Ne oldu şimdi durduk yere.

Elinizdeki herşeyi bırakıp ilgileneceksiniz birkaç gün az yemek olsa da evı pislik götürse de daha çok zaman ayiracaksiniz. Kızınız da onceliginizin o olduğunu tamamen hissettikten ve size bir miktar doyduktan sonra duzelecektir. Şımarıklık değil kesinlikle ilgi istiyor. Geçici bir süreç bence.

Haftaya kızım 17 aylık. Aynı durumdayız. Geçen oynarken baktım yukarıdan 2 azı aynı anda geliyor. Bugün alt ağzının yeri benim bir parmağım kadar kabarmış. Çocuk napsın? Ağrısı sıkıntısı var, ne olduğunu bilmiyor, huysuzluk yapıyor işte. Jel aldım, gündüz jel sürüyoruz. Gece yatmadan calpol veriyoruz ve tablet yasağımızı deldik. Yemekte açıyorum çünkü yemiyor. Emmedide zaten, mama yer normalde onuda yemiyor. O yüzden biraz çıkıp rahatlayan kadar idare edeceğiz bebeleri :ľ
disler cok etkili evet, bizim oglan 14 aylikken 16 dis sahibi olarak 4 ay icin huzura ermisti, sonra son kalan 4 azi geldi 3-4 ay surdu onlar ve cok kriz yastmadi bize..
ama bakin bizde son 1 senedir dis yok. huysuzluklari bi ara azalmisti fakat suan yine artti. dalga geciyorum 20 yas idsler gelio heralde diye.

Sizin konularınızı biliyorum .bence kızınız normal bebek normlarına döndü ,zira öncesi çok enteresandı 😀😀😀ben oğlumla yemek yapmaya çalıştığımı düşünüyorum ,savaş alanından hallice yada evi süpüreyim desen süpürge kavgası çıkıyor resmen 😀bu arada bu dediklerinizin çok daha fazlası benim oğlumda var ,17 aylık şuan. O yere atıp ağlamalarında tepkisiz kalın ,zaten 2 dakika bile olmadan unutuyorlar .dikkatşni başka şeye çekmeye çalışın .

Ama ben kızımın bu hallerine hiç alışkın değilim evi pislik götürüyor resmen kokuyor 😂🤣 bu işleri nasıl halledilir bilmem artık. Zorlu günler beni bekliyor

disler cok etkili evet, bizim oglan 14 aylikken 16 dis sahibi olarak 4 ay icin huzura ermisti, sonra son kalan 4 azi geldi 3-4 ay surdu onlar ve cok kriz yastmadi bize..
ama bakin bizde son 1 senedir dis yok. huysuzluklari bi ara azalmisti fakat suan yine artti. dalga geciyorum 20 yas idsler gelio heralde diye.
Aklıma geldi. Üniversite bitti, iş bulamadım eve döndüm, moral sıfır. Bir yandan kpss çalışıyorum ama nasıl iğrenç nasıl pis bir yaratığım anlatamam. Bir gün annemle kapışıyorum yine "kız senin dişin mi çıkacak, aynı o zamanki gibi itleştin" dedi. Ay ben ne laflar. Aradan bir hafta geçti, çenemde bir ağrı, 20lik dişlerim çıkmaya başladı :D Kadın valla bildi, kurtulamadı benden 26-27 yaşıma kadar :D

Aklıma geldi. Üniversite bitti, iş bulamadım eve döndüm, moral sıfır. Bir yandan kpss çalışıyorum ama nasıl iğrenç nasıl pis bir yaratığım anlatamam. Bir gün annemle kapışıyorum yine "kız senin dişin mi çıkacak, aynı o zamanki gibi itleştin" dedi. Ay ben ne laflar. Aradan bir hafta geçti, çenemde bir ağrı, 20lik dişlerim çıkmaya başladı :D Kadın valla bildi, kurtulamadı benden 26-27 yaşıma kadar :D
Bu çocugun 20 yaş dişinin kahrını sevgili çeksin bizahmet 🤣🤣

Aklıma geldi. Üniversite bitti, iş bulamadım eve döndüm, moral sıfır. Bir yandan kpss çalışıyorum ama nasıl iğrenç nasıl pis bir yaratığım anlatamam. Bir gün annemle kapışıyorum yine "kız senin dişin mi çıkacak, aynı o zamanki gibi itleştin" dedi. Ay ben ne laflar. Aradan bir hafta geçti, çenemde bir ağrı, 20lik dişlerim çıkmaya başladı :KK70: Kadın valla bildi, kurtulamadı benden 26-27 yaşıma kadar :KK70:
Yemin ederim yemek yiyordum agzimdan püskürttum Allahta seni güldürsün :KK70:Anneciginin ellerinden öpüyorum.nasil efsane bir laf çok güldüm boyle hazir cevap kadinlarin laflarina bayılıyorum:confused:

Back
X