- 2 Ağustos 2017
- 40
- 45
- 38
- 35
- Konu Sahibi Cokanneyim
Selam kızlar ben 6 yıllık evliyim 2 oğlum var. Evlendiğim ilk günden itibaren kayınvalidemlerin psikolojik şiddetlerine maruz kaldım. Evlendiğimin ertesi günü kayınvalide sabah bizi 10 kere aramış kahvaltıya gelin diye ve gün boyu bizi aradı hadi gelin oturalım diye böyle garip bir insan ne diyeceğimi bile bilmiyorum.Evlerimiz yakın olduğu için sürekli ona gitmemi istiyordu evde de eşimin abisi olduğu için rahat edemiyordum bende kapıyı falan çalmadan giriyordu heryere. Bende haftada 3 kez falan gidiyordum ama bunu o kadar büyüttüler ki işte hiç gelmiyorsun bize vs. Sonra kayınvalide bizim yerimize bize sormadan gezme ayarlardı sizi de söyledim geleceğinizi falan derdi o kadar sinirlenirdimki gerçekten çok sıkıntılı bir tip. O dönemler bunlar yüzünden eşimle çok kavga ettiğimiz oldu ve gitgide sevgiyi ve saygıyı yitirdik.. Oysa ki birbirimizi çok severek evlenmiştik.. Ben bi süre görüşmeme kararı aldım onlarla o dönem çok rahat ettim ama eşim bana çok baskı yaptı onlar da Allem etti kalem etti gene evime gelmeye başladılar. Sorun şu ki bunlar evime her geldiğinde laflarıyla sözleriyle öyle şeyler söylüyorlar ki onlar evine gittikten sonra eşimle hemen kavgaya başlıyoruz inanın bana 6 senedir hep aynı ve ben bu durumdan çok sıkıldım eşime karşı da sevgim kalmadı artık zaten çok ilgisiz bir eş sürekli eleştirir yaptığım her şeyi evlendiğimden beri bana 1 kez canlı çiçek almadı hediye o kadar söylememe rağmen.. Çocuklarımda etkilenmeye başladılar artık anne babam sana niye sürekli kızıyor bağırıyor diyorlar.. Sizlerden bir öneri bekliyorum bir de dışarıdan bir gözden yorum istiyorum uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim