• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olacaksa olsun deyip tüm gemileri yakmalı mıyım?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
şu an sinir ve üzüntüden ellerim tir tir titriyor. lütfen imla hatalarıma ve kusurlu anlatımıma takılmayın. ifşa olmak da umurumda değil tüm ayrıntısıyla anlatıyorum. eşimle beş aydır evliyiz ve aynı iş yerindeyiz. az önce dışarı çıktı arabasının bakımıyla ilgili bir iş için. şirket telefonunu masasına bırakmış, uçak moduna alıp. sipariş geçtiğimiz bir tedarikçi var, siparişleri internetten alıyor, giriş için de şirket yetkilisinin telefonuna bir şifre gönderiyorlar. eşim şifre gelecek telefonu uçak modundan çıkarıp yanımdaki x hanıma gelen şifreyi söyler misin dedi. dediğini yaptım. sonra telefonunda benim de bildiğim isimsiz cisimsiz bir instagram hesabı var. ona girdim ne var yok diye. bir baktım aramalarda eski sevgilisi.
hanımlar bu kıza zaten takıktım ben, aramızda bayağı sorun olmuştu daha önce onunla alakalı konu açtım bir iki tane hatta. bu durumu kendisi de biliyor, şimdi diyeceksiniz meraktan bakmıştır. ama daha önce konusu geçmişti ve feci kavga etmiştik. akşama ailesine gideceğiz, hasta ziyaretinde bulunmamız lazım. ama suratını bile göresim yok. dayanamıyorum, içime atan bir yapım yok. gelir gelmez bu iş yerini başına yıkmak istiyorum. bu işin sonu boşanmaya kadar gider, şu an hatta çantamı alıp bi avukata gidesim var. allah aşkına benim yerimde olsanız ne yapardınız. bayılmak üzereyim, hiç iyi hissetmiyorum. yardım edin n'olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler öncelikle bir sakin olun. Derin derin nefes alın, isterseniz dışarıya çıkıp biraz temiz hava alarak sakinleşin. Eski konularınıza çok detaylı bakamadan şöyle bir göz gezdirdim ama biraz sizi eşinizin eski kız arkadaşına karşı "saplantılı" gibi gördüm. Kendinizi kızla kıyaslamalarınız, kendinizi o kızdan daha iyi olduğunuza dair kanıtlama çabalarınız olmuş. Sizi bu hale getiren eşiniz mi onu tam anlayamadım ancak madem bu durum daha önceden kavgaya yol açtı, sakinleştikten sonra eşinizi karşınıza alıp instagram hesabından bu aramaları gördüğünüzü ve neden bunu hala devam ettirdiğini sorun. Bu işler taktiklerle çözülecek işler değildir ne yazık ki, karşı tarafla iletişime geçmeden mevzuyu anlamanız mümkün değil.

eski konunuzu bilmiyorum ama bu eski sevgili olayı tekrarlanıyorsa vardır altında birşeyler elbet.
sadece bugün olan mevzu olsa umursamayın takibe alın derdim ama öncesi var belli ki.
unutamadı mı acaba eski sevgilisini ? kızla hiç muhattap oldu mu evlendikten sonra ?
önceki mevzuda size nasıl bir açıklama yapmıştı eşiniz bunlar önemli
sakin olun öfke ile kalkan zararla otururmuş.. burdaki yorumlardan yola çıkarsınız kendiniz karar veremiyorsanız

Bakması evet hiç hoş değil.
Ve iyi niyetli olmayabilir.

Ama ayılıp bayılmak çok çok fazla değil mi?
Duygularınızı çok uçlarda yaşıyorsunuz sanırım.
Biraz sakin olun
Ve sakin işyerinde kavga etmek gibi bir olaya kalkismayin

Öfkeyle kalkan zararla oturur derler öncelikle bir sakin olun. Derin derin nefes alın, isterseniz dışarıya çıkıp biraz temiz hava alarak sakinleşin. Eski konularınıza çok detaylı bakamadan şöyle bir göz gezdirdim ama biraz sizi eşinizin eski kız arkadaşına karşı "saplantılı" gibi gördüm. Kendinizi kızla kıyaslamalarınız, kendinizi o kızdan daha iyi olduğunuza dair kanıtlama çabalarınız olmuş. Sizi bu hale getiren eşiniz mi onu tam anlayamadım ancak madem bu durum daha önceden kavgaya yol açtı, sakinleştikten sonra eşinizi karşınıza alıp instagram hesabından bu aramaları gördüğünüzü ve neden bunu hala devam ettirdiğini sorun. Bu işler taktiklerle çözülecek işler değildir ne yazık ki, karşı tarafla iletişime geçmeden mevzuyu anlamanız mümkün değil.
evet tespitinizde çok haklısınız, ona karşı belli etmesem de kendi içimde durum bu. kızın yüzü çok güzel, kariyer anlamında benden iyi, çalıştığı alanda birçok komitede söz sahibi, hobileri var. eşimle çok ilgisi yok diye düşünüyorum daha önceden de böyleydim ben maalesef. öz güven sorunum var sanıyorum, problemlerim burdan kaynaklanıyor. sormaya utanıyorum açıkçası, hem ne diyecek ki, bilmiyorum konuşmaya başlayınca aniden patlıyorum bir de eğer kendimi hatalı görmüyorsam. akşama kadar nasıl sabredeceğim...

