- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Haklisiniz da kor muydu bu? Bir de diyelim ki ben hataliyim neden duzeltme taraftari degil?değişmesi sizin için daha iyi olmuş daha öncesi de üzüntü yaşadığınız bir evlilik olmuş buda baştan gitmiş.
fikrini de açıkça söylemiş bence adam dürüst davranmış daha da ilerletip iyice bağlanıp belki daha farklı şeyler yaşayıp da hadi ben gidiyorum da diyabilirdi.
tercihini yapmış açıkça söylemiş.
Haklisiniz da kor muydu bu? Bir de diyelim ki ben hataliyim neden duzeltme taraftari degil?
Hayir butunu ile yapmazdim ama ortayi bulabilirdik.yani o size azıcık kapalı giy dese yada alkol alma dese düzelip onun dediğini yapıcaktınız?sorumu cevaplarsan sana daha net cevap vericem
Hayir butunu ile yapmazdim ama ortayi bulabilirdik.
Istemem zaten canimi sikan nokta beni etkileyipte manen yari yolda birakmasizaten kimse için değişme seni sen olgudun için seven biri olmalı sizle ıkıp çıkıp hadi eyvallah diyen biri olmamalı
yine diyorum bu adam hayatınıza iyiden girip alt üst edip gitseydi daha beter olurdu.adam yine dürüstlük yapmış
olurda yeniden dönerse siz kabul etmeyin.çünkü bir kez giden bir daha gider bu sefe yaran daha beter olur
Aynen oyle olduIııııy ne kadar da ben erkeğim yaparım , kadın yapamazcı bir erkek .
Canım sevin sevin. Beden senin mide senin ne istersen onu yaparsın . Birileri için değişmeye neden kalkasin ? Mutsuz olursun . Bence sen.duygusal bosluktaydin bi şekilde bu adam dolduruyordu o yüzden üzüldün ama geçer
Istemem zaten canimi sikan nokta beni etkileyipte manen yari yolda birakmasiya neden insanlar bu kadar acimasiz? Gorunmeyen bir sey icin degil en basinda gordugu bir sey yuzunden bu karari aldi. Asla kal demem ama icime oturdu
Aynen oyle yapmis cocuk gibiHiç açıklama yapmadan engelleyecek kadar cesaretsizmiş.
35 yaşında adam bir de.
Amin insallah...boşver canım böylesi daha iyi allaha iyileri çıkarsın karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?