Ne oldu şimdiii

chamly

Rabbi Hebli Minessalihin
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
182
0
16
Diğer
merhaba arkadaşlar evlilikle ilgili çok aşırı problemlerim yok.arada saçma sapan şeyler oluyor onlara sinir oluyorum.eşimin kız kardeşi kendini beğenen,öven,hep bana hep bana diyen birisi.kendi bana yakınlık göstermediği halde benden yakınlık görmüyor diye sitem ederdi.

fakat bu bayramda ilk defa abisini aradı onla konuştu şaşırdık derken telefona beni istedi nasılsın iyi bayramlar diye benle konuştu bende şaşırdım dünyanın sonu geldi dedim.

sorum şu ki ben aaa beni aradı işte böyle ayağıma geldi demiyorum demem de.Fakat o böyle bir adım attığı için benimde adım atmam gerek diye düşünüyorum ama öncekiler aklıma geliyor içimden adım atmak gelmiyor.

ne yapayım o eşimin telinden benle konuştu bayramlaştı bende aynı şeyi yapmam için kurban bayramını beklemem lazım ama bayramda yanlarında olacağız.

bende annesiyle konuşurken telefona isteyip konuşsam mı bilemedim.

o senden küçükse bırak o arasın konuşsun yine..baktın davranışlar normale dönmüş sende gereken zamanda gerektiği ilgiyi göster.

şuan yapacağın bi iyilik atacağın bi adım seni pişman edebilir.zamana bırak gelecek davranışlarına bak.

eşinin kardeşi olduğu için küsme ama davranışları hoşuna gitmiyorsa çok yanaşıpda sinirlerini bozmada

eşine konuş konuşma diye yönlendirme yapma çünkü o onun kardeşi ...

bırak bu bayramdada o arasın .....

Ayy bunlardan bana gına geldiii gınaaaa... Eşine gösteriş yapmış işte... sende eşinin yanında görümcene öyle davran canım:)) Eşinin yanındayken ara, "ayy canım sen aramasanda ben seni arıyorumm, çok özledim seniii" falan de:) poitik ol... Paranoyak oldum bu tip insanlar yüzünden sağım solum önüm arkam her tarafım bunlarla dolu.... Ele karışmak zor...

İçinden nasıl geliyosa öyle davran
o bi adım geldi ben napsam diye kasma kendin
Nasıl biri olduğunu en iyi sen biliyosun sonra bunun ardından başka şeyler çıkmasın

eşimden küçük.benden 2 yaş büyük 31 yaşında.eşimde bende birbirimize baskı yapmıyoruz.eşim zaten onları haksız gördüğü için sende onları arama sorma der.küsmemi gerektirecek bir muhabbetim hiççç yoktu sadece hoşgeldin hoşbulduk başka konuşma olmazdı aramızda.

eşime gösteriş yaptığını düşünmüyorum çünkü benim yakınlık göstermediğim için eşime benle konuşmuyor dediğinde eşim senin araman lazım dedi ona.şimdiye kadar hiç muhabbetimiz yoktu.

bence bu sefer bir adım atalım bakalım chamly yine mi konuşmayacak diye tepkimi ölçmeye çalıştıklarını düşünüyorum.çünkü benim soğuk,kimseyle konuşmadığımı düşünüyorlar.oysa ki onlardan yakınlık görmediğim için beni de aranıza alın ben de sizdenim dememiştim bende konuşmadım.çok şükür ne maddi ne manevi allahtan ve eşimden başka kimseye ihtiyacım yok minnetimde.

İçinden nasıl geliyosa öyle davran
o bi adım geldi ben napsam diye kasma kendin
Nasıl biri olduğunu en iyi sen biliyosun sonra bunun ardından başka şeyler çıkmasın

kastım çünkü ilk defa oluyor normalde kim olursa olsun benle önce karşımdaki ilgilensin peşimde koşsun diyen biri.ben o eve gelin gittiğim için bende onlardan bekledim ilk yakınlığı.onlarda o bizden yaş olarak küçük o bizim aramıza katılsın dediler

kötülükten bişey çıkmaz bence hoşgörülü olup kendi telefonunuzdan arayıp konuşabilirsiniz...

Bence adamına göre muamele edilmeli
Bi de şöyle bişey var can çıkar huy çıkmaz yani
Bi adım geldi diye hemen samimiyet kurma, sende bi kere onla konuşursun yeri gelirse telefonda. Kafi
Sonrasında gidişata göre davranırsın
Huyu öyle değilse geri vites te yapabilir eskiye dönebilir

bende böyle düşünüyorum bir kere konuşacağım telde biz aradık o aramadı gibi saçma muhabbete giremezler.zaten samimi olmayı düşünmüyorum çünkü samimiyet için içimdeki hisleri bitirdiler.kendi oğulları abisi eşim bile onlara değer verdiği için pişman vaziyette.

Bir defa aradı diye hemen yumuşama bence
Sende ben gibisin kelin merhemi yok misali ama ...
Hemen yelkenleri koy verirsen o yine bi müddet sonra eski haline döner
Bekle bakalım yüz yüzeyken falan nasıl davranacak bi gelişme var mı
Asla içinden gelmediği gibi davranma
Sonradan yine "ahhh" eden sen olursun

ben temkinli biriyim.kendimi bile işin içine katarak kimsenin hak ettiğinden fazla değer verilmemesi taraftarıyım.çünkü eşimi mutlu etmek

adına çok basitte olsa yaptığımız iyi niyetin karşılığında ağzımızın payını alıp pişman olduk.o yüzden hem içimden gelmiyor hem de iş

işten geçtikten sonra benle gerçekten iyi olsalar da anlamı yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…