75. Kiloyumpardon 75 kilo aldm derken 75 misiniz kilonuza ek mi 75 aldiniz anlamadm?
Herkes moralimi bozuyorDoğumdan sonra düşünün bunları şimdi önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı
ay sen sasirdin bence. 150 falan sandim. zaten suan rejim falan yapacak degilsin. dogur ondn snra git diyetsyene.75. Kiloyum
Yediklerine dikkat ederek hamileiktede az kilo alabilirsin .Sağlıklı vitaminli şeyler yiyin .Ekmekten uzak durun ,yazın sebze ve meyve çeşitleri bol ben şanssız hamilelerdenim ilk 6 ay hiç bir sey yiyemedim .Son 3 ayda da 14 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum.Dogumdan sonra vermeyi düşünün , şimdi dikkat ederek hamileliginizin tadını çıkarın.pardon 75 kilo aldm derken 75 misiniz kilonuza ek mi 75 aldiniz anlamadm?
O herkes çok biliyor, doğumdan sonra diyetisyene gidersiniz diyete uygun beslenir kilo verirsiniz. Siz de biliyorsunuz ki emzirmek de kilo vermeye yardımcı... Şu an bunları düşünmeyin doğumdan sonra azmedin ve kilo verin bir daha da almayın o kısa boya 75 kilo çok fazla. Sizin en fazla 55 olmanız gerekiyor fazlası iyi değilHerkes moralimi bozuyor
Yanlış alintilamisimYediklerine dikkat ederek hamileiktede az kilo alabilirsin .Sağlıklı vitaminli şeyler yiyin .Ekmekten uzak durun ,yazın sebze ve meyve çeşitleri bol ben şanssız hamilelerdenim ilk 6 ay hiç bir sey yiyemedim .Son 3 ayda da 14 kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum.Dogumdan sonra vermeyi düşünün , şimdi dikkat ederek hamileliginizin tadını çıkarın.
Çok perişan bi durumdayım şişko bakımsız3 yıl öncesine kadar zayıf fit bir kadındım her giydiğimi yakıştırırdım evlendikten. Sonra 60 kiloydum 75 kilo oldum özellikle emzirirken şimdi ikinciye hamileyim 100 olmaktan korkuyorum karnım top gibi zaten iyice saldım kendimi artık özgüvenim de azaldı 163 boyundayım yakında fil gibi olacağım lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?