- Konu Sahibi geniekiller
-
benim anlamadım şey ;mesela ben hıristiyanların Allaha inandığını peygamber olarak hz. isa'yı gördüklerini düşünürdüm. taki bir televizyon programında bir papazı dinleyene kadar maherse hz. isayı haşa Allah olarak görüyorlarmış tövbe tövbe. birde misyonerler gençlere inanılmaz imkanlar sunuyorlar .aile hıristiyan olupta böyle yetişse sorun yok ama bile bile rabbini değiştirmesi, hıristiyanların tam olarak neye inandıklarını bilmedikleri için biçok kişi saygı duyar. hem ortada söylenmiş bir bunuda gözardı etmemek lazım
çok tepki gösterenler olmuş ya ben şaşırıyorumm yani böyle tepkilere hemen farklı din yada mezhep den olsun dediğiniz şey hemen ayrıl kurtul ondan vs....
Herkes istediği dini seçebilir.İstediği dine inanabilir.
Herkesin bizim gibi müslüman olmasını bekleyemeyiz ki.
Başka dinden diye tepkide göstermeye hakkımız yok.
Başka dinden olupta müslümanlığa geçen insanları ayakta alkışlar yüceltirsiniz müslümanlıktan başka dine geçen insanları da yereden yere vurur eğersiniz.bunun günahı sevabı size mi ?
Arkadaşım sen kendi kararını kendin ver...
ya arkadaslar ınsanın 4 yıllık sevgılısı pat dıe ben kendımı hrıstıyan gıbı hıssedıyorum ben hrıstıyanım derse ve cıdden de bagımlılık gozterıyo baya bu dıne naparsınız yaaa nufus cuzdanında musluman yazıyo aıleden dolayı ama ben hrıstıyanlıga yakın hıssedıyorum kendımı dıyo benı boyle kabul et dıyo kafayı yemek uzereyım ya ılk baslardada suphelenmıstım haç takıodu sordum degılım dedı kandırmıs ayrılırım dıe ne yapabılırım evlenmek uzereyız ayrılmalımıyım aılem asla kabul etmez napıcambenneyaptımki:1no2:
bu arada profilinde evli yazıyo ne iş anlamadım...cevabını bekliyorm :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?