ne oldugumuz belirsiz ve ben napmaliyim bilmiyorum

witchbsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
41
0
36
Kocaeli
...................................................................................................................

Son düzenleme:
oncelikle hepinize guzel gunleer :)
18 yasindayim henuz. ve icinden cikamadigim bi durum var. cogunuz ablam sayilirsiniz belki yardim edersiniz bana.
internetten tanistigim biri var 20 agustosta. x diyelim adina. ayni sehirde oturuyoruz. hatta abisinin esi annemin cok yakin arkadasi 20 yillik falan. xlerle ayni apartmanda oturuyorlar. internetten tanisana kadar karsilasmamamiz cok garip. ama tanistik iste guzel bi tesadufle.
ve sabahtan aksama kadar mesajlasmaya basladik. simdiye kadar 3 kere yuzyuze gorustuk kendisiyle. ilkine kadar sadece arkadastik sadece baska hic bi sey yoktu. ikincisi ise hemen 6 gun sonra oldu. sinemaya falan gittik. yine hic bi sey olmadi. ama eglendik cok. arkadastik ve mutluyduk. ama zamanla bi seyler degisti. bana beni arzuladigini soylemeye basladi. ben de onu istiyordum. ama ona asla boyle bi sey yapmayacagimi soyledim. o da saygi duydu tabi. yine de beni istedigini soylerdi sik sik.
ben ona erkek arkadaslarimdan ya da eski sevgilimden bahsettigimde kiskanirdi bazen.
o da bana hep hayalindeki kizdan bahsederdi. boyle biri aradigini soylerdi. umarim bulursun derdim. o kiz ben olmak istiyorum demeye cesaretim yoktu :(
zamanla ondan hoslandigimi da anladi sanirim. ama hep inkar ettim.
derken 30 kasim sabahi 3 gibi konusurken bana sanirim hayatimin kadiniyla tanistim dedi. o an yikildim. 30 kasim dogum gunumdu bu arada. kizla cok ortak noktasi oldugunu falan anlatti. baya heyecanliydi. kiz ondan 2 yas buyuk ve izmirde universitede okuyor. bunun bi onemi yok onceki 1.5 yillik iliskisi de izmirdeydi ve 1 yas buyuktu ondan...
o kizdan bahsettiginde yikildim ve tamam naparsan yap seni istemiyorum artik dedim ona. soguk davrandim uzuldu sanirim. seni kaybetmek istemiyorum sen benim icin degerlisin onemlisin dedi. istedigim kizi buldugmu dusunuyorum sadece falan dedi. benim hep hayatinda olmami istedigini soyledi. peki dedim.
o kizla tanistigi gunden yani dogum gunumden beri seni istiyorum dememisti bana.
artik istemiyo musun dedigimde hayir o var cunku dedi. yikildim tekrar.
niye o kiz niye ben degilim dedigimde bunu cok dusundum eger sevgili olursak beceremezsek seni kaybederim bunu istemiyorum falan dedi. bi sey mi eksik bende dedim hayir tabi ki falan dedi.
bu cumartesi bulustuk yine. beni arkadaslariyla da tanistirdi. onlar ciftti zaten biz de bi cift gibi gezdik eglendik guzel bi gundu. bi ara sarildi bana yolda oyle yuruduk. yoldan gecerken belimden tuttu. ve o gune kadarki hic bi bulusmamizda opmemisti yanagimdan. o gun sarildi da optu de. guzeldi her sey cok guzel. ama beni istemiyor artik iste. dun sordum ona hayatimda biri olursa naparsin dedim. kiskanirim ama sonra alisirim dedi. niye kiskanirsin dedim bilmiyorum dedi.
sizce neden kiskaniyor?
ve hala o kizdan bahsetmeye devam ediyor. o kizla tanistigi gunden beri eskisi kadar ilgilenmiyor benimle artik sabahtan aksamaa kadar konusmuyoruz oyle her zaman.
cok seviyorum onu. yaninda cok mutluyum. napicam ben boyle.

Tatlım sence de hoşlanmakla arzulamak farklı şeyler değil mi? Seni arzuladığını söylemesi çook farklı bir durum.. O eğer sana karşı senin hissetiğin duyguları besleseydi, sonrasında kaybetme ihtimalini bile düşünmezdi bana kalırsa.. Onun artık sevgilisi var.. Evet erkekler böyle.. Önce ilgi gösterirler sonrasında da başkasına kayarlar böyle durumlarda.. Beklenti içine girilmesini de istemezler.. Seninle artık uzun uzun konuşmamasına kötü birşey diyemem.. Çünkü senin de bugün sevgilin olsa sen de o kişiyle sabahlara kadar konuşmazdın.. Göster ama elletme olayı gibi :1: o ne demek kıskanırım ama bilmiyorum....! Dengesiz erkekler her daim tehlikelidir.. Bence bu da onlara örnek birisi.. Çiftlerle olduğunuzda sana sarılması extra birşey değil bence.. Çünkü onlar çift siz de çift ama arkadaşsınız.. Onlar sarılırken el ele falanken bilinç onu uyarır ve yakın temasa geçer.. Ben böyle yorumluyorum en azından.. Bence sen ona olan hislerini kırmaya bak canım.. Üzülmeni istemem..

vallah bence cocugun niyeti zaten bozuk... uzak dur derim ben...

daha 18 yasindasin, ne heyecanlar saracak kalbini :1:

allahin biz kizlara verdigi tek bir emaneti evlilikten önce harcamaya degmez...

sevgilisi degil o kiz sadece aklinda o var artik.
bilmiyorum ya. dun o 2 gunluk kiz benden daha degerli oldu dedim sacmalama kiziyorum artik falan dedi. yani aralarinda bi sey yok bile. bilmiyorum. tek istedigim onu elde etmek.

Back
X