Ne oldu bize ?

Ailen niye üstüne geldi ki bu şahısla evlen diye?
Saygısızlık ve sevgisizliğe somut örnekler verir misin?
Annem gelinken çok sıkıntı cekmis benim çekmemi istemezmiş bu insanlar iyimis durumlari da iyimis klasik şeyler. . Bi kavga da birbirimize en ağır hakaretleri etmek mesela ve arayıp sormamak. .

Tabiki bazen insan sıkılmış gibi hissedebiliyor ya da yaşanan tatsız her şeyi geçen süreye bağlayarak kendini rahatlatmaya çalışabiliyor fakat ortada ciddi bir sorun varsa ve çözülemiyorsa ayrılmak en doğru karar olur.
Barışalim diye çok ısrar etti ama olmaz dedım bu sefer artık konuşmak istemiyorum.. bariscam yine aynı şeyler yine üzülcem

Gece gece uyuyamıyorum bunları dökmem lazım. .3 senelik bir ilişkim var..Ama artık ilişki gibi de değilki. .aramızda saygı kalmadı, heyecan heves..Merak Etme yok.. ikimizde biçilmiş rolleri oynuyoruz sanki... üzülüyorum ilk günler de nasıl heyecanliydim saatlerce konussak bikmazdim. Artık yarım saat bile konuşamiyoruz.. Ne oldu diyorum bu ilişkiye. .Evet ikimizinde çok hataları oldu. .çok..ama bu noktaya gelmek çok acı. İçimden evlenince hersey düzelecek diyorum ama bunun gerçek olmadığının da farkındayım. . Nasıl olur sizce arkadaşlar? Uzun bi ilişki olduğu için mi böyle oldu acaba yoksa gerçekten bizden mi kaynaklanıyor. .yada ne bileyim ne yapabilirim bu ilişki için. .ellerinden kayıp gidiyor resmen..:KK43:
Senin beklentin mi çok acaba? Telefonda uzun uzun konuşmayı ben de sevmem. Ama saygı bittiyse ona lafım yok

Senin beklentin mi çok acaba? Telefonda uzun uzun konuşmayı ben de sevmem. Ama saygı bittiyse ona lafım yok
Onu bende düşünüyorum.. ama ne bileyim insan değer görmek istemez mi? Yani böyle arada arasa gerçekten değer verdiğini hissetsem sorun yapmam. Ama ortada aşikar bi uzaklaşma soğuma söz konusu

nişanlıyken böyle olduysanız evlenince bundan daha kötü olacak demektir herşey. ilişkinizin dinamiklerini bilemediğim için yaptığım yorum havada kalabilir, ama sanırım çok kuvvetli bir sevgisi yokmuş demek ki karşı tarafın, tükendiğinize göre. yoksa daha evlenmemişsiniz, heyecanla size kavuşmayı beklerdi.

nişanlıyken böyle olduysanız evlenince bundan daha kötü olacak demektir herşey. ilişkinizin dinamiklerini bilemediğim için yaptığım yorum havada kalabilir, ama sanırım çok kuvvetli bir sevgisi yokmuş demek ki karşı tarafın, tükendiğinize göre. yoksa daha evlenmemişsiniz, heyecanla size kavuşmayı beklerdi.
Başlarda böyleydi ama giderek uzaklastik yada ne bileyim ben de soğudum sanırım.. uzaklaşma olunca da patlak verdi

Ne yaptınız ? Genel olarak okudum mesajları, son durum nedir ? Hakkınızda hayırlısı olsun..

Ne yaptınız ? Genel olarak okudum mesajları, son durum nedir ? Hakkınızda hayırlısı olsun..
Çok kötü bir kavga yaşadık abisi fln mesaj attı bana sonra görüşmek istedi yalvardi durumu izah ettim bitecek fln dedim. .değişeceğine söz verdi bi daha uzmem dedi. .2 gündür iyi çok iyi...ama garanti veremem biliyorum

Hımm demek biraz kendine gelmiş sen bitti deyince. Ben olsam alır karşıma konuşurdum ve bu bence tam sırası hazır emrine amadeyken :D

Eğer bu şekilde tükendiysek ve bu ilişki bizi daraltıyorsa ne sen bana engel ol ne ben sana engel olayım derdim. Yani konuşurken hem açık kapı bırakır hem de tavrımı koyardım. Biraz blöfle yola gelebilir...

Hımm demek biraz kendine gelmiş sen bitti deyince. Ben olsam alır karşıma konuşurdum ve bu bence tam sırası hazır emrine amadeyken :KK70:

Eğer bu şekilde tükendiysek ve bu ilişki bizi daraltıyorsa ne sen bana engel ol ne ben sana engel olayım derdim. Yani konuşurken hem açık kapı bırakır hem de tavrımı koyardım. Biraz blöfle yola gelebilir...
Ya aslında konuşmaya bahane ariyodum ve çokta haksız olduğu bi konudan kavga çıktı. .gerçekten üstüne gittim ama yaptığı şey çok zoruma gittiği için bitsin de dedim neler neler..bilmiyorum bugün gerçekten çok iyiydi ilgiliydi inşallah devamı gelir :)

Back
X