:((( ne olur akıl verin banaaa

Seda6262

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
52
1
37
Kızlar bn 2 yıldır evliyim ve 4 aylık bi kızım var bnm eşim beni hiç dinlemiyor ailesiyle ilgili bişey dediğim zaman sen yanlış anlamışsındır diyo başkada bişey demiyo bn dün akşam ablam geldi bize bu arafa birlik oturuyorum k. V lerle ablama bi hoş geldin dedi o kadar eşimde bnm aileme soğuk davranıyo artık ben k.v min ailesine myle davranmıyorum ama hatırları vardırr. Diye hep hizmettindeyim çay koyar yemek hazırlarım hep kızlar nasıl davranmam gerekk anlamıyorummm be olur bana yardım edin yoksa bn gerçekten kafayı yemek üzereyimm

Kızlar bn 2 yıldır evliyim ve 4 aylık bi kızım var bnm eşim beni hiç dinlemiyor ailesiyle ilgili bişey dediğim zaman sen yanlış anlamışsındır diyo başkada bişey demiyo bn dün akşam ablam geldi bize bu arafa birlik oturuyorum k. V lerle ablama bi hoş geldin dedi o kadar eşimde bnm aileme soğuk davranıyo artık ben k.v min ailesine myle davranmıyorum ama hatırları vardırr. Diye hep hizmettindeyim çay koyar yemek hazırlarım hep kızlar nasıl davranmam gerekk anlamıyorummm be olur bana yardım edin yoksa bn gerçekten kafayı yemek üzereyimm
Niye kendi size ayrı ev açacak kadar ayakları üzerinde duramayan bir adamla evlilik yaptınız ki?

Pek düzgün yazmamışsınız ama anladığım kadarıyla kayınvalidenizle birlikte yaşıyorsunuz. Öyleyse kayınvalidenizle bir anlaşmazlığa düştüğünüzde eşinizi aracı koymadan çözmeye çalışmalısınız.
Ablanıza sıcak davransalar iyi olurmuş ama selam vermişler artık o da bir şeydir.

kıyamam ya :KK43: afedersinde kocanda biraz senin ailene karşı saygısız.biraz kocana karşı çıkmayı denesn hani sen benim aileme neden iyi davranmıyosun desen kocana biraz afralı tavırlı davransan o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davransan canım :/

K validenlerle ayri evde oturmak gibi bir durumun yoksa umursamayan bazı şeyleri. Eşiniz sizi dinlemiyorsa onunla paylaşmayın o zaman aynı evde birde onunla aranızda sorun olmasın. Zor bu işler Allah yardımcın olsun.

Ayrı eve çıkmadığınız sürece eşinizin gerçek karakterini hiç bi zaman tam anlamıyla keşfedemezsiniz.
Biz bırakın kalmayı ziyarete gittiğimiz 1/2 saatlik sürede bile eşimin kişiliği, tavrı değişiyor, kapıdan çıkınca normal haline dönüyor.
Onu ayrı eve çıkmaya ikna etmeye bakın bi an evvel.

kimi gelinler kaynanalarıyla çok yüzgöz olduklarından dolayı birçok sıkıntılı durum yaşıyor. kayınvalidenin sana ve ailene karşı soğuk davranmasını bi avantaj olarak görmeni öneririm. çünkü ne kadar içli dışlı olursanız, hayatına müdahale etme hakkını kendinde bulur. niçin böyle yaptığına anlam veremiyosun biliyorum ama kimi insanlar paşa gönlüne göre kalp kırıyor. eşinle aranız iyi olduğu sürece diğerleriyle olan ilişkini dert etme

Haklısın ben bu şeklde hiç düşünmedim ama inan kalbimm çok kırılıyor mesafe koYmak en iyisi ama önceden iyiyidi kızıö olduktan sonra nböyle oldu ailem gelemiyo hafta bir belkş geliyolarr Oeuma gidiyo

Bende kayınvalidemle birlikte oturuyorum. Ama böyle bir davranışla asla karşılaşmadım.
Eşinizin basiretsiz olduğundan kaynaklanıyor sanırım. Neden birlikte oturuyorsunuz?

Bende kayınvalidemle birlikte oturuyorum. Ama böyle bir davranışla asla karşılaşmadım.
Eşinizin basiretsiz olduğundan kaynaklanıyor sanırım. Neden birlikte oturuyorsunuz?
eşim istediği için tabi ben bilmiyordumm nikahımız kıyıldı aonra kaynanam si geçinemezsinşz demişş bnm kocada oarayı seviyo elimizi cebimize sokturmuyolar rahat o yüzden

kimi gelinler kaynanalarıyla çok yüzgöz olduklarından dolayı birçok sıkıntılı durum yaşıyor. kayınvalidenin sana ve ailene karşı soğuk davranmasını bi avantaj olarak görmeni öneririm. çünkü ne kadar içli dışlı olursanız, hayatına müdahale etme hakkını kendinde bulur. niçin böyle yaptığına anlam veremiyosun biliyorum ama kimi insanlar paşa gönlüne göre kalp kırıyor. eşinle aranız iyi olduğu sürece diğerleriyle olan ilişkini dert etme
Aynen rkadasim bosver yaaaa ne kadar uzaksa o kadar iyi :63:

K validenlerle ayri evde oturmak gibi bir durumun yoksa umursamayan bazı şeyleri. Eşiniz sizi dinlemiyorsa onunla paylaşmayın o zaman aynı evde birde onunla aranızda sorun olmasın. Zor bu işler Allah yardımcın olsun.
Allah razı olsunn anlatacak kimsemm yokkk yapa yalnızım aileme anlattığımda üzülüyoşar ağlıyorlar bende kıyamıyorumm onlara

Niye kendi size ayrı ev açacak kadar ayakları üzerinde duramayan bir adamla evlilik yaptınız ki?[/QUOTEben 10 yıldır konuşuyordum bu insanla 2 yıldırda evliyim emekki tanıdığını sanmışımmn nikah kıyuşdı düğünden 1 ay önce birlik oturacağını öğrendimm beni kandırmış

Ooooo hem de yalancı bir de!!!
Bebe neden yaptınız ki böyle bir adamdan?
Kınamak istemiyorum da kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz.
Artık yapacak pek bir iş kalmamış maalesef.
Susup oturun.

De
kıyamam ya :KK43: afedersinde kocanda biraz senin ailene karşı saygısız.biraz kocana karşı çıkmayı denesn hani sen benim aileme neden iyi davranmıyosun desen kocana biraz afralı tavırlı davransan o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davransan canım :/
denedimm tabiki söledimde dana öyle geliyo diyo başkada biley demiyo. Ayrıca kayın validenlerin bi evi daha var kadıköyde dayakşeli ama ne onlar gidiyo nede bnmgitmeme izin veriyolar
gelinde kaynanada melek olsa aynı evde olmaz, ayrı eve çıkma şansınız yok mu

X