sonra ortaya çıkıyo ki kız aslında bayramlarda gelinlik giyiyomuşBayram icin gelinlik bakiyorum, ailenle ne zaman tanisacagiz diye sor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonra ortaya çıkıyo ki kız aslında bayramlarda gelinlik giyiyomuşBayram icin gelinlik bakiyorum, ailenle ne zaman tanisacagiz diye sor.
Ne olduğunuzu bilemem ama ne olmadığınız belliymiş zaten. Sevgili değilmişsiniz. Adam muhtemelen sizinle sadede vakit geçiriyor. Bu sizin için de uygunsa tamam ama daha fazlası için bir beklentiniz varsa o beklenti karşılanmayacak gibi duruyor. Üzülürsünüz.Evet o
Puh artık. Herkes mi kafayı yedi bu forumda?Evet o
Niye ki?Ay valla artık anlaşılmıyorO kadar farklı değişken var ki ben son sevgilimle sevgili olduğumuza adam benim için manita dediğinde ikna olmuştum
![]()
Cevabını vermiş zaten.Evet o
Seninle duygusal bir ilişki istemiyorum demişti, gayet net aslında ama kabullenmeyen sensin bence.Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Her öptüğümüzle sevgili olsak.. diye sansasyonel bir cevap yazasım geldiNiye ki?
Adamı öpüyorsan,seviyorsan sevgilin olmuyor mu ayol?
Bir şey yazmayın hiç. Onun yazmasını bekleyin. Yazarsa hemen cevap vermeyin, buluşalım derse bir bakayım deyip müsait değilim deyin. Çok ergence biliyorum ama üstüne düşmeyin diyorumArkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Bu iş patlayınca birinin egosu yıkılacak da kimin acaba...en son egosunu yıkmak icin yeniden gorusmek istediğini söylüyordun :) o zaman da belliydi bahane oldugun bak yeniden görüşünce degil egosunu yikmak ilişkinin adı koyulsun istegindesin
Seninle sevgili olmak istemeyen kişiyle niye kendini kullandırırsın bilmem.Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Bu iş patlayınca birinin egosu yıkılacak da kimin acaba...
artık aşıda konsun istiyorum