• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğumuz belli değil ne yapmalıyım

Ne olduğunuzu bilemem ama ne olmadığınız belliymiş zaten. Sevgili değilmişsiniz. Adam muhtemelen sizinle sadede vakit geçiriyor. Bu sizin için de uygunsa tamam ama daha fazlası için bir beklentiniz varsa o beklenti karşılanmayacak gibi duruyor. Üzülürsünüz.

Bayramda görüşme planı yapan sen miydin peki doğru söyle? Bu teklif karşıdan mı geldi yoksa sen mi konuyu oraya getirip de bir plan yapalım gibisinden konuyu başlattın hangisi? Çünkü eğer sen konuyu başlattıysan seninle sevgili olmak istediğini sanmıyorum

Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Seninle duygusal bir ilişki istemiyorum demişti, gayet net aslında ama kabullenmeyen sensin bence.
Konuşma tekrar nasıl başladı, bayramda buluşma fikri kimindi?
Son konunda hırs yapmıştın kendi kendine; yok egosunu söndüreyim, yok kendini Hint kumaşı sanmasın. Şimdi bu nedir? Adamda ego var mı yok mu bilemem ama sen şimdiden, yeterince çantada kekliksin onun için. İstemiyorum dediği hâlde konuşmaya devam etmen, bayram planları yapman, hâlâ adı konsun istiyorum demen vs, çok kötü.
Bir de aynı işyerindesiniz, huzurunuzu kaçırmaya bu kadar meraklı olmayın.

Niye ki?
Adamı öpüyorsan,seviyorsan sevgilin olmuyor mu ayol?
Her öptüğümüzle sevgili olsak.. diye sansasyonel bir cevap yazasım geldi :D

Şaka bir yana artık ilişki, sevgililik tanımı, daha doğrusu süreci çok değişti. İlişkiler havada kalıyor, belirsiz oluyor; sevgili miyiz, takılıyor muyuz, amcaoğlu muyuz falan her zaman net olmuyor maalesef.
O yüzden her zaman diyorum, çıkma teklifi geri gelsin :D

Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Bir şey yazmayın hiç. Onun yazmasını bekleyin. Yazarsa hemen cevap vermeyin, buluşalım derse bir bakayım deyip müsait değilim deyin. Çok ergence biliyorum ama üstüne düşmeyin diyorum 😂

Seninle sevgili olmak istemeyen kişiyle niye kendini kullandırırsın bilmem.
Buna ragmen hala biz neyiz sorma cabasında mısın gercekten mi

artık aşıda konsun istiyorum
4639a45ce930f5980184830fa0f87f00.webp

ne oldugunuz belli degilse canim demekki amaci olmayan bir iliski yumagindasin.imsan ask ya da evlilik icin bir araya geldgnde ilk ne icin konustugunu bilir.siz bilmiyosaniz amacsiz .bu amacsizligi biryere zorla itttirerek evlilige aska cevirmeye calismak bos israf yorar birak canim

Back
X