Öncelikle sakin olun fevri davranarak haklıyken haksız konuma düşmeyin bence belki ondada takıntı haline geldi bu durum istemsiz şekilde bi alışkanlık edindiği için bakıyor tabi bu onu haklı yapmaz ama, bosanma konusunu dile getirmeyin bence bunun kişileri yıprattığını düşünüyorum kesin ve emin bi karar vermeden blof için örnek, dile getirmeyin çok yıpratıcı sizin içinde onun içinde

Peki hesapta bir yazışma varmı sadece açıp bakmış ha bu tabi ki geçerli bir sebep değil ama bi sorun bakalım sebebi neymiş sonra yıkın evi basina

eski konunuzu bilmiyorum ama bu eski sevgili olayı tekrarlanıyorsa vardır altında birşeyler elbet.
sadece bugün olan mevzu olsa umursamayın takibe alın derdim ama öncesi var belli ki.
unutamadı mı acaba eski sevgilisini ? kızla hiç muhattap oldu mu evlendikten sonra ?
önceki mevzuda size nasıl bir açıklama yapmıştı eşiniz bunlar önemli
sakin olun öfke ile kalkan zararla otururmuş.. burdaki yorumlardan yola çıkarsınız kendiniz karar veremiyorsanız
kızla hiç konuşmadı. ayrılan kişinin eşim olduğunu biliyorum. sonrasında bi iki defa mesaj attı kız ama başka bir şey olmadı diye biliyorum. daha önceki mevzuda öylesine baktığını kararlı bir şekilde söylemişti. hiç ezilip büzülmedi o sırada gayet emindi kendinden.

Peki hesapta bir yazışma varmı sadece açıp bakmış ha bu tabi ki geçerli bir sebep değil ama bi sorun bakalım sebebi neymiş sonra yıkın evi basina
yok yok yazışma vs bir şey görmedim. zaten kızı sevmiyorum ama tanıdığım biri hakkını yiyemem. bu toplara girecek şahsiyette biri değil, ahlaklı bi kız ne yalan söyleyeyim. konuşmaz yani, öyle umuyorum.

evet tespitinizde çok haklısınız, ona karşı belli etmesem de kendi içimde durum bu. kızın yüzü çok güzel, kariyer anlamında benden iyi, çalıştığı alanda birçok komitede söz sahibi, hobileri var. eşimle çok ilgisi yok diye düşünüyorum daha önceden de böyleydim ben maalesef. öz güven sorunum var sanıyorum, problemlerim burdan kaynaklanıyor. sormaya utanıyorum açıkçası, hem ne diyecek ki, bilmiyorum konuşmaya başlayınca aniden patlıyorum bir de eğer kendimi hatalı görmüyorsam. akşama kadar nasıl sabredeceğim...

Olabilir, özgüven sorununu karşı tarafa hissettirmek de karşı tarafın sizi ona göre algılamasına sebep olur. Siz de eminim güzel bir işi olan, belli bir donanımda olan, akıllı mantıklı bir kadınsınızdır. Eski sevgilisi diyelim ki sizden daha kariyerli olsun, bu sizin kötü olduğunuz anlamına gelmez. Zira eşiniz de benimle aynı fikirde ki sizinle evlenmeyi tercih etmiş. Eski sevgilisinde olmayıp sizde olan bir şeyi görmüş muhakkak. Yoksa neden sizinle evlensin ki, kimse kimsenin başına silah dayayarak evlenmiyor. Tabi ki bu instagram konusunu konuşmalısınız, önceden de kavgası olan bir sorunsa daha önceden bu konuda çok üzüldüğünüzü, sizin üzüldüğünüzü bile bile neden devam ettirdiğini sorabilirsiniz. Hakkınızdır.

Durum "Merakına yenildi baktı" denecek seyirden çıkmış, nitekim rahatsızlığı dile getirilen ve üzerine kavga çıkan bir konuda yalanla devam edilmiş. İster kıza takıntılı olun, ister olmayın sizin bu hassasiyetiniz üzerine eşinizin çok daha hassas davranması gerekirdi. net. Takıntıysa da bu takıntıyı aşmanıza yardımcı olacak hiçbir girişimde bulunmamış anlaşılan, adı da hayat arkadaşı olacak yani... Neyse. Böyle yazınca öfkenizi katlamış oluyorum ama size hangi düşünce ile hak verdiğimi anlatmak istedim.

Şimdi yapmanız gereken ise sakin kalmak ve bu haklılığı kaybetmemek @thnksfrthmmrs .Öfkenize yenilirseniz, haddinizi aşar, hakkınızı da kaybedersiniz. Bi durun şimdi. Görmemiş gibi yapın, eve gitmeyi bekleyin, kendinizi oyalayın, su için, çay için vs ama bi sakinleşin.

