Ne olduğunu anlayamıyorum

ninadora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
27
0
36
Ankara
mrb arkadaslar sorunlarımı artık kendı kendıme çözemiyorum ve buraya yazmaya karar verdim :( sizlerinde düşüncelerini merak edıyorum
benım 4 yıllık bır ılıskım vardı tabi bu ilişki olana kadar neler cektım daha dogrusu bu ınsan benım eskı sevgılımın arkadasıydı bız ayrıldıktan sonra tesaduf tansıtık ve zamanla o umursamaz dısarı hayatını seven erkek bana baglandı burayakadar cok guzel fakat unutamadıgı bırısı vardıo her nekadar bana yakın olsada sürekli arayıp sorsada ben unutamadıgını hissediyodum kadınız bir sekılde hıssedıyoruz en basit olarak bilgisayarında hala onun resımlerının olması gibi bunlar göz ardı edılemıyor malesef :( kız 2 yıl duruyo tekrar cıkıyodu ortaya sonra bu kız ciddi bir ilişkiye başladı nişanlandı falan iyi biz gayet mutluyuz gecenlerde kızın ayrıldıgını duydum bırgun bı baktımkı erkek arkadasım eski halıne gerı döndü hatta daha kötü bir şekilde benı aramıyor ben arayınca terslıyor msjları cok gec atıyor bazen hıc atmıyor ben cok sıkmazdım onu hem arkadas hem sevgılı gıbıydık ama son zamanlarda bu ıksındende hıcbır eser kalmadı :( bız ayrıldık 2 aya yakın gorusmedık aramadım hıc msj atmadım ama o sureklı msj atıyo arıyo du barısmak ıstıyodu fakat işin tuhaf yanı ikna edici bir özür dilenir barısmak ıcın bızde bu olmadı neyse ben kıyamadım tekrar konusmaya basladım ama adam aynı sorduugmda ise ne yapmak istedigini ben değişemem diyor elimde değil diyor sevıyomu ondan bıle emın degılım kızlar ne yapıcam ben koskoca 4 yıl emek verdım hepsıı bi anda gidicekmi :( onu tekrar nasıl bağlayabilriim

Arkadaşım ne yazık ki bu sorunu onun düşünmesi gerek, 4 yılını verdiğin için bitirmek sana zor geliyor anlayabiliyorum ama bi 4 yıl daha uğraşman mı daha mantıklı. Konuyu elime alıyorum şimdi, erkek arkadaşınla knuştun mu oturup enine boyuna sana tüm gerçeğiyle anlattı mı duygularını sana yada o kıza olan duygularını şuan sana zor geliyor ama iş ilerledikçe sen dahada bağlandıkça yapamıyorum diyip çekip giderse?

Onu bağlamak mı? :19:

Seni anlıyorum 4 yıl kısa bir zaman değil, verilen emekler, harcanan zaman, harcanan duygular...
Bir çırpıda herşeyin yerlebir olduğunu görmek senin durumunda olan kimse için hiç kolay değil.
Hayatımda fazlasıyla benzer durum yaşamış biri olaraktan, arkana bakmadan bu sayfayı kapatmanı tavsiye ederim.

Karşındaki insan seni o kadar sevip umursasaydı eğer, aklı ve gözü geride kalmazdı.
Bu gerçek ile senin de yüzleşmen gerek. Aksi halde yine acı çeken ve üzülen sen olacaksın... :31:

Arkadaşım ne yazık ki bu sorunu onun düşünmesi gerek, 4 yılını verdiğin için bitirmek sana zor geliyor anlayabiliyorum ama bi 4 yıl daha uğraşman mı daha mantıklı. Konuyu elime alıyorum şimdi, erkek arkadaşınla knuştun mu oturup enine boyuna sana tüm gerçeğiyle anlattı mı duygularını sana yada o kıza olan duygularını şuan sana zor geliyor ama iş ilerledikçe sen dahada bağlandıkça yapamıyorum diyip çekip giderse?

