• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak bu evliliğin sonu?

Ben tek bende var sanıyordum
Sanki benim kayınvalidemi anlattınız bende araya seviye koydum bundan çok rahatsız ama alışacak oraya gidince yardım ederdim eskiden şimdi misafir gibi oturup geliyorum kimse kusura bakmasın
Ben tek bende var sanıyordum
Ben hayatımda görmedim boylesini
Tahminlerimin çok ötesinde.

Selam kızlar ben 6 yıllık evliyim 2 oğlum var. Evlendiğim ilk günden itibaren kayınvalidemlerin psikolojik şiddetlerine maruz kaldım. Evlendiğimin ertesi günü kayınvalide sabah bizi 10 kere aramış kahvaltıya gelin diye ve gün boyu bizi aradı hadi gelin oturalım diye böyle garip bir insan ne diyeceğimi bile bilmiyorum.Evlerimiz yakın olduğu için sürekli ona gitmemi istiyordu evde de eşimin abisi olduğu için rahat edemiyordum bende kapıyı falan çalmadan giriyordu heryere. Bende haftada 3 kez falan gidiyordum ama bunu o kadar büyüttüler ki işte hiç gelmiyorsun bize vs. Sonra kayınvalide bizim yerimize bize sormadan gezme ayarlardı sizi de söyledim geleceğinizi falan derdi o kadar sinirlenirdimki gerçekten çok sıkıntılı bir tip. O dönemler bunlar yüzünden eşimle çok kavga ettiğimiz oldu ve gitgide sevgiyi ve saygıyı yitirdik.. Oysa ki birbirimizi çok severek evlenmiştik.. Ben bi süre görüşmeme kararı aldım onlarla o dönem çok rahat ettim ama eşim bana çok baskı yaptı onlar da Allem etti kalem etti gene evime gelmeye başladılar. Sorun şu ki bunlar evime her geldiğinde laflarıyla sözleriyle öyle şeyler söylüyorlar ki onlar evine gittikten sonra eşimle hemen kavgaya başlıyoruz inanın bana 6 senedir hep aynı ve ben bu durumdan çok sıkıldım eşime karşı da sevgim kalmadı artık zaten çok ilgisiz bir eş sürekli eleştirir yaptığım her şeyi evlendiğimden beri bana 1 kez canlı çiçek almadı hediye o kadar söylememe rağmen.. Çocuklarımda etkilenmeye başladılar artık anne babam sana niye sürekli kızıyor bağırıyor diyorlar.. Sizlerden bir öneri bekliyorum bir de dışarıdan bir gözden yorum istiyorum uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ❣️🌺
Mümkünatı varsa eğer ayrılın zira bunlar değişmez ha yoksa eğer psikolog yardımı alın ..öyle ilaçlar veriyorlarki valla dünya umurunuzda olmuyor ..yüzünüze küfretseler gülüp geçiyorsunuz..tavsiye ederim valla 😁

Selam kızlar ben 6 yıllık evliyim 2 oğlum var. Evlendiğim ilk günden itibaren kayınvalidemlerin psikolojik şiddetlerine maruz kaldım. Evlendiğimin ertesi günü kayınvalide sabah bizi 10 kere aramış kahvaltıya gelin diye ve gün boyu bizi aradı hadi gelin oturalım diye böyle garip bir insan ne diyeceğimi bile bilmiyorum.Evlerimiz yakın olduğu için sürekli ona gitmemi istiyordu evde de eşimin abisi olduğu için rahat edemiyordum bende kapıyı falan çalmadan giriyordu heryere. Bende haftada 3 kez falan gidiyordum ama bunu o kadar büyüttüler ki işte hiç gelmiyorsun bize vs. Sonra kayınvalide bizim yerimize bize sormadan gezme ayarlardı sizi de söyledim geleceğinizi falan derdi o kadar sinirlenirdimki gerçekten çok sıkıntılı bir tip. O dönemler bunlar yüzünden eşimle çok kavga ettiğimiz oldu ve gitgide sevgiyi ve saygıyı yitirdik.. Oysa ki birbirimizi çok severek evlenmiştik.. Ben bi süre görüşmeme kararı aldım onlarla o dönem çok rahat ettim ama eşim bana çok baskı yaptı onlar da Allem etti kalem etti gene evime gelmeye başladılar. Sorun şu ki bunlar evime her geldiğinde laflarıyla sözleriyle öyle şeyler söylüyorlar ki onlar evine gittikten sonra eşimle hemen kavgaya başlıyoruz inanın bana 6 senedir hep aynı ve ben bu durumdan çok sıkıldım eşime karşı da sevgim kalmadı artık zaten çok ilgisiz bir eş sürekli eleştirir yaptığım her şeyi evlendiğimden beri bana 1 kez canlı çiçek almadı hediye o kadar söylememe rağmen.. Çocuklarımda etkilenmeye başladılar artık anne babam sana niye sürekli kızıyor bağırıyor diyorlar.. Sizlerden bir öneri bekliyorum bir de dışarıdan bir gözden yorum istiyorum uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ❣️🌺
İlgisiz ve sevgisiz adam için niye katlandınız 6 yıl? Karşı tarafı değiştiremeyeceğiniz ortada. He deyip geçseniz, evde huzurumuz bozulmasın diye kavga konusu yapmasanız olmaz mı?

