ne olduğu belli olmayan ilişkim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi snyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snyk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
10
1
6
33
herkese merhabalar ;

Aslında bu forma yazdığım şeyleri çevremdeki insanlara sürekli anlatıp bıktırdığım aynı zamanda görüştüğüm kişiyide bıktırdığım için fikir almak amaçlı yazıyorum...

Bir arkadaş ortamında 2 sene önce onunla tanıştım hem kültürlü hem yakışıklı şahane mi şahane biri olduğu için hemen dikkatimi çekti. çok yakın arkadaşımın arkadaşı olduğundan iletişimiz kopmadan önce sosyal medya hesabından ekleyip daha sonra telefonla bir sene görüşüp aynı zamanda birkaç kez yan yana geldik. aramızda mükemmel bir uyum vardı onunla konuşmak şahaneydi aslında kalbim ona akıyordu farkında değildim.

1 sene sonra iş kurmaya karar verip bunu gerçekleştirdiğinde taşındığı yer mahallemin iki sokak ötesi oldu.tabi ki daha sık görüşmelerimiz başladı ve ben ona aşık olduğumu anladım. Var olan ilişkim olduğundan hemen onu noktaladım. ve böylece daha fazla görüşmelerimiz başladı. evine girmeye çıkmaya başladım sevgili olmadığımız halde yakınlaştık bile. bu böyle üre gelirken benim onu sıkmalarımdan ona baskı kurmamdan sürekli benden soğudu. aslında benden tam anlamıyla kaçmıyor yine yanımda aradığımda sorduğumda benimle yada oda soruyordu arıyordu. ama artık onu özlediğimi söylediğimde bunları duymak istemiyor yanıtlamıyor eve gelme aramızdaki masumluk kaybolmasın diyor. ama beni kıskanıyor değer veriyor bunlarıda görüyorum fakat sevgilide olmuyor görüştüğü başka biride yok. yakın zamanda aile bireylerinden birkaçıyla tanıştırdı ve ben şans eseri onun benle ilgili konuşmalarını duydum çok iyi kızdır değerlimdir.vs. vs. offf kafam alak bulak onu düşünmeden yapamıyorum nolcak böyle

ceptesin. sevgili değilsin ama sevgili gibi takılıyosun. ee adam sorumluluk almak yerine böyle devam eder tabi ki. az uyanık olun.

Erkekleri anlamak için hamam böceğini takip edeceksin demişler..
Hızla bir istikamete giderken aniden durur ve hızla başka yöne giderler. İşte bunun nedeninide anlarsak erkekleri anlarız.

Bir de yedek kulübesi anlayışları var..
sanırım öyle bi durum

Ceptesin
Garantisin
Boşluk dolduruyorsun
Yedektesin

ama değer verilen değilsin kusura bakma

sola yanaşık yazmaman beni yordu
sorumluluk dolayisiyla bir ilişki istemiyor sanırım arkadaş ilgin ona iyi geliyor olabilir sadece diye düşündüm ben

Ben sıkıldım okurken. Adamın sıkılması normal. Yakışıklı mı yakışıklı, kültürlü mü kültürlü. Ne gerek var vıcık vıcık abartmaya. Kim bilir nasıl gidiyorsunuz üstüne.

ANLAMADIĞIM şey adını bile koymadığınız ilişkinin yakınlaşması eve girip çıkması nasıl oluyor.?

yedekleme, vakit geçirme çnkü istediği gibisini bulduğu anda senden kopunca bahanesi ama biz zaten sevgili değildik ki olacak

Deger falan verdigi yok elinin altindasin istedigi zaman arar sorar istedigi zaman yol verir.
Biraz aklinizi kullanin ya nasil kabul edersiniz boyle seyleri

bir kadın kendini neden bu hallere sokar ki
paspas altındaki anahtar konumundasın resmen
orada olduğunu biliyor yani....

Adam sevgili olmak istemiyor
O sorunluluğu almayacak
Arada takılcak
Eve gelme masumiyet kaybolmasın ne ya bu arada
Güya çok da düşünceli
Bakiresin sanırum ondan bu tavır
Olmasaydın sevgili olurdu senle bir süre

ANLAMADIĞIM şey adını bile koymadığınız ilişkinin yakınlaşması eve girip çıkması nasıl oluyor.?
evine gitmem inandırıcı olmayabilir fakat bir zorunluluktan oluyor yakınlaşmada tabikide bende istedim fakat ilk yakınlaşmamızda yanlış şey yaptığımızı söyleyede yine bendim.ayrıca bu durumun olmasından pişman olmadım benim konu açma sebebim bazı şeylerin kötüye gidiyor olmasından kaynaklanıyor.

Sizi sevgili yapsa çok kişilik "Hayranlarım" kısmından eksilecek ve tek kişilik "Sevgili" kısmını dolduracaksınız.
"Hayranlarım" kısmında oturmanız, potansiyel diğer sevgililer için hala alım olması ve üstelik sizin de köşede beklemeniz demek.

"Hayranlarım" kısmından bi kurtulun, sonra bakarsınız ne olacağına.

O sizin süpermi süper olduğunuzu düşünmüyor sanırım, sorun bu bence.
Ayrıca onu kafanıza takmışsınız bir kere zaten, bu arada nasıl başkasıyla sevgili olup sonradanda ona daha yakın olunca ilişkiyi bitirdiniz?
Bu kısım çok ilginç geldi bana.

Konu açma sebebin ne olursa olsun ben çıkan sonuca göre yorum yapıyorum .
Bunu kişisel algılama.Herkese öyle.
Netice de burada en azından fikirlerle yardımcı olmaksa amaç her türlü yoruma açık olmalısın.

Bazı şeyler kötüye gidiyor diye konu açtım dediğiniz şey ismini bile koymadığınız şey yüzünden oluyor .
Pişman olup olmamak tabi ki sizin elinizde ama bunu bir kere daha düşünmeni tavsiye ederim
.

o kısım benide yordu unuturum aramız açılır diye bir ilişkiye başladım yalan yok karşı tarafıda hiç sevmedim.nerden bilecektim onun benim dibime taşınıpta herşeyin alak bulak olacağını. onu hayatımdan çıkarmayı çok istedim gerçekten çok istedim. ayrıca o benim bir ilişkim olduğundan hiç haberdar olmadı hala da bilmiyor gerçi hoş

sana aşık değil,olsa olurdu şimdiye kadar. ayrıca böyle ne idüğü belirsiz tek taraflı şeylere neden giriyorsunuz anlamıyorum.sonucu belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…