- 19 Eylül 2019
- 33
- 92
- 13
- Konu Sahibi Sakindenizlerde
-
abartma iyice takıntı haline getiriyorsun bakYok yapamıyorum olmuyo arkadaşım , Allah hesap sorcak " sen niye sana emanet ettiğim bedene eziyet ettin " diyorum kendime , olmuyo yine olmuyo .
Düzelttim bak " psikolog " yazdım . Mutlu musun ?'Psikolog ' diyebilir miyiz peki
Evet.Düzelttim bak " psikolog " yazdım . Mutlu musun ?
Yoo abartmıyorum baya eziyet yapıyorum kendime .abartma iyice takıntı haline getiriyorsun bak
millet kendine neler yapıyor en basiti sigara içiyor herkes Allah yaptığımın hesabını soracak diye bu tür şeylerde de gezerseniz ohoo o takıntı tabi büyür de büyür
ona gelinceye kadar neler yapıyoruz insanoğlu olarak lütfen... o düşünce kalıbından çıkın
eziyet ama bunu dine de dayandırarak iyice takıntı haline getirme demek istedim:)Yoo abartmıyorum baya eziyet yapıyorum kendime .
Peki öyle olsun bakalım .
Yani o boyutunu da düşünüyorum , düşünmüyo değilim .eziyet ama bunu dine de dayandırarak iyice takıntı haline getirme demek istedim:)
hayır dinle ilgili bir derdim olduğundan değilYani o boyutunu da düşünüyorum , düşünmüyo değilim .
Yok ben valla yemiyorum koparıyorum sadece , e hâliyle kanıyor tabi .Oglum da parmaklarinin kenarindaki etleri yiyor. Ben cozumu tum patmaklarini yara bandi ile sarmakta buldum. Bantlari cikarinca tekrar basliyor tabi ama en azindan bantlar varken yaralar iyilesiyor. Mikrop kapabilir.
Anladım sizi .hayır dinle ilgili bir derdim olduğundan değil
mesela deseydiniz ki annem beni her defasında cezalandıracak hissi geliyor uydurdum şu an
o zaman da derdim ki bunu düşünerek kendine eziyet etme takıntı haline getiriyorsun
aynı mantık bilmiyorum ki daha nasıl anlatsam benden bu kadar, umarım geçer sıkıntınız bir an evvel:)
Irade meselesi aslinda. Her koparacaginizda iradenize hakim olmaniz gerekiyor. Sigarayi birakmak gibi dusunun. Aliskanliklar 21 gun yapilmayinca birakiliyormus. 21 gun bantlayin hic acmadan. Ya da 21 gun kendinize hakim olun koparmamak icin.Yok ben valla yemiyorum koparıyorum sadece , e hâliyle kanıyor tabi .
Yarabandını da denedim , bir dönem eldivenle bile dolaştım evde ama kalıcı çözüm olmadı ne yazıkki .
Herşeyi geçtim mikrop kaparsın amaYok yapamıyorum olmuyo arkadaşım , Allah hesap sorcak " sen niye sana emanet ettiğim bedene eziyet ettin " diyorum kendime , olmuyo yine olmuyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?