• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldum degil, ne olacagim demek lazimmis..

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.151
333
Merhaba hanimlar,
Telefondan yaziyorum. O yuzden kelimelerimde bir yanlis olursa simdiden affola..

Bu aralar hayatimin zor bi doneminden geciyorum ve fikir almak icin size yazmak istedim.

26 yasindayim. Universiteye gec basladim ve suan 3. Siniftayim. Yani olacaktim. Maalesef bu yil ailevi sebeplerden dolayi okulumu birakmak zorunda kaldim. Butun hayatimi bir egitimci olmak adina cizmisken, hatta hem okuyup hem ogretmenlik dahi yapmisken, cocuklari ve ogrencilerimi kendi canimdan dogmuslar gibi severken, bu yil hepsine veda etmek zorunda kaldim. Bunu tarif etmek gercekten imkansiz fakat geri donme gibi bir sansim maalesef yok. En fazla seneye tekrar sinava girip, aldigim derslerden muaf olabilirim belki ama suan oyle bir psikolojideyim ki bu cok zor geliyor. Kaldi ki zaten lise biteli epey oldu. Sil bastan basarabilecegimi sanmiyorum.

Suan onumde 2 secenek var; sekreterlik, asistanlik tarzinda bir is bulup 1 sene kadar calisip sonra kpss'ye girmek ve lise mezunu duzeyinde bir yere atanmak. Aslinda bunu cok kolay yaparim sanmistim fakat katiyen is bulamiyorum. Ogretmenlik yapip sonra hicbir is bulamamak beni cok yipratti. Suan 1 yil icin her ise raziyim oysa.. :cry:

Diger secenek ise su;
Son iliskim kotu bitti maalesef. 2 ay olacak neredeye. Unutamadim diyemem aslinda ama hala icimde ona karsi bir sizi var. onu daha onceden taniyor olmamin da etkisi var tabi bunda. 2 kere denedik, olmadi. Suan hayatimda baska biri var. Aslinda var da diyemem cunku kendisine soyledim. Zamana ihtiyacimin oldugunu, bir hissim olmadigini hatta aksine beni ittigini. Fakat kendisi vazgecmiyor. Zamanla herseyin yoluna girecegine inaniyor ve ilgilenmeye devam ediyor. Gercekten cok iyi bir insan. iyi bir hastenede cerrah kendisi. Bunu soyluyorum cunku ben suan lise mezunu olmama ve bu sikintilarin icinde olmama ragmen bir kere bile beni kirici veya kucumseyici bir hareketi olmadi. Aksine ne olursa olsun arkanda olucam, seninle tanistigim icin gurur duyuyorum diyen biri. Ve tum o sozlerine ragmen diyor bunu. Benim de aklimda soyle bir dusunce olustu; acaba bu adamla evlenip, tum bu sorunlardan kurtulsam mi? Evlenip oyle calisirim kpss'ye ve cocuklarimin gelecegi de iyi olur ilerde. Ama bir hissim gercekten yok hamimlar acaba zamanla sevgi olur mu ki? :KK51:

Öyle yorgunum ki, ne olur bana bir fikir verin.
Kendimce yaptigim bu cikarimlar ne kadar mantikli? Suan saglikli dusunemiyorum :110:

Evlilik kendini kurtarmak için bi sebep olmamalı bence..
Önce düzgün bir iş bulup çalışı,bu arada kpssyede hazilanirsiniz,eğer o arada ilişkiniz devam ederse zaten biseyler oturmuştur 2 aydır görüştüğünüz biriyle evlilik düşünmek acele verilen bi karar gibi geldi bana..kaldiki diğer ilişkinin izleri hala geçmemiş..

Okulunu dondur seneye durumu duzeltınce kaldıgın yeeden devam edersın, ılıskı ıcın acele etme sevmedıgın bırıyle sakın evlenme, adama yazık bencıllık etme kendını kurtaracaksın dıye baskasınun hayatını karartma

@JacReverdi
Okul için, çok mu çaresizsiniz? O kadar emek vermişsiniz. Buraya kadar gelmişken birakmasanız keşke.. Safistd Safistd desiği gibi 1 yıl kayıt dondurup devam etseniz? Bu kadar sevip keşke birakmasanız hayallerinizi..

Cerrah için ise, zamana bırakın bence. Geçmişte hayatıniza gireni boşverin gitsin.. Cerrahı tanımayı deneyin bir süre. Duygusal hisler beslemediğiniz bir kişiyle aynı yastığa bir ömür nasıl baş koyacaksınız? Zamana bırakın.. Ölçün tartın. Ama, ne olursa olsun evliliği de çare olarak düşünmeyin. Hayat neler getirir bilemeyiz. Herşeyden once bir kadın olarak kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın..

Merhaba, cok tesekkur ederim oncelikle fakat ne yazikki okulumu dondurmak gibi bir secenegim yok. Özel bir okulda okuyorum ve dondururken dahi yillik parasini istiyorlar :/ onu karsilayacak durumum yok maalesef. Cerrah icin onerinizi dikkate alacagim, opmek bile icimden gelmiyor ki nasil ayni yataga girerim :KK43: haklısınız ama bir çözüm yolu da bulamıyorum

Eğer adam gerçekten düzgünse evlenip okuluna devam edebilirsin. Neden devam etmeyi düşünmüyor da çalışmayı düşünüyorsunuz? Okulunuzu muhakkak bitirin.

Back
X