Kaygıyı hepimiz yaşarız ama bu kaygılarınız gerçekçi olmayan kaygılarsa ve günlük hayatınızı kötü yönde etkiliyorsa profesyonel destek alma zamanı gelmiştir.Merhabalar, pandemiyle beraber kaygi sorunum daha da artti.Hayati kendime zindan ediyorum.Mesela okul baslayacak ders programim nasil olacak,cocugumu okuldan alabilecekmiyim ya uymazsa saatler, herkesin programi guzel ya benimki kötü olursa vs vs diye beynimi yiyip bitiriyorum.Tabi bu kaygilara sebep daha önce yasadigim haksizliklar,stresler,isyerindeki huzursuzluklar..Oyle ya da boyle bir sekilde hersey rayina oturuyor ama gel beynime anlat.Var mi benim gibi olan ? Neden ben de rahat bir insan olamiyorum ki?
Kesinlikle öyle mutlaka adalet yerini bulur ama yasadigim kaygi asiri mutsuzluk veriyor adapte olamiyorum.Haksizlik o kadar çok ki yillarin tecrubesi olsa da kaygisiz olamiyorum.Bir ders programı yapmışlar bana sabahtan bir saat sonra son iki saat..Saatlerce okulda bekle dur..Ama artık takmıyorum, itiraz etmiyorum çünkü sadece kendimi yıprattım.. Saolsunlar kendilerine yakın olanların cuma günü boşalacak yada istedikleri olacak ya,ben gidip görevimi en iyi şekilde yapmak için uğraşıyorum gerisi haktır bence, kendileri bilir.. adalet tecelli eder bir gün..
Kesinlikle öyle mutlaka adalet yerini bulur ama yasadigim kaygi asiri mutsuzluk veriyor adapte olamiyorum.Haksizlik o kadar çok ki yillarin tecrubesi olsa da kaygisiz olamiyorum.
Ben daha atanma kısmını geçemedim. Memur musunuz?Merhabalar, pandemiyle beraber kaygi sorunum daha da artti.Hayati kendime zindan ediyorum.Mesela okul baslayacak ders programim nasil olacak,cocugumu okuldan alabilecekmiyim ya uymazsa saatler, herkesin programi guzel ya benimki kötü olursa vs vs diye beynimi yiyip bitiriyorum.Tabi bu kaygilara sebep daha önce yasadigim haksizliklar,stresler,isyerindeki huzursuzluklar..Oyle ya da boyle bir sekilde hersey rayina oturuyor ama gel beynime anlat.Var mi benim gibi olan ? Neden ben de rahat bir insan olamiyorum ki?
Kaygi ile ilgili kitaplar var. Netten alabilirsiniz. Okuyup fayda elde edebilirsinizMerhabalar, pandemiyle beraber kaygi sorunum daha da artti.Hayati kendime zindan ediyorum.Mesela okul baslayacak ders programim nasil olacak,cocugumu okuldan alabilecekmiyim ya uymazsa saatler, herkesin programi guzel ya benimki kötü olursa vs vs diye beynimi yiyip bitiriyorum.Tabi bu kaygilara sebep daha önce yasadigim haksizliklar,stresler,isyerindeki huzursuzluklar..Oyle ya da boyle bir sekilde hersey rayina oturuyor ama gel beynime anlat.Var mi benim gibi olan ? Neden ben de rahat bir insan olamiyorum ki?
Harikasiniz tesekkur ederim paylasim icinSizi anlayabiliyorum. O kaygı hali illaki yaşanacak yaşanmazsa eğer bu kez yaşanmadığı için yeterince düşünülmediği için aksilik çıkacağı hissine kapılıyor insan. Şunu izlemenizi öneririm
Bu bir ruhsal rahatsızlık. Terapi alın, işe yaramadığında da zaten bir uzman sorunu ilaçla da olsa çözecektir.Merhabalar, pandemiyle beraber kaygi sorunum daha da artti.Hayati kendime zindan ediyorum.Mesela okul baslayacak ders programim nasil olacak,cocugumu okuldan alabilecekmiyim ya uymazsa saatler, herkesin programi guzel ya benimki kötü olursa vs vs diye beynimi yiyip bitiriyorum.Tabi bu kaygilara sebep daha önce yasadigim haksizliklar,stresler,isyerindeki huzursuzluklar..Oyle ya da boyle bir sekilde hersey rayina oturuyor ama gel beynime anlat.Var mi benim gibi olan ? Neden ben de rahat bir insan olamiyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?