- 29 Mayıs 2025
- 23
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Mondschein
-
Hastaykende telefonlarimiz elimizde sonucta. En azindan bir kac tatli bir sey yazabilirdi. Biz hastayken evisi yemek bile yapiyoruz.İyice prenses ruhlu yaptınız bunları, hastaymış da ölüm döşeğinde miymiş.
Bakın dün 8 de kimseyi gözünüz görmezken bugün burda konuları okuyup yorum atıyorsunuz . Mevzu hasta olması değil konu sahibine 2 mesaj atamıyor olması akşam yattıysa sabah arayabilirdi dinlenmişim kendıme gelmısım yada daha da kötüyüm gibisinden sonuçta grip yani insan konuşacak dermanı olmasa bile görüntülü arar sessiz sessiz bakar bi gözleri ışıldarValla hasta insanın kendini bile gözü görmez.
Dün rahatsizlandim aksam 8 gibi bir yatmışım, ne esimi ne kedimi ne de kendimi gördü gözüm.
Hasta olan insana sizin daha özenli davranmanız gerekiyor , hastaya hani.
Ayrıca size zaten erken yatacağını söylemiş daha nasıl haber vermesini beklediniz?
Simdi size erken yatacağım diyen insan için bir haber bile vermedi diyorsunuz ama aksama beni arama diyen birine cevaben aramamasini tuhaf karsiliyorsunuz.
Naz niyazla ugrasmamak icin sizi aramamis arkadaşınız ki bence haklı.
Sabah aradi ben acmadim. O yüzden abarttim mi diye soruyorum aslinda. Aksam 8 de görüntülü konustuk hatta ben de git yat dedim. Sonra bir daha haber gelmedi. Sabah 7 de aradi ben acmadim, sonra bir daha aradi yine acmadim. Mutsuzum mesaji yolladim bir süre sonra.Bakın dün 8 de kimseyi gözünüz görmezken bugün burda konuları okuyup yorum atıyorsunuz . Mevzu hasta olması değil konu sahibine 2 mesaj atamıyor olması akşam yattıysa sabah arayabilirdi dinlenmişim kendıme gelmısım yada daha da kötüyüm gibisinden sonuçta grip yani insan konuşacak dermanı olmasa bile görüntülü arar sessiz sessiz bakar bi gözleri ışıldar
Benim sormak istedigim benim tribimden sonra hic aramamasi normal mi? Kendine göre hakli oldugunu mu düsünüyor? Ben hastayken bunu yapan ilerde neler yapar mi diyor? Ama yine de insan bir arayip konusmak istemez mi? Bak hastaydim sen bunu yapiyorsun falan diye.Bakın dün 8 de kimseyi gözünüz görmezken bugün burda konuları okuyup yorum atıyorsunuz . Mevzu hasta olması değil konu sahibine 2 mesaj atamıyor olması akşam yattıysa sabah arayabilirdi dinlenmişim kendıme gelmısım yada daha da kötüyüm gibisinden sonuçta grip yani insan konuşacak dermanı olmasa bile görüntülü arar sessiz sessiz bakar bi gözleri ışıldar
Sizinkide olmamış yani akşamdan hastayım yatcam diyen biri sabah arayınca neden açmıyorsunuz üstelik 2 kez . Iletişimsizliği siz başlatmışsınız Ben olsam bende telefonlarıma bakmayan birinin mesajına bakmamSabah aradi ben acmadim. O yüzden abarttim mi diye soruyorum aslinda. Aksam 8 de görüntülü konustuk hatta ben de git yat dedim. Sonra bir daha haber gelmedi. Sabah 7 de aradi ben acmadim, sonra bir daha aradi yine acmadim. Mutsuzum mesaji yolladim bir süre sonra.
Bunun prenses ruhla bir ilgisi yok.İyice prenses ruhlu yaptınız bunları, hastaymış da ölüm döşeğinde miymiş.
Anlatmak istediğim tam da buydu işte.Sizinkide olmamış yani akşamdan hastayım yatcam diyen biri sabah arayınca neden açmıyorsunuz üstelik 2 kez . Iletişimsizliği siz başlatmışsınız Ben olsam bende telefonlarıma bakmayan birinin mesajına bakmam
Gece yatmadan bir haber bile vermemesine cok kizdim. O yüzden acmadim. Hic mi telefonuna bakmadi yani. Önemsenmemis hissettim.Sizinkide olmamış yani akşamdan hastayım yatcam diyen biri sabah arayınca neden açmıyorsunuz üstelik 2 kez . Iletişimsizliği siz başlatmışsınız Ben olsam bende telefonlarıma bakmayan birinin mesajına bakmam
Başka sorununuz yok mu? Ben yaticam deyip yatmamış mi belki ilaçlardan dolayı uyudu kaldı? Ama böyle en ufak olayda senden elini çekmesi hayra alamet değil ya. Çıks, olmaz bundan. Sen de bir dahakine en ufak şeye trip atma benceGece yatmadan bir haber bile vermemesine cok kizdim. O yüzden acmadim. Hic mi telefonuna bakmadi yani. Önemsenmemis hissettim.
Diğer yorumu tekrarlıyorum.Benim sormak istedigim benim tribimden sonra hic aramamasi normal mi? Kendine göre hakli oldugunu mu düsünüyor? Ben hastayken bunu yapan ilerde neler yapar mi diyor? Ama yine de insan bir arayip konusmak istemez mi? Bak hastaydim sen bunu yapiyorsun falan diye.
