Sizin yazdiklarinizi goruyor degil mi gorup de yazmiyorArtık çok geç değil mi, sildiğimi de farketmiştir ona rağmen dönmedi. Bu saatten sonra aramaz bence
Boyle dengesiz tipler var ben eski erkek arkadasimdan biliyorum gayet ilgili canim cicim bir kisiydi..adam ananeme gidiyorum dedi memlekete.. haber alamiyorum dedim basina birseymi geldi falan filan evlenmis meger elalemden ogrendim sizin durumunuz benimkine benzemesinde yani bu haber vermeme olaylari pek hayra alamet cikmiyor
Bırak gitsin, dengesizin tekiymiş, pişman falan olma sakın.Artık çok geç değil mi, sildiğimi de farketmiştir ona rağmen dönmedi. Bu saatten sonra aramaz bence
Bir mesaj atmıştım dün bir sorun mu var diye gördü mü görmedi mi bilmiyorum konuşmaları sildim ama whatsaba girdiSizin yazdiklarinizi goruyor degil mi gorup de yazmiyor
Farketmiştir boşver demek 6 saat onun için zor geçmiş ama belki de sana çok kırıldığı bir durum olmuştur mesaj atıp nerde hata yaptığını sorabilirsin istersen yada belki seni kafaya takmıyor boşver gitsinSildim bile artık. Ama instagrama girebiliyordu, acele ederek hata mı ettim bilmiyorum ama sildikten sonra bile araya bilirdi. İnsan yine bişey derdi. Çünkü demeyecek biri değildi. Hala aramadığına göre aramaz artık değil mi? Sildiğimi de farketmiştir
Sormak istiyorum aslında ya da şöyle bir mesaj atmak: nerde hata yaptım bilmek isterdim konuşmak istemiyorum artık deseydin anlayış gösterirdim bu yaptığın gerçekten çok kötüydü gibi ama benim için bittiğini de anlasın istiyorum tamamlayamadım cümleyiFarketmiştir boşver demek 6 saat onun için zor geçmiş ama belki de sana çok kırıldığı bir durum olmuştur mesaj atıp nerde hata yaptığını sorabilirsin istersen yada belki seni kafaya takmıyor boşver gitsin
Ben de geçen hafta çok benzer bir olay yaşayıp konu açmıştım. Hatta biz en son gün akşam buluşacaktık ve aynı gün içinde bile arayıp akşam için sabırsızlandığını söylemişti. Ve buluşma saatimize yakın whatsapptan işlerini yetiştiremediğini başka zamana ertelesek olur mu diye yazmıştı ve sonra ortadan kayboldu. Ben de ertesi gün akşama doğru hala ses çıkmayınca ve whatsappta da sürekli çevrimiçi görünce numarasını sildim. Beklesem hala haber yok:) o yüzden sana tavsiyem; nedenini niçinini sorgulayıp hiç başını ağrıtma . Böyle bir erkek türü türedi galiba herşey iyiyken kaybolup ego tatmin ettiklerini düşünüyorum.Bir mesaj atmıştım dün bir sorun mu var diye gördü mü görmedi mi bilmiyorum konuşmaları sildim ama whatsaba girdi
Bende çok duyar oldum son günlerde. Ne diyeyim ki haklısınızBen de geçen hafta çok benzer bir olay yaşayıp konu açmıştım. Hatta biz en son gün akşam buluşacaktık ve aynı gün içinde bile arayıp akşam için sabırsızlandığını söylemişti. Ve buluşma saatimize yakın whatsapptan işlerini yetiştiremediğini başka zamana ertelesek olur mu diye yazmıştı ve sonra ortadan kayboldu. Ben de ertesi gün akşama doğru hala ses çıkmayınca ve whatsappta da sürekli çevrimiçi görünce numarasını sildim. Beklesem hala haber yok:) o yüzden sana tavsiyem; nedenini niçinini sorgulayıp hiç başını ağrıtma . Böyle bir erkek türü türedi galiba herşey iyiyken kaybolup ego tatmin ettiklerini düşünüyorum.
Ya da belki de hayatlarında asıl kızları var ilişkinin kötü gittiği bir zamanda belki de heyecan arayarak yeni birileri ile tanışıyor ve karşısındakini yoğun ilgiye boğup kendine kısa sürede alıştırıyor sonra asıl kız geri dönünce de anında ortadan kayboluyorlar.
Bu saate kadar aramayan instagrama da girebilecek kadar iyiyse keyfi aramıyordur ve aramayacaktır. En sağlıklısı tecrübe olarak kabullenip önüne bakman olur . Kısa sürede bu yüzlerini gördüğümüz için de geçmişler olsun bizlere, bu da bardağın dolu ama en teselli veren tarafı sanırım..
Kızlar ben bugün malum şahsı aradım konuştuk. Sadece bir günü kendime ayırmak istedim dedi. Bu arada içkiliydim. Sana dönecektim ama bir baktım profil resmin yok engellemişsin dedi. Yaptığın çocukçaydı dedi yarın konuşalım yüz yüze dedi. Benle ve senle alakalı sorunlar var dedi senle alakalı olan sabırsızlığındı dedi. Ben net olmanı isterdim benle ilgili bişeyse de hayatında biri varsa da önemli değildi sadece net olmanı istedim dedim. Hayatımda kimse yok senle ilgili de bir sorun yoktu dönecektim engellediğini görünce dönmedim inat ettim dedi. Yarın yüz yüze konuşalım dedi. Öyle işte haber vereyim dedim size de
Sabredemedim işte elimde değil allah sabır vermemiş ne yapayımBize de kizmistin dalga geciyoruz diye :)
Sabredemedim işte elimde değil allah sabır vermemiş ne yapayım
Ne deseniz haklısınız valla. Ama bu da ders oldu , sabırsızlığımı yenmek için elimden geleni yapıcamBu sabirsizlikla hakliyken haksiz durumuna dusurursun kendini. Bu sabirsizlik sana bir sey kazandirmaz. Biraz rahat ol. Bu konu icin degil sadece genel olarak akista yasa.
Böyle dalga geçer gibi yorumlar yaptınız elinize ne geçti bilmiyorum ama haklı çıktım işte..
Teşekkür ederim öyle sayın :)Bunu hic yazmamissin sayiyorum o halde :))
Bol sans diliyorum sana umarim her sey gonlunce olur.
Kızlar ben bugün malum şahsı aradım konuştuk. Sadece bir günü kendime ayırmak istedim dedi. Bu arada içkiliydim. Sana dönecektim ama bir baktım profil resmin yok engellemişsin dedi. Yaptığın çocukçaydı dedi yarın konuşalım yüz yüze dedi. Benle ve senle alakalı sorunlar var dedi senle alakalı olan sabırsızlığındı dedi. Ben net olmanı isterdim benle ilgili bişeyse de hayatında biri varsa da önemli değildi sadece net olmanı istedim dedim. Hayatımda kimse yok senle ilgili de bir sorun yoktu dönecektim engellediğini görünce dönmedim inat ettim dedi. Yarın yüz yüze konuşalım dedi. Öyle işte haber vereyim dedim size de
Yok sadece dinleyeceğim aklımda soru işareti kalmasın yeter biterse bitsinBir günü kendine ayırmak istemesi problem değil, bunu size söylememesi problem zaten. Ben inandırıcı bulmadım, yaşadıklarımdan ve tecrübelerimden yola çıkarak diyorum ki bu adam güvenilmez. Ama tabii karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?