Sonrasında bunu yüz yüze konuşacak ve devamında ne yapmanız gerektiğini yavaş yavaş anlayacaksınız zaten.

kızla hiç konuşmadı. ayrılan kişinin eşim olduğunu biliyorum. sonrasında bi iki defa mesaj attı kız ama başka bir şey olmadı diye biliyorum. daha önceki mevzuda öylesine baktığını kararlı bir şekilde söylemişti. hiç ezilip büzülmedi o sırada gayet emindi kendinden.
peki kız ne diye mesaj attı ?
öylesine bakmış olabilir bnede bakıyorum mesela arada aklıma gelir öylesine bakarım merak ama eşinizin bu bakma olayı sürekli tekrarlanıyorsa vardır altında birşeyler. merakına yenildi baktı durumumdan cıkmış artık sizin olay.
insanın içine şüphe birkere girdimi kemirir durur
ben olsam eşim ile açık açık konuşur yaptıgını yüzüne vurur gördüklerimi söyler, neden tekrarladıgını sorar ve acıklama bekler ona göre karar verirdim.

Kızı amma övmüşsünüz. Eminim sizin de onunla kıyaslandığınızda üstün gelecek özellikleriniz vardır. Herkesin kulvarı ayrıdır. Özgüven meselesi yapmaya gerek yok.

peki kız ne diye mesaj attı ?
öylesine bakmış olabilir bnede bakıyorum mesela arada aklıma gelir öylesine bakarım merak ama eşinizin bu bakma olayı sürekli tekrarlanıyorsa vardır altında birşeyler. merakına yenildi baktı durumumdan cıkmış artık sizin olay.
insanın içine şüphe birkere girdimi kemirir durur
ben olsam eşim ile açık açık konuşur yaptıgını yüzüne vurur gördüklerimi söyler, neden tekrarladıgını sorar ve acıklama bekler ona göre karar verirdim.
kız istememiş ayrılmayı, önce ortak bir arkadaşlarını göndermişti, bizim ilişkimiz devam ederken. sonrasında da hal hatır sormak istiyorum ararsam açar mısın tarzı bi şeyler yazmıştı. eşim ilişkilerinin arkasından kötü konuşmayan biridir, bu da sevdiğim bir özelliği. kızı hiç kötülemedi şimdiye kadar. ama tamamen bittiğini söylediği oldu ilişkimizin başlarında. bilmiyorum kafam çorba gibi şu an.

Durum "Merakına yenildi baktı" denecek seyirden çıkmış, nitekim rahatsızlığı dile getirilen ve üzerine kavga çıkan bir konuda yalanla devam edilmiş. İster kıza takıntılı olun, ister olmayın sizin bu hassasiyetiniz üzerine eşinizin çok daha hassas davranması gerekirdi. net. Takıntıysa da bu takıntıyı aşmanıza yardımcı olacak hiçbir girişimde bulunmamış anlaşılan, adı da hayat arkadaşı olacak yani... Neyse. Böyle yazınca öfkenizi katlamış oluyorum ama size hangi düşünce ile hak verdiğimi anlatmak istedim.

Şimdi yapmanız gereken ise sakin kalmak ve bu haklılığı kaybetmemek @thnksfrthmmrs .Öfkenize yenilirseniz, haddinizi aşar, hakkınızı da kaybedersiniz. Bi durun şimdi. Görmemiş gibi yapın, eve gitmeyi bekleyin, kendinizi oyalayın, su için, çay için vs ama bi sakinleşin.

Sonrasında bunu yüz yüze konuşacak ve devamında ne yapmanız gerektiğini yavaş yavaş anlayacaksınız zaten.
teşekkürler, yorumunuzun ilk paragrafı aslında takıldığım noktayı anlatıyor. yani bu durumun beni gerdiğini ve üzdüğünü bile bile aynı şeyi yapmak... büyük hayal kırıklığına uğradım. yazdıklarınız çok mantıklı, diğer arkadaşlar da sağ olsunlar ama aynı mantıkla yanıt veremiyorum, henüz kafamı toparlayamadım. kusura bakmayın.

Siz o kıza eşinizden daha çok kafayı takmış gibisiniz bence..
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek için bir olay daha yaşamak üzeresiniz..
O yüzden istiyorsanız buyrun meydan sizin..

Eşimden önce sevgilim olmadı o yüzden merak edip açıp bakarmıydım bir şey diyemiyorum ama yaptıklarını söyleyen üyeler de çok..

kız istememiş ayrılmayı, önce ortak bir arkadaşlarını göndermişti, bizim ilişkimiz devam ederken. sonrasında da hal hatır sormak istiyorum ararsam açar mısın tarzı bi şeyler yazmıştı. eşim ilişkilerinin arkasından kötü konuşmayan biridir, bu da sevdiğim bir özelliği. kızı hiç kötülemedi şimdiye kadar. ama tamamen bittiğini söylediği oldu ilişkimizin başlarında. bilmiyorum kafam çorba gibi şu an.
tek çözüm eşiniz ile sakince öfkenize yenilmeden konuşmanız konuştukları ile karar vermeniz bence.

Back
X