Mesela benim kayınvalidem “seni bizim cemaatin yurduna götüreceğim” derdi. Ben de başlarda konuştum, bunu desteklemediğimi söyledim. Sonra baktım 50 yaşından sonra kimseyi değiştiremem. Tamam deyip geçtim. Ne zaman diye sorunca gülüyordum artık işim var dedim.

Bu sadece bir örnek. 2 aylık yaz tatilinde onun evinde kalmamızı isterdi. Karşılıklı iki çekyatta yatacakmışız 2 ay 😄 Tamam haftaya geliriz deyip geçtim

Ben bu konuda taktik maktik yapamam. Politik filan olmaya da katılmıyorum.

Boşanmamak icin kirk takla atmak, aman eşimle huzurum bozulmasın diye çeşitli rollere girmek filan.. bana göre değil.

Ben hayatim boyunca böyle plan program yapamam. Anası icin evde gecimsizlik cikaran adama "ay canım cicim" yapamam.

Neden hep biz emek veriyoruz neden daima biz mücadele ediyoruz.

Neden itiraz etme, baş kaldırma ya da kabul etmeme hakkımız yok

Onlar bizi analarına mecbur ederken, biz neden taktik yapmaya çalışıyoruz

Sonunda hem kadının hem kocanin yuvasi yıkılıyorsa.... yuva yıkılmasın diye neden bütün yük kadının omuzlarına yükleniyor. Biraz da paşalar mı geri adım atsa?

Erkekler de fiziksel gücü ile övünedursun... yüklerin hemen tamami bizim omuzlarımızda dursun öyle mi?

Erkeğe fiziksel güç veren Kudretin amacı, onlarin güçleri ile artistik patinaj yapmalarına sponsorluk yapmak değildi. Işe yaramayan fiziksel güç ayılarda da var

Yapici olmasi daha çok mücadele edip daha çok yük taşıması içindi.

Vallahi bu bdv benim asabimi bozdu
Bu nedir ya.
Evet çok haklısın Neden hep kadın taktik bulsun
Ni de taktikle uğraş
Adam odunun kalas cinsinden ona taktik bulacam diye uğraşacam çocukla mı ev işiyle mi onun ailesiyle mi kendi iş yerimle öi uğraşayım kaça bölüneyim ! De mi ama ya
Vuracaksın gidecek tekmeyi böyle kalaslara
Ne anlar sevgiden bunlar be ! konu sahini bu adamdan bi cacık olmaz malesef

Neden politik olunacak ki
Kartlar açık oynanmali
Bir deli kaynana da bende var
Aramıyorum da sormuyorum da
Esim bu durumdan memnun mu asla degil
Benimde umruma degil.
Kimsenin delisini cekmek zorunda degilim.
Tabi tamamen ilişki kesilmiyor eşinin ailesi
Ama kimse de benim delim var diye bağırmiyor
Eşimi sevmeme rağmen kadını görünce o kadar sorguladım ki evliligimi
Mesafeliyim ki benim kaynanam mesafeden de anlamaz öyle yılışık biri.
Özel günlerde arıyorum özel günlerde gidiyorum vs vs
Mecbur kalmadıkça görüşmeyecegim
Bazen bakıyorum eşime hiç ben bunları dememisim gibi annemi seviyor musun diye soruyor 😂
O olmazsa yasayamam dedim 😂
Herkes bir değişik.
Kısaca siz onlara rağmen mesafe kurmak zorundasiniz
Ben normalde aşırı konuskan tibim
Sırf orada mesafemi korumak için ağzımi açmıyorum mecbur kalmadıkça.
Çünkü aşırı yilisiklar.
Ve esimin ailesinde iş buyurma gibi ilkel durum var
7 kat yabancı gitsin hemen bir işe sokarlar anlamazsın bile hemen kendini bir yaparken bulursun.
Tek usta oldukları konu bu.
Durumumuz benzer. Kv mi o kadar sevmiyorum ki onunlayken eşimden soğuyorum. Mesafeli olsam mesele cokıyor. Benim annesiyle böyle olacagımı bilse evlenmezmiş benle eşim. Keske annenle flört etseydik madem dedim. Madem bu kadar önemliydi de mi.
Aramıyorum. Arada görüşüyorum sen rahat ben rahat. Yani rahat değil de işte oldugu kadar

Ağaç kovuğundan çıkmadıkları için evlilikte politik davranmak zorundayız. Yoksa çöpsüz üzüm anasız babasız birini de sevmeyi tercih edebilirdik. Elbette kimse delim var demiyor ama içten içe de delisi olduğunu biliyor. Çocuklar olduktan sonra boşanmakta çözüm değil bu tip insanlarla. Bu sefer sizin gözetiminiz altında olmaksızın o delilerle muhatap olma imkanı sunuyoruz. Çatmayacaksın, çattıysan da umursamayacaksın.

Back
X