onu gelini yapar kız sabah sabah kadın üşenmemiş ev yorgancı dükkanı gibi düşünben olsam ay Allah razı olsun elin değmişken yastıklardan sonra halıları ardından da evi dip bucak yapıver derdim
oğlum prens dedi
zavallı adam aynen olan ona oluyo anası ile karısı arasındaben opnce prens oldu deseydun
Yalnız kadınlar tartısıyr hakaretler adama edlyr
zavallım cocuklara bakıyorduSizin anneniz o sıra da ne yapıyordu peki ?
Size telefon açıp haber verebilirdi kayınvalidenizin böyle yaptığını...
ramazan ramazan neden sümüklü böcükler yalayacağmış yüzünüEvet hatayın öz şivesidir size yabancı olabilir şimdi başlıgın akıbetine geçip size dünkü yaşadıgım önemli kıssası anlatayım.Kayınvalidem Hatay dan evime misafirliğe gelmişti ramazan diye bir kaçgündür bizde kalıyor.Annem de bizimle kalıyor ben yok iken cocuklarıma bakıyor ben çalışan bir anneyim.dün işten her zaman ki gibi süt iznimi kullanarak eve gittim şimdi kayınvalidem de geldi annemle ikisi yemek döktürürler diye bekliyorumkarnımda bayagı bir aç eve girdim ki aman yarabi ne göreyim özene özene temizlediğim evim ne halde yastıklar evin ortasına dökülmüş kayınvalidem eline bir tane sopa almış evin ortasında pamuk dövüyor .Her yer toz silikon yastıklar bile sökülmüş.oglu gece boynu ağırmış diye zavallım sen hepsini yere dök.Her yer pamuk tozu cocukların elinde domatesler her yer rezalet Bende anne pamukları neden Balkona dökmedin cocuklar hasta olur diyince kayınvalidem Hatayın meşhur şivesiyle bu cümleler döküldü ağzından "Ne olucu ki kene bezekka yalaya bes çehreni" yani ne olacak kız sümüklü böcek yalasın yüzünü.Bende oğlundan iyi sümüklü böcek mi var dedim
ramazan ramazan neden sümüklü böcükler yalayacağmış yüzünü
oğlum prens dedi
oğlum prens dedi
ben hataylıyım cnm hemşerim benimHeheh onca yıllık Hataylıyım. Öz şiveyi anlamadım. Antakya taraflarından mısınız acaba? Yastık dökmeye bayılır bizim millet. Hele kv lerbir milli görevi yerine getirir ciddiyetle ve özende Evin ortasına ayıp etmiş cidden. Hayattaki sloganım ne kadar az beklenti o kadar büyük mutluluk
ve çirkin kurbaga daha sonra prens olurAahshshss cevaba gel. Oğlun kurbağa ben öpmesem pirens olamaz diyeydin
kaynana kaynana değilde dör bacaklı danaBen öptükten sonra oldu deseydin
Simdi okudum diger sayfalari yazmislar bunu
Herkeste ayni etkiyi yapmış kayinvalide :)
bende eğlence amaclı yazdım zatenBirisi yazmista esine soyle gondet diye.
E canim hemen esine soyle gondersin olur mu hic? O da adamin annesi sonuçta. 2 gun kalamicakmi oglunun evinde. ,:))) kotu niyetlede yapmamış kadincagiz.
Bana sadece komik geldi hikaye. Gulumsetti beni :)
Dram yok ortada yani.
kayınvalıdeler level atlıyor yemınle
Tamam kizma. :) ozaman anlatma seklin espriliydi.bende eğlence amaclı yazdım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?