Gecen haftada hastaydi o yüzden bahane ediyor gibi geldi aksamlari fazla konusmamak icin. Hatta dün telefonda da dedim. Her gün o kadar uzun konusmak zorunda degiliz. Bunu acikca konusalim yoksa bana bahane ariyormussun gibi geliyor dedim. Aksam konusalim dedi. Ben de sinirlendim. Niye bahane arayim falan demedi. Gecen de bir konuda tartismamiz olmustu. Bunu iki gün sonra konusalim, düsünelim dedi. Sorunlari konusmuyor, iteliyor beni özümde rahatsiz eden bu aslinda.Diğer yorumu tekrarlıyorum.
Örneğin ben , akşam hastayım dedim konuştuk kapattım . sabah kalktım arıyorum açmıyor bidaha arıyorum açmıyor Sonra tutup bana mutsuzum mesajı atıyor üstüne de beni arayıp değersiz hissettiği için mutsuz olduğunu falan söylüyor . Valla direk sebebsiz huzursuzluk cıkardıgı için bunla ömür geçmez diyip arkama bakmadan kaçardım
Telefonlara bakmayan siz mutsuzum mesajı atan siz arama beni diyen siz sebeb olarak sunduğunuz şey “hastaydın uyudun” kaçmış adam sizden resmen
Ben böyle bi ilişkide yaşamadım, böyle bi evlilik de yaşamıyorum. Bana tuhaf geliyor. Bi güzel mesaj yazmak veya arayıp iki tatlı söz söylemek zor olmamalı. Evlilik de zaten bu kadar çabanın anlamı olmaz ama yeni ilişki içindesin daha duygular çok taze insan hastalık mı dinler ya. Çok sevmesi ve kaybetmekten korkuyor olması lazım tabi bu çaba için. Bahsettiğim şey bu.Bunun prenses ruhla bir ilgisi yok.
Hasta insandan ilgi beklenmesi ile bir ilgisi var ki karsidaki kisi zaten arayip haber vermiş.
Dün aksam beni annem aradı, mesgule atip esime dedim ki arayip soyler misin hasta olduğumu.
Yani insan hastayken eli kolu kalkmaz olur ki zaten haber vermis karşıdaki kisi hastayim erkenden yatacagim demiş.
O zaman siz arkanıza bakmadan kaçın .Gecen haftada hastaydi o yüzden bahane ediyor gibi geldi aksamlari fazla konusmamak icin. Hatta dün telefonda da dedim. Her gün o kadar uzun konusmak zorunda degiliz. Bunu acikca konusalim yoksa bana bahane ariyormussun gibi geliyor dedim. Aksam konusalim dedi. Ben de sinirlendim. Niye bahane arayim falan demedi. Gecen de bir konuda tartismamiz olmustu. Bunu iki gün sonra konusalim, düsünelim dedi. Sorunlari konusmuyor, iteliyor beni özümde rahatsiz eden bu aslinda.
Ohooo kaç daha soru bile sormaGecen haftada hastaydi o yüzden bahane ediyor gibi geldi aksamlari fazla konusmamak icin. Hatta dün telefonda da dedim. Her gün o kadar uzun konusmak zorunda degiliz. Bunu acikca konusalim yoksa bana bahane ariyormussun gibi geliyor dedim. Aksam konusalim dedi. Ben de sinirlendim. Niye bahane arayim falan demedi. Gecen de bir konuda tartismamiz olmustu. Bunu iki gün sonra konusalim, düsünelim dedi. Sorunlari konusmuyor, iteliyor beni özümde rahatsiz eden bu aslinda.
Ben de böyle düsündügüm icin bu kadar sinir oldum zaten. iliskinin ilk haftasi olsa o yaptigini yapmazdi bence. Daha dört ay olmus ilgi sevgi konusunda salıyor kendini. Bastan böyleyse sonra nasil olur diye düsündüm.Ben böyle bi ilişkide yaşamadım, böyle bi evlilik de yaşamıyorum. Bana tuhaf geliyor. Bi güzel mesaj yazmak veya arayıp iki tatlı söz söylemek zor olmamalı. Evlilik de zaten bu kadar çabanın anlamı olmaz ama yeni ilişki içindesin daha duygular çok taze insan hastalık mı dinler ya. Çok sevmesi ve kaybetmekten korkuyor olması lazım tabi bu çaba için. Bahsettiğim şey bu.
Sorun cözme becerisi gelismemis gibi geliyor. Sorunu konusalim dedigi gün gelince, sorunu unutmus oluyoruz zaten. Gercekten doldum yoksa kimse kücük seylerle sorun cikarmiyor ama o eminim sadece hastayken beni aramadin diye düsündügüm icin böyle yaptigimi saniyordur. Arayip bunlari konusmamisi bile sorunu cözmek istemedigini düsündürüyor iste.O zaman siz arkanıza bakmadan kaçın .şimdiden öteleye öteleye doldurmuş sizi
Odunluk bu değil, çok sevip ilgilendiği halde romantik sözler edemez hediye seçemez falan filan odun dersin anlarım da bu çok net sevgisizlik, ilişki devam ederse de senin iteklemenle devam eder gibi duruyor. Bence yol ver gitsin.Ben de ayni sekilde düsünüyorm. Sonucta kadiniz arama deyince aramamasi gerekmiyor yani. O konuda sanırım odun biraz.
Bunun prenses ruhla bir ilgisi yok.
Hasta insandan ilgi beklenmesi ile bir ilgisi var ki karsidaki kisi zaten arayip haber vermiş.
Dün aksam beni annem aradı, mesgule atip esime dedim ki arayip soyler misin hasta olduğumu.
Yani insan hastayken eli kolu kalkmaz olur ki zaten haber vermis karşıdaki kisi hastayim erkenden yatacagim demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?