mrb arkadaslar sorunlarımı artık kendı kendıme çözemiyorum ve buraya yazmaya karar verdim
sizlerinde düşüncelerini merak edıyorum
benım 4 yıllık bır ılıskım vardı tabi bu ilişki olana kadar neler cektım daha dogrusu bu ınsan benım eskı sevgılımın arkadasıydı bız ayrıldıktan sonra tesaduf tansıtık ve zamanla o umursamaz dısarı hayatını seven erkek bana baglandı burayakadar cok guzel fakat unutamadıgı bırısı vardıo her nekadar bana yakın olsada sürekli arayıp sorsada ben unutamadıgını hissediyodum kadınız bir sekılde hıssedıyoruz en basit olarak bilgisayarında hala onun resımlerının olması gibi bunlar göz ardı edılemıyor malesef
kız 2 yıl duruyo tekrar cıkıyodu ortaya sonra bu kız ciddi bir ilişkiye başladı nişanlandı falan iyi biz gayet mutluyuz gecenlerde kızın ayrıldıgını duydum bırgun bı baktımkı erkek arkadasım eski halıne gerı döndü hatta daha kötü bir şekilde benı aramıyor ben arayınca terslıyor msjları cok gec atıyor bazen hıc atmıyor ben cok sıkmazdım onu hem arkadas hem sevgılı gıbıydık ama son zamanlarda bu ıksındende hıcbır eser kalmadı
bız ayrıldık 2 aya yakın gorusmedık aramadım hıc msj atmadım ama o sureklı msj atıyo arıyo du barısmak ıstıyodu fakat işin tuhaf yanı ikna edici bir özür dilenir barısmak ıcın bızde bu olmadı neyse ben kıyamadım tekrar konusmaya basladım ama adam aynı sorduugmda ise ne yapmak istedigini ben değişemem diyor elimde değil diyor sevıyomu ondan bıle emın degılım kızlar ne yapıcam ben koskoca 4 yıl emek verdım hepsıı bi anda gidicekmi
onu tekrar nasıl bağlayabilriim

benım 4 yıllık bır ılıskım vardı tabi bu ilişki olana kadar neler cektım daha dogrusu bu ınsan benım eskı sevgılımın arkadasıydı bız ayrıldıktan sonra tesaduf tansıtık ve zamanla o umursamaz dısarı hayatını seven erkek bana baglandı burayakadar cok guzel fakat unutamadıgı bırısı vardıo her nekadar bana yakın olsada sürekli arayıp sorsada ben unutamadıgını hissediyodum kadınız bir sekılde hıssedıyoruz en basit olarak bilgisayarında hala onun resımlerının olması gibi bunlar göz ardı edılemıyor malesef