Darlamadım ki yapmadı hala . Bitirdim tabi çoktanSevgiler iliskiler ne cabuk tuketilir oldu ya? Adamin ailesel bi problemi olabilir kimseyle konusmak istemedigi gunler geciriyor olabilir bin turlu sebep siralayabilirim. Yani bi darlamayin adami rahat birakin o size donus yapar. Ha yapmadi mi o zaman sizde yolunuza bakarsiniz
Kendi kaybeder vallahi hic uzulmeyinDarlamadım ki yapmadı hala . Bitirdim tabi çoktan
Aslında ben bitirmeyi aşırı buldum ama açıklama yapana kadar bekleyin.Darlamadım ki yapmadı hala . Bitirdim tabi çoktan
Açıklama yapmadı hala artık yapar mı bilmiyorum ki.Aslında ben bitirmeyi aşırı buldum ama açıklama yapana kadar bekleyin.
Bir arkadaşım vardı. Çocuğa mesaj attım bir gün gitmedi. Haydaaa instagramdan yazdım cevap yok ama takipçi sayısı oynuyor çocuğun takipçileri azalmış falan. Kendimce bilendim e be kadeyif yazmaz tabii diye. Sonra ortaya çıktı ki çocuğun başına bir şey gelmiş telefonu bayağı bir süre eline alamamış. Ama sizin durumunuz farklı tabii, yine de açıklamayı bekleyin
Engellemedim sildim.Hemen engellenmedeki amacınız ne ki?
Hâlâ hiç haber yok mu?Engellemedim sildim.
Hala yok. Ben o kadar kötüyüm ki, normalde güçlüydüm takmam. Ya biz şu 3-4 gün için plan yapmıştık hep görüşecektik benim için buradaydı nereye gitti bu çocuk ne yaptım da böyle oldu kafayı yiyicemHâlâ hiç haber yok mu?
Bir gecede mi gelişti yani bir günde böyle değişilir miBana başka bir kadın var gibi geldi.Baktı sizinle iliski gelismeye başladı bu sekilde adice kesmeye karar verdi.Konuşsa ne konuşacak ne anlatacak en güzeli iletisimi keseyim bitsin dedi.
Detayları bilemem yazdiklariniza göre böyle düşündüm.Kisa süredir beraber oldugunuzu yazmissiniz benim icin burda kaldi bugun bulustuk yarinda bulusmayi planladik demissinizya o nedenle boyle düşündüm.Her sey olabilir ama bana baska birinin etkisi var gibi geldi insallah yaniliyorumdurBir gecede mi gelişti yani bir günde böyle değişilir mi
İnşallah, gerçi hiç bir açıklaması yok.Detayları bilemem yazdiklariniza göre böyle düşündüm.Kisa süredir beraber oldugunuzu yazmissiniz benim icin burda kaldi bugun bulustuk yarinda bulusmayi planladik demissinizya o nedenle boyle düşündüm.Her sey olabilir ama bana baska birinin etkisi var gibi geldi insallah yaniliyorumdur
Normalde de böyle yapacak biri gibi değildi bu yüzden şok oldum. Soğudum ama daha çok nedenini öğrenmek için kafayı yiyorum ne değişti diyeGorustugum biriyse en azindan gerekcesini yazmasini beklerdim saygisi olan insan da bunu yapar adam nete giriyor bana yazmiyor insan hoslandigi kisiye bunu yaparmi sebep ne olursa olsun ben sogurdum boyle insandan ki boyleleroi sonrasinda da tekrarlar
Boyle dengesiz tipler var ben eski erkek arkadasimdan biliyorum gayet ilgili canim cicim bir kisiydi..adam ananeme gidiyorum dedi memlekete.. haber alamiyorum dedim basina birseymi geldi falan filan evlenmis meger elalemden ogrendim sizin durumunuz benimkine benzemesinde yani bu haber vermeme olaylari pek hayra alamet cikmiyorNormalde de böyle yapacak biri gibi değildi bu yüzden şok oldum. Soğudum ama daha çok nedenini öğrenmek için kafayı yiyorum ne değişti diye
Gerçekten çok garip.. insan öyle bir hale düşüyor ki belki basit bir düşünce ama bence insan insana bunu yapmaz ya neden yapılır ki.. yazık gerçektenBoyle dengesiz tipler var ben eski erkek arkadasimdan biliyorum gayet ilgili canim cicim bir kisiydi..adam ananeme gidiyorum dedi memlekete.. haber alamiyorum dedim basina birseymi geldi falan filan evlenmis meger elalemden ogrendim sizin durumunuz benimkine benzemesinde yani bu haber vermeme olaylari pek hayra alamet cikmiyor
Sildim bile artık. Ama instagrama girebiliyordu, acele ederek hata mı ettim bilmiyorum ama sildikten sonra bile araya bilirdi. İnsan yine bişey derdi. Çünkü demeyecek biri değildi. Hala aramadığına göre aramaz artık değil mi? Sildiğimi de farketmiştirBelki seninle konuşmak istediğinde sen konuşmadın diye alınmıştır belki mesajlarına bakmıyordur belki başka önemli işi vardır hemen bu acelen niye akışına bırak ne olacaksa olur
Maalesef oyle..Karakter yoksunu insan cok herkes mutlaka karsilasiyordur kendilerini cok zaman gecmeden aciga cikartmalarida karsidaki icin sans zamaninizda duygularinizda heba olmuyor fazla ben buna sukrettim umarim gorustugunuz kisinin gercekten affedilebilir sebebi vardir yaptigi yanlis ama belkide sebebi yuzunden ilimli bakilabilirGerçekten çok garip.. insan öyle bir hale düşüyor ki belki basit bir düşünce ama bence insan insana bunu yapmaz ya neden yapılır ki.. yazık gerçekten
Artık çok geç değil mi, sildiğimi de farketmiştir ona rağmen dönmedi. Bu saatten sonra aramaz benceMaalesef oyle..Karakter yoksunu insan cok herkes mutlaka karsilasiyordur kendilerini cok zaman gecmeden aciga cikartmalarida karsidaki icin sans zamaninizda duygularinizda heba olmuyor fazla ben buna sukrettim umarim gorustugunuz kisinin gercekten affedilebilir sebebi vardir yaptigi yanlis ama belkide sebebi yuzunden ilimli bakilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?