- Konu Sahibi geniekiller
-
ya arkadaslar ınsanın 4 yıllık sevgılısı pat dıe ben kendımı hrıstıyan gıbı hıssedıyorum ben hrıstıyanım derse ve cıdden de bagımlılık gozterıyo baya bu dıne naparsınız yaaa nufus cuzdanında musluman yazıyo aıleden dolayı ama ben hrıstıyanlıga yakın hıssedıyorum kendımı dıyo benı boyle kabul et dıyo kafayı yemek uzereyım ya ılk baslardada suphelenmıstım haç takıodu sordum degılım dedı kandırmıs ayrılırım dıe ne yapabılırım evlenmek uzereyız ayrılmalımıyım aılem asla kabul etmez napıcambenneyaptımki:1no2:
diyeceklerimi kesinlikle ozetlemis sensible.4 yil boyunca seni kandirmis.
Bu adamdan ne hayir cikar ki?
Cok üzücü bir durum.
Yasida büyüktür mutlaka bu saatten sonra adamin kendini müslüman hissetmesi icin bir mücize olmasi lazim herhalde.
Bu kendi hayati, kimse birsey diyemez, saygi duymak gerekir bence buna üzülmeyin.
Üzülmeniz gereken sey sizi 4 yil boyunca kandirmis olmasi.
Ayril veya ayrilma diyerek o yükü alamam kendi adima, en dogru karari siz verirsiniz.
ya arkadaslar ınsanın 4 yıllık sevgılısı pat dıe ben kendımı hrıstıyan gıbı hıssedıyorum ben hrıstıyanım derse ve cıdden de bagımlılık gozterıyo baya bu dıne naparsınız yaaa nufus cuzdanında musluman yazıyo aıleden dolayı ama ben hrıstıyanlıga yakın hıssedıyorum kendımı dıyo benı boyle kabul et dıyo kafayı yemek uzereyım ya ılk baslardada suphelenmıstım haç takıodu sordum degılım dedı kandırmıs ayrılırım dıe ne yapabılırım evlenmek uzereyız ayrılmalımıyım aılem asla kabul etmez napıcambenneyaptımki:1no2:
herkesin dini kendinedir, o öyle inanıyorsa ona müdahale etmemek gerekir..yarın gelip ben müslümanım dese geri mi döneceksin? inanç söylemle değil inanamakla alakalıdır.
bu durumu kaldıramayacaksan evlenme tabi ki...
bence olay hangi dinden olduğu değil seni kandırmış olduğu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?