bende uğraşmaktak çok yoruldum şuan o var yada bir başkası bilemiyorum ama sıkılınca gene bana dönücektir bana kötü gelen şey ne yapmak istediğini bilmemesi yüzyüze konuşalım dıyorum görüşmüyor ama onunla küsmemi ayrılmamıda istemiyor okadar zor bi durumki benim için ve bunu yaşayan herkez için :(

Onu bağlamak mı? :19:

Seni anlıyorum 4 yıl kısa bir zaman değil, verilen emekler, harcanan zaman, harcanan duygular...
Bir çırpıda herşeyin yerlebir olduğunu görmek senin durumunda olan kimse için hiç kolay değil.
Hayatımda fazlasıyla benzer durum yaşamış biri olaraktan, arkana bakmadan bu sayfayı kapatmanı tavsiye ederim.

Karşındaki insan seni o kadar sevip umursasaydı eğer, aklı ve gözü geride kalmazdı.
Bu gerçek ile senin de yüzleşmen gerek. Aksi halde yine acı çeken ve üzülen sen olacaksın... :31:

denedim inan halada deniyorum birsüre kadar umursamıyo sonra bırsuru msj atıyo bırcok kez arıyo barısmak ıcın herseyı yapıyo ama barıstıgım anda gene eskısı gıbı ne ıstedıgını bılmyıor :(

sen benim için kendimden bile önemlisin diyo hayatımda hep olması gereken birisin diyor ama böyle yapıyo inan cok tuhaf oluyorum yani arada kalıyorum duyguları boyleyse peki yaptıkları ne ozaman

önemli olan sevgi,huzur,mutluluk...
bakıyorumda bunların hiç birisi senin ilişkinde yok.
güven verecek,devam ettirmene değecek bir durum olsa 4 yıla yazık etme derim ama şu an için 14 yıl olsa neye yarar.
hiç yıpratma kendini yol ver gitsin canım.

önemli olan sevgi,huzur,mutluluk...
bakıyorumda bunların hiç birisi senin ilişkinde yok.
güven verecek,devam ettirmene değecek bir durum olsa 4 yıla yazık etme derim ama şu an için 14 yıl olsa neye yarar.
hiç yıpratma kendini yol ver gitsin canım.

inan çok istiyorum çok yoruldum onun tutarsızlıgından kendini bilmezliğinden cok sıkıldım

emeklerine kiyamamakta ve uzulmekte o kadar haklisin ki inan seni cok iyi anliyorum.
ama gercekleri de gormen gerekiyor ki yeteri kadar sevilmiyorsun ve adamin ayagi hep bi adim geriye gidiyor.
bence onunla olan tum iletisimini kes ve yoluna bak, giden 4 yil olsun, evli degilsin ve tum insan gibi sen de sevilmeyi hakediyorsun.
bosuna vakit kaybetme ve yoluna bak, mantiginla otur, dusun. kimsenin duygularini da kisiligini de degistiremezsin.
seni aradi,buyuk ihtimal yedekte bi yerde tutmak istemistir. erkekler cok yapiyor bunu,
kendilerini sevenleri el altinda tutmayi severler, hem karnim doysun hem pastam dursun misali..
Allah yardimcin olsun insallah cok mutlu olursun.
:34:

Son düzenleme:
emeklerine kiyamamakta ve uzulmekte o kadar haklisin ki inan seni cok iyi anliyorum.
ama gercekleri de gormen gerekiyor ki yeteri kadar sevilmiyorsun ve adamin ayagi hep bi adim geriye gidiyor.
bence onunla olan tum iletisimini kes ve yoluna bak, giden 4 yil olsun, evli degilsin ve tum insan gibi sen de sevilmeyi hakediyorsun.
bosuna vakit kaybetme ve yoluna bak, mantiginla otur, dusun. kimsenin duygularini da kisiligini de degistiremezsin.
seni aradi,buyuk ihtimal yedekte bi yerde tutmak istemistir. erkekler cok yapiyor bunu,
kendilerini sevenleri el altinda tutmayi severler, hem karnim doysun hem pastam dursun misali..
Allah yardimcin olsun insallah cok mutlu olursun.
:34:

tşk ederim canım inş sende hep mutlu olursun

Back
X