ne oldugumuz belirsiz ve ben napmaliyim bilmiyorum

witchbsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
41
0
36
Kocaeli
...................................................................................................................

Son düzenleme:

Tatlım sence de hoşlanmakla arzulamak farklı şeyler değil mi? Seni arzuladığını söylemesi çook farklı bir durum.. O eğer sana karşı senin hissetiğin duyguları besleseydi, sonrasında kaybetme ihtimalini bile düşünmezdi bana kalırsa.. Onun artık sevgilisi var.. Evet erkekler böyle.. Önce ilgi gösterirler sonrasında da başkasına kayarlar böyle durumlarda.. Beklenti içine girilmesini de istemezler.. Seninle artık uzun uzun konuşmamasına kötü birşey diyemem.. Çünkü senin de bugün sevgilin olsa sen de o kişiyle sabahlara kadar konuşmazdın.. Göster ama elletme olayı gibi o ne demek kıskanırım ama bilmiyorum....! Dengesiz erkekler her daim tehlikelidir.. Bence bu da onlara örnek birisi.. Çiftlerle olduğunuzda sana sarılması extra birşey değil bence.. Çünkü onlar çift siz de çift ama arkadaşsınız.. Onlar sarılırken el ele falanken bilinç onu uyarır ve yakın temasa geçer.. Ben böyle yorumluyorum en azından.. Bence sen ona olan hislerini kırmaya bak canım.. Üzülmeni istemem..

vallah bence cocugun niyeti zaten bozuk... uzak dur derim ben...

daha 18 yasindasin, ne heyecanlar saracak kalbini

allahin biz kizlara verdigi tek bir emaneti evlilikten önce harcamaya degmez...

sevgilisi degil o kiz sadece aklinda o var artik.
bilmiyorum ya. dun o 2 gunluk kiz benden daha degerli oldu dedim sacmalama kiziyorum artik falan dedi. yani aralarinda bi sey yok bile. bilmiyorum. tek istedigim onu elde etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…