ne olcak şimdi?

Eğer o kişi kadın olsaydı aynı mesajlar yazılabilir miydi?
Yani içerik olarak arkadaşça mı flörtöz mü olduğuna böyle karar verebilirsiniz.
Nasıl yani onun mesajlarını bir bayan gönderseydi diye düşünürsek mi? Hiç öyle düşünmemiştim.

Mesajlara cevap vermek değil de nasıl cevap verdiğiniz önemli. Yemek teklifini kabul etmek değil orda ona nasıl davrandığıniz önemli. Nitelik önemli yani iki taraf da kacak dövüşüyor gibi :)
Dediğim gibi iki taraf da birbirinden bir belirti bekleyip çekimser davraniyosa daha coook uzar böyle.. bir arkadaşım benzer bir süreç yaşadı ama en son dayanamadı bir iki adım attı, baktı çocuk kibarlığından terslemiyor ama devamını da getirmiyor, o şekilde anladı karşılıksız oldugunu
Mesajlarda mesela ne olursa arkadaşça düşünmüyordur. Ben dediğiniz gibi mesajlarda biraz arkadaş moduna bağlıyorum hoşlansam da. Aşırı belli etmedim. O mesela ben bi yere gittiğimde nette görüyor. Mesaj atıyor. Belki bi dahakine beraber gideriz diyor ben de belki diyorum.

Anladım. Bu şekilde bakayım olaya bundan sonra teşekkürler
Bazı karakterler vardır herkesin hayatında yüzeysel de olsa bulunmak ister, bir kahve içip yemek yiyecek çokca tanıdığı biriktirir bu sebeple.
Ama hiçbir zaman kendi özel hayatları hakkında konuşmaz, anılarını paylaşmaz.
Sadece o anı güzel geçirmek isterler.
Onlardan olabilir.

Mesajlarda mesela ne olursa arkadaşça düşünmüyordur. Ben dediğiniz gibi mesajlarda biraz arkadaş moduna bağlıyorum hoşlansam da. Aşırı belli etmedim. O mesela ben bi yere gittiğimde nette görüyor. Mesaj atıyor. Belki bi dahakine beraber gideriz diyor ben de belki diyorum.
Bu anlattiginizi ben olsam hoşlanıyor olarak yorumlarım mesela.
Nacizane tavsiyem siz de bir iki adım atın bakalım devamı gelecek mi. Yoklayın hafiften ne biliyim nötr konuşmayın, aynı onun adımları gibi olsun... Eğer karaktersiz biri değilse dalga geçtiğini falan sanmıyorum 6 ayda az çok öyle olup olmadığını anlamışsınızdır.

Bu anlattiginizi ben olsam hoşlanıyor olarak yorumlarım mesela.
Nacizane tavsiyem siz de bir iki adım atın bakalım devamı gelecek mi. Yoklayın hafiften ne biliyim nötr konuşmayın, aynı onun adımları gibi olsun... Eğer karaktersiz biri değilse dalga geçtiğini falan sanmıyorum 6 ayda az çok öyle olup olmadığını anlamışsınızdır.
Ne diyebilirim mesela adım atamıyorum işte ben. Sonrasında aptal durumuna düşmek en büyük korkum. İyi biri gibi aslında tabi emin olamıyorum. Çok teşekkür ederim size gerçekten yardımcı oldunuz. Adım atma konusunda örnekler verirseniz mutlu olurum

Bazı karakterler vardır herkesin hayatında yüzeysel de olsa bulunmak ister, bir kahve içip yemek yiyecek çokca tanıdığı biriktirir bu sebeple.
Ama hiçbir zaman kendi özel hayatları hakkında konuşmaz, anılarını paylaşmaz.
Sadece o anı güzel geçirmek isterler.
Onlardan olabilir.
Evet dediğiniz gibi çok insan tanımak istiyor da olabilir emin olmadığım için de kafam karışıyor. Netliğe kavuşsa daha rahat edicem

Ne diyebilirim mesela adım atamıyorum işte ben. Sonrasında aptal durumuna düşmek en büyük korkum. İyi biri gibi aslında tabi emin olamıyorum. Çok teşekkür ederim size gerçekten yardımcı oldunuz. Adım atma konusunda örnekler verirseniz mutlu olurum
İşte iki taraf da aptal durumuna dusmeme derdinde gibi :)
Valla adım konusu biraz ona da bağlı, yer bildiriminizle ilgilenmis mesela aynısını siz de ona yapın, msjı ilk onun atmasını beklemek yerine siz bir msj atın, günlük bir konudan bişey sorun bakalım kestirip atiyor mu ilgiyle cevaplıyor mu falan çok zor olmasa gerek ya illaki her zamanki halinizden bir tık daha samimi konussaniz cesaret alabilir size karşı boş değilse

İşte iki taraf da aptal durumuna dusmeme derdinde gibi :)
Valla adım konusu biraz ona da bağlı, yer bildiriminizle ilgilenmis mesela aynısını siz de ona yapın, msjı ilk onun atmasını beklemek yerine siz bir msj atın, günlük bir konudan bişey sorun bakalım kestirip atiyor mu ilgiyle cevaplıyor mu falan çok zor olmasa gerek ya illaki her zamanki halinizden bir tık daha samimi konussaniz cesaret alabilir size karşı boş değilse
Evet daha çok o mesaj atıyor ama Düşününce şu aklıma geldi. Bi gün mesajlarda tatlı konusu açıldı. Bana bi şekilde tatlı yapma sözü verdirdi. Ben de bi süre sonra yaptım mesela ona. Yani bu da bi adım heralde. Öyle değil mi? Sizi çok meşgul ettim bu son sorum olsun

Evet daha çok o mesaj atıyor ama Düşününce şu aklıma geldi. Bi gün mesajlarda tatlı konusu açıldı. Bana bi şekilde tatlı yapma sözü verdirdi. Ben de bi süre sonra yaptım mesela ona. Yani bu da bi adım heralde. Öyle değil mi? Sizi çok meşgul ettim bu son sorum olsun
Estağfurullah ne demek. Tam adım sayılmaz bence zorla söz verdirdiyse yapmanız lazım :) içimden geldi tatlı yaptım sana da getirdim deseniz bu bir adım mesela.. bunun gibi şeyler diyorum yani

Back
X