- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Şöyle ki o genel olarak yoğundu ve buluşmak için onun söylemesini bekledim. Çünkü ben genel olarak müsaittim, bunu da söyledim ama plan yaparken sende bişey söyle hep ben söylüyorum dedi hani ben uğraşıyorum bakalım ben uğraşmayınca ne yapacak diye düşünmüş olabilir. Ama denediyse de insan silindiğini farkedip bir kaybetme korkusu yaşardı bişey söylerdi benceGerek var mı çocuk gibi denemelere? Daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki ne alaka yani? Bilemiyorum haklı olabilir ama ne hakla deniyor ki seni sen bir denek değil onun hayatındaki kadın olacaksın. İçin rahat etmiyorsa konuş istersen ne düşündün olabileceğine dair?
Şöyle ki o genel olarak yoğundu ve buluşmak için onun söylemesini bekledim. Çünkü ben genel olarak müsaittim, bunu da söyledim ama plan yaparken sende bişey söyle hep ben söylüyorum dedi hani ben uğraşıyorum bakalım ben uğraşmayınca ne yapacak diye düşünmüş olabilir. Ama denediyse de insan silindiğini farkedip bir kaybetme korkusu yaşardı bişey söylerdi bence
Tam olarak dediğiniz gibi yani başka biri olsa bu kadar güvenip yazar diye beklemezdim bende emindim. Gün içinde yazamıyordu bazen akşam özür diliyordu neden yazamadığını uzun uzun anlatıyordu. Böyle gitmek var mı ya iki kelimeyi çok gördü bana. İnşallah dediğiniz gibi olurYazacak diye dusunmustum ben, hatta emindim. Kimse böyle yılan gıbı sessızce gidemez kımsenın hayatından. Tek kelime de olsa, acıklama borclu.
Asla muhattap olma cocukla.
Böyle veletler yuzunden kızlar kimseye guvenemiyor artık.
Insallah yılan gibi gidisinin bedelini size muhtac olarak öder. Sizde Yuzune bakmazsınız
Bende öyle düşündüm. Evet attım bir sorun mu var diye ve aradım dönmediBence erkekler böyle şeyleri çok düşünmüyorlar ya, başka biriyle falan mı buluştu diye düşünüyorum ben. Sen mesaj attın mı bugün hiç? Attıysan denemesine orada son verirdi ve demek ki ben aramasam o arıyor diye düşünürdü.
Bende öyle düşündüm. Evet attım bir sorun mu var diye ve aradım dönmedi
HaklısınızEe tamam işte sen aramışsın yazmışsın dönmemiş deniyor olsaydı demek ki o da arıyor deyip yazardı bence.
Yani açıklama yaparsa devam edin. Ama engelleyeyim falan çocukça. UmursamaYani mesaj atıp bi açıklama yaptıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi devam mı edeyim? Yazarsa tabi
Ya bacim aklima bir dostumun eski sevgilisi geldi. Cocukla cok asiklardi Ben tanistim ailesi tanisti arkadasim cocugun abisiyle yengesiyle herkesle tanisti. Her sey yolunda gidiyor en ufak sorun yok. Neyse cocuk buna bulundugun sehre geliyorum arabayla yoldayim su an diyor sonra tamamen kayip. Arkadasim kaza oldu sanip cocugun abisini filan ariyor ogreniyor ki cocuk Yola filan cikmamis. Hicbir haber yok. Sonra aylar sonra cocugun tam o siralar nisanlandigini ogreniyor Instagramdan. Yani saka gibi cok ama cok garip. Biz o kadar anlam veremedik ki duruma sinirlenemedik bile. Cocuk evlilik filan bahsi aciyordu habire. Hala da anlam veremiyoruz.
Bende merak içindeyim vallaSon durum ne merak ettim valla. Adam hiçbir şey demeden gitti mi?
Aaa sen abi misinSon durum ne merak ettim valla. Adam hiçbir şey demeden gitti mi şimdi?
AhahaAaa sen abi misin
Yüzde doksan yay. Tabii eski sayfalarda yazıldı mı bilmiyorumBurcu ne yaa
Son durum ne merak ettim valla. Adam hiçbir şey demeden gitti mi şimdi?
Evet hala hiç bir haber yok. Sanırım hiç öğrenemeyeceğimBende merak içindeyim valla
KoçYüzde doksan yay. Tabii eski sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?