ne olucak halim

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Iyi aksamlar hepinize kizlar
Gözlerim dolu dolu eve gidiyorum. Az önce cok samimi olduğum arkadaşım ve sevgilisiyle oturuyorduk. Arkadasimin sevgilisi kendinin erkek arkadasi oldugunu çok iyi cocuk oldugunu tanısin konusun diye beni ikna etmeye çalıştı. Ama ben istemiyorum hazir degilim. Eski erkek arkadasim geldi ailemle tanıştı ailecek gorusuldu nisan hazirligi yapilirken bitti. Ben bitirdim çünkü ailesinin sözleri kanundu ablasinin sozleri. Benim hakli oldugum konularda bile onlar benim canim kusura bakma diyordu. Esya bakiyoruz ablamda begenir ister yuzuk bakiyoruz ablamlarimkinden alalim. Abim soyle boyle diye beni bunaltti. Ben yinede herseye eyvallah dedim ama olmadi saçma bir sebepten terkedildim. Dönmek istedi sonra ben istemedim ailem kabul etmedi. Simdi sorun şu ki kendimi onu takip etmekten geri koyamiyorum. Ya gun icinde her dakika aklimda boyle olmasaydi nasil olurdu diye. Nasil unutucam yeni biriyle tanismaya kırılmaya uzulmeye halim yok. Şuanda gectigim yolda bile anim var. Nasil düzelicem ben. Arkadaşımin sevgilisine de aynen boyle anlattım. Karsimdaki adam yara bandı değil nasıl olur yapamam ofof

Bence hemen sevgili olmasan da görüş çocukla.
Eskisi kadar hatırlamazsın böylece anıları.
Madem eski ilişkinin geri dönüşü yok en mantıklısı bu.

Her yara zamanla iylesiyo emin ol unutursun ilerde cokta mutlu olursun bittiyse bi cizgi cekmek en dogrusu sole dusun onu hayallerinde buyuterek ne kadar yasayabilirsin

Daha cok taze anladigim kadariyla.
Zamanla atlatirsin eminim.. Kendine hep sunu tekrarla hayirlisi boyleymis de.
Ve kendini hazir hissettigin zaman biriyle tanis, kafanin bos olmasi cok onemli.

Çivi çiviyi sökmez.En iyisini yapmışsın.
Unutulmayan acı yok. Sana değer vermeyen bir insanı salla gitsin.
Kafan ve kalbin iyice boşalmadan kimseyi alma hayatına.

Back
X