu çok kötü bir huy ya:KK43: bende tatlı dilliyimdir ama bi ortamda, özellikle iş yerinde dilimi tutamıyorum.insanlar benim sürekli konuşmama gülmeme okadar alışmışlar ki birazcık sessiz dursam moralin mi bozuk diyorlar.ben çok konuşmayayım derken bu sefer de insanlar alışılmamış halimi yanlış yorumluyorlaro_O iki ucu b..klu değnek anlayacağın :110:
Aynen bende cok sinirliyken kimseye yorum yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor, Bella susma alışkın değiliz diyorlar. Aynı beni anlattın ya, valla ne olacak halimiz bende bilmiyorum o_O aslında öyle tonlamak istemiyorum, karşımdaki yanlıs anlayınca onun anladığı dilden devam ediyorum, sonrada ya ben öyle demek istemedim falan demem, cünkü öyle demek istemişimki demişim yani :KK53:

Bende oyleyim.....

Ne yalan diyeyim, bana atar yapana iyi gider yaparim. Senin gibi hanim hanimcik olmayi hic dusunmedim. Sivri dilliler sevilmez. Ama sessiz sakin olup da yilan gibi milleti de isirmam. o kadar:KK14:

Şahane bir huy. Hakikaten .
Keşke bende öyle olabilsem. Susuyorum diye insanlar kendini mükemmel sanıyor. Asla soyleyemiyorum karşıdakine suçunu .
Biri bir şey dediği an Şlak diye yapıştırsam cevabi keşke.

Bende senin tam tersinim galiba biri bişey dedi mi bende cevap hazırdır hep.ama inan bazen bu da iyi bir şey değil.ayarını yapmak lazım işte :)

hakkimi yetirmemen vok guzel bir sey hakkini savunmanda guzel keske bende oyle olabilsem ama kalp cok kiriyorsan guzel bir sey degil benim bir arkadasim var boyle senin dediklerinin cogunu diyor ama bazen kalp cok kiriyor zamaninda cok aglatti beni

Huy bu insan huyunu değiştiremiyor ki..
Madem siz degisemiyorsunuz o zaman bırakın insanlar bu halinize alissin amaaan oldugunuz gibi kalin :KK54:

öle mi diyorsun yani :) ben kafama bişey takıldıysa gider sorarım.yoksa kafam konuşur durur bende buna izin vermiyorum ama yine de bazen susmak daha iyi galiba :)
Valla bence bildiğin yoldan devam et. Emin ol kendi kendini yemektense karsindaki insana hakettiği cevabı vermek daha iyi. O cevaplar benimde aklıma geliyorda işte amca gece :))

Aynen bende cok sinirliyken kimseye yorum yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor, Bella susma alışkın değiliz diyorlar. Aynı beni anlattın ya, valla ne olacak halimiz bende bilmiyorum o_O aslında öyle tonlamak istemiyorum, karşımdaki yanlıs anlayınca onun anladığı dilden devam ediyorum, sonrada ya ben öyle demek istemedim falan demem, cünkü öyle demek istemişimki demişim yani :KK53:

Biz seninle çok benziyoruz gerçekten :)

Back
X