- 27 Ocak 2016
- 16
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi belindaadeniz
Herkese iyi geceler sırf bunu yazmak için üye oldum artık içimde tuta tuta kafayı yiyecektim yoksa 11 aylık evliyim ben 22 yaşındayım eşim 25 evlemeden önce eşim benimle evlenebilmek için sırf gitti adam akıllı bir işe girdi markette müdürlük yapıyordu evlendikten 4 ay sonra içeriğini tam bilmiyorum şube müdürünü dövüyor ve iş göremez raporu alıyor müdür eşim mahkemelik oluyor sonra mahkemede kendini haklı çıkarıp dosyayı kapattırıyor ve o günden sonra ben kimseye boğun eğmem artık kendi işimi yapacağım dedi babama aileme komple rest çekti ve kısa bir zaman sonra kendi işini DJ'lik yapmaya başladı ki başlamaz olaydı şimdi kızlar bu adam zamanında İsveç'te bu işin eğitimini alıyor o kararı aldığı ilk gün 2 tane Beyoğlu'nda kulüple anlaşıyor ve başlıyor işe neyse kısa sürede işlerini bayağı bir iyi hale getiriyor tabi bu süre zarfında eve geç gelmeler benimle ilgisizlikler önceden telefona bakmayan adam telefonunu elinden bırakmıyor telefonuna bakmama kızıyor hatta neredeyse evde yemek bile yemiyor kendi halimde takılıyorum evde bildiğiniz.
Yaklaşık 5 aydır eşim benimle ilgilenmiyor eve geliyor gecenin sabah 4-5-6 bazen öğlen bile geldiği oluyor gelmesini de geçtim üzeri aşırı derece kadın parfümü kokuyor genelde öyle kızlı ortamlara giderken yüzüğünü takardı şimdi hiç takmıyor internetten bakıyorum gittiği kulüplerin sayfalarına kızlarla içli dışlı fotoğrafları var gördükçe oturup ağlıyorum psikolojim bozuldu ya 1 hafta önce o kadar parayı nereden bulduysa 120 bin liralık sıfır araba alıyor beyefendi kimin diye soruyorum of kafa ütüleme sanane diyor uyurken ruhsata baktım onun adına araç sonra dışardeyken arıyorum napıyorsun diye bana beni bunun için mi aradın tamam hadi kapat bağırtma beni milletin içinde gibi sözler söylüyor telefonu suratıma kapatıyor sanırım ya eskisi gibi sevilmiyorum yada aldatılıyorum kızlar ne yapabilirim ben bu adamı seviyorum şuan bu adamla evlendiğime pişmanım keşke biraz daha bekleseydim diyorum lütfen akıl verin bıktım artık ailemin suratına bile bakamaz oldum :/
Yaklaşık 5 aydır eşim benimle ilgilenmiyor eve geliyor gecenin sabah 4-5-6 bazen öğlen bile geldiği oluyor gelmesini de geçtim üzeri aşırı derece kadın parfümü kokuyor genelde öyle kızlı ortamlara giderken yüzüğünü takardı şimdi hiç takmıyor internetten bakıyorum gittiği kulüplerin sayfalarına kızlarla içli dışlı fotoğrafları var gördükçe oturup ağlıyorum psikolojim bozuldu ya 1 hafta önce o kadar parayı nereden bulduysa 120 bin liralık sıfır araba alıyor beyefendi kimin diye soruyorum of kafa ütüleme sanane diyor uyurken ruhsata baktım onun adına araç sonra dışardeyken arıyorum napıyorsun diye bana beni bunun için mi aradın tamam hadi kapat bağırtma beni milletin içinde gibi sözler söylüyor telefonu suratıma kapatıyor sanırım ya eskisi gibi sevilmiyorum yada aldatılıyorum kızlar ne yapabilirim ben bu adamı seviyorum şuan bu adamla evlendiğime pişmanım keşke biraz daha bekleseydim diyorum lütfen akıl verin bıktım artık ailemin suratına bile bakamaz